פרק 67

../images/Emo26.gif פרק 67

עוד 13 פרקים עד לסוף העונה השנייה
כל מה שיש לכם להגיד ולהגיב על הפרק של היום, נא לשרשר לכאן.
צפייה מהנה

לא נורא יש לך עוד 13 פרקים..../images/Emo6.gif

לכתוב את השרשור הפרק היומי לפני. במקרה הייתי על המחשב והתעסקתי עם הפורום בדרך כלל אני נותנת לגולשים לפתוח "שרשור פרק יומי". חוץ מזה אחרי תקופת יובש.. סוף כל סוף הפורום חזר לפעילות

דווידו

New member
הגולשים היתחילו ליכתוב

כי חסופים יגיע לריגעי שיא אנשים ממש מיתלהבים מהעלעלה ולכן יש הרבה מה ליכתוב

מתקנת פה כמה שגיאות כתיב קטנות ../images/Emo3.gif

והתיקונים הם: * חשופים ** רגעי שיא *** מתלהבים מהעלילה ולכן יש הרבה מה לכתוב. מצטערת אבל זה הפריע לי לעין ולכן הייתי חייבת לתקן לך את השגיאות כתיב.

FreshF5

New member
טוב

אז היום הבנתי עוד דבר בגידה היא בגידה, לא משנה באיזה סדר גודל. וששירה, גלי ומירי לא שונות אחת מהשנייה. ולא משנה לשם איזו מטרה. חוץ, הבנתי שבין כל השלושה מירי היא האמיצה היחידה שהלכה עם האמת שלה עד הסוף מבלי להסס בכל התהליך.

evaed

New member
החלק של הכתבה היה חזק ואמיתי!

מירי הלכה עד הסוף, מקווה שאופיר יסלח לה! אם הוא לא סולח לה הוא לא אמור לסלוח גם לגלי...היא הסתירה את הקשר ותכנון הכתבה בדיוק כמו מירי! משום מה אני מרחמת על מרב...ומחכה לראות איזה שמץ של אנושיות אצלה בסוף...צריכים אותה לעונה 3:) ושמירי ואופיר ישארו יחד !

דווידו

New member
מישהו אמר שתיהיה עונה שלישית?

לפי התוכן לא ניראה לי שיכולה להיות עונה שלישית או שאני טועה?

../images/Emo192.gif../images/Emo189.gifהיתה כתבה לפני כמה זמן ש..

הוט מאוד רוצה עונה שלישית לחשופים אחרי ההצלחה של העונה הראשונה וגם הנוכחית (2). מעניין האם זה נכון ומתי תצא העונה השלשיית לפועל ? לפי דעתי בסוף השנה [2009] או בתחילת שנה הבאה [2010].

izik79

New member
יאאי! יב"ז וגילת אנקורי מתאחדות שוב ../images/Emo13.gif

איזו נוסטלגיה

אוףףףףף

היה פרק ממש יפה מסכנה מירי אני באמת מקווה שאופיר וסמדר יסלחו היא באמת אוהבת אותם גם ריחמתי קצת על מירב אבל שתאכל את מה שהיא בישלה

דנה1982

New member
עוד פרק מצוין!

אחרי השיא של שבוע שעבר תהיתי לעצמי איך ימתחו עכשיו עוד 3 שבועות, אבל אתמול הסבירו לנו. הפרומו לכתבה של מירי יעשה הרבה רעש עכשיו, וזה עוד לפני שהכתבה המלאה עולה לשידור. דרך אגב, מישהו קלט שמירי אמרה "ליל הבחירות בשלישי שעבר"? בפועל הבחירות בתוכנית התקיימו ביום חמישי (ויום אחרי המשדר גלי עלתה עם תוכנית השישי שלה). סתם אנדקוטה קטנה (ואני חייבת להפסיק להיות קטנונית).

גם אני שמתי לב לזה

אגב - לפי החוק הבחירות מתקיימות בארץ בימי ג' (אבל קורה לפעמים שכשמקדימים בחירות הן מתקיימות ביום אחר) ובין השאר זה כדי שספירת הקולות לא תגיע סמוך מדי לכניסת השבת, וכדי ששהתארגנות לקראת הבחירות לא תצטרך להיקטע בגלל השבת שלפני כן. לכן, אם יש באג בתסריט, זה שמלכתחילה נכתב שם שהבחירות מתקיימות ביום חמישי - כנראה שזה בשביל שתהיה הצדקה תסריטאית לכך שהתוכנית של ג(א)לי, תוכנית של יום שישי בערב, תשודר יום לאחר הבחירות. עוד תמיהה: למה ערוץ 2 מעלה את מירי לפרומו לתחקיר שלה חמישה ימים לפני השידור? (הוא אמור לשודר בשישי, והפרומו משודר כבר ביום ראשון) הרי זה נותן לערוץ 4 "יותר מדי" זמן להתארגן (למרות שצריך להשיג גם תגובה של ערוץ 4 לתחקיר) לעלול גם להישכח עד יום שישי.

דנה1982

New member
אין לי בעיה עם זה שהם מחפשים הצדקות

היה לי מוזר שהבחירות נועדו ליום חמישי, אבל הייתי מקבלת את זה אם מירי לא הייתה אומרת בפרומו לתחקיר שלה "ליל הבחירות בשלישי שעבר"... וכן, זה שהפרומו שלה משודר 5 ימים לפני הזמן זה דבילי. מירב וערוץ 4 יכולים בינתיים להכין תגובה, לנסות להוציא עיכוב משפטי נגד שידור הכתבה וכו'. אבל שוב, הכל נעשה "בשם העלילה" ומאחר ומדובר בכל זאת בטלנובלה, אני בסדר עם זה. אגב, דווקא עד לבחירות היתה עקביות מאוד טובה בזמנים. למשל זה שבין העונות עברו 3 חודשים, שזה גם מדויק מבחינת החגים - גלי סוממה ביום העצמאות וכשהיא חזרה זה בדיוק היה לראש השנה (היא נסעה הרי כחודש אחרי יום העצמאות, פחות או יותר). אין ספק שבד"כ טעויות כאלה לא קורות, אבל בגלל שמדובר בבחירות (שהן תמיד בימי שלישי) זה מושך תשומת לב.

נצל"ש מטורף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חח השיר שהיה בסוף הפרק שלצערי אני לא זוכרת מה המנגינה או המילים... מישהו קלט, יודע משהו? תודהה!!

למעלה