צריך אישור:

Do It Yourself

New member
../images/Emo26.gif צריך אישור:

אני מתחיל ללמוד מעדי המחשב בסמסטר קיץ הקרוב (באו"פ), הקורס שאני מתחיל איתו הוא "אשנב למתמטיקה". רציתי לשאול לגבי הקורסים הבאים, האם מתמטיקה דיסקרטית + מבוא למדעי המחשב טובים לסמסטר חורף? האם השילוב שלהם טוב? מה רמת הקושי שלהם ביחד? (אני מעדיף שיהיה קורס אחד קשה יותר וקורס שני קל) וכל מידע נוסף על הקורסים הנ"ל, או הצעות לקורסים אחרים, יתקבלו בברכה
אגב, אני עובד במשרה מלאה, האם מישהו מכם עבד / עובד במשרה מלאה במהלך התואר? תודה מראש!

yuvalmadar

New member
שילוב טוב מאד, לדעתי

אף אחד מהם לא כבד מדי. לדעתי, מבוא למדעי המחשב מעט יותר כבד ממתמטיקה דיסקרטית. (אם כי למדתי את הקורס לפני JAVA) באופן אישי, לא עבדתי במקביל ללימודים, אבל למדתי בתיכון באותו הזמן, מה שלהערכתי יוצר עומס דומה.

yuvalmadar

New member
תלוי בסמסטר

רוב הזמן, שניים במקביל, כך שזה נראה לי סביר. בסוף הסמסטר תוכל לדעת אם תוכל להסתדר עם יותר.

uvdude

New member
אתה במצב די דומה לשלי

אני התחלתי בסמסטר קיץ שעבר בדיוק עם אשנב למתמטיקה - אחלה קורס לקיץ, לא יכולת לבחור יותר טוב. טוב גם כקורס בודד בסמסטר קצר, וגם במקביל לעבודה במשרה מלאה. בסמסטר הבא, 2 הקורסים שבחרת את מצויינים. מתמטיקה דיסקרטית הוא קורס מבוא יחסית קל (אין מה להשוות לקורסים מבוא האחרים במתמטיקה כמו לינארית או אינפי) וגם מבוא למדמ"ח וJava הוא קורס נחמד, בעיקר אם יש לך רקע בתחום (עבודה, או בגרות 5 יח' מחשבים). אני מזהיר אותך ששני קורסים במקביל לעבודה במשרה מלאה זה לא קל. אתה תמצא את עצמך לומד הרבה בערב ובסופי שבוע, תתכונן לזה. אבל זה בהחלט אפשרי, במיוחד עם הקורסים שבחרת. אני חושב שאתה עושה בשכל. בהצלחה!

למעלה