קריסמס

Doctor Evil

New member
../images/Emo26.gifקריסמס../images/Emo36.gif

אפילו שקריסמס עבר, ולאור בקשות רבות (בעצם רק אחת....), צילמתי כמה תמונות מאחת השכונות ליד הבית שלי, המעוטרות עדיין באורות צבעוניים ועיטורים לחג. המצלמה הדיגיטלית שלי, קצת קשה לה להתמקד בחושך על האורות האלה, אז זה יצא טיפה מטושטש.. אז הקטנתי כדי שיראו יותר טוב. מי שצילם תמונות מהאזור שלו של אורות הקריסמס מוזמן לצרף....

FriendlyFriend

New member
וואו

האחד באמצע מצד שמאל מדהים... ודרך אגב, חג-המולד עדיין לא עבר, יש שני אמונות, אז חלק חוגגים ב-25 וחלק ב-7 לינואר אניוואי, גרייט פיקס

Doctor Evil

New member
אוף.....

אף אחד לא הוסיף תמונות מששלו... ורק שניים הגיבו... אני מתפלא עליך אורלי! לא אמרת כלום..

orly 15

New member
אתה מתפלא עליי?

אני חושבת שכן הגבתי, אבל לפעמים קורה שההודעות שלי נעלמות במסתוריות.....מוזר. תמונות יפות! למרות שנורא חושך! בכל שרשור קריסמס שהיה כתבתי כמה אני מקנאת בכם, מה עוד לא קלטתם את המסר? רוצים שאני אכתוב את זה שוב? טוב, קריסמס כבר עבר בכל מקרה...

MissUnKnown

New member
הידעתם שהמסורת של חלוקת

מתנות בכלל הגיעה מהולנד ...גם סנטה(סנט ניקולאס) הוא חילק מתנות בתוך הנעלים שהייתה צריך לשים ליד הדלת, עדיין יש את חג הזה בהולנד. ובגלל שבארצות הברית היו הרבה הולנדים הם החליטו להפוך אותו לסנטה ושהוא יעבור דרך הארובה..וישים מתנות בתוך גרביים. וקוקה קולה הלבישה אותו באדום...אהה ויש לו סוס לבן באמת לא איילים

MissUnKnown

New member
ואיך שכחיתי את פיט..הוא היה העוזר

של סינטר קלאס..אבל במסורת האמריקאית הוא נעלם...

sivani

New member
עד כמה שאני יודעת...

זה מאיזה פרסומת של קוקה קולה בשנות ה-30, לא?

Doctor Evil

New member
הידעת ש....

קוקה קולה נקראה כך משום שהכילה קוקאין? ושצבעה המקורי היה ירוק?! אני יודע שזה לא המקום לפרסם... אבל כנסו לאתר שלי: www.geocities.com/hayadaata

sivani

New member
אורן ../images/Emo12.gif

זה שיש לך פרוטקציות אצל המנהלת לא נותן לך רשות לפרסם
סתם סתם

למעלה