פרק היום

CharmeD3

New member
../images/Emo26.gifפרק היום../images/Emo36.gif

השתעממתי לי, אז חשבתי לפתוח את שרשור הפרק היומי כבר עכשיו.... דעות, ביקורות או כל דבר על הפרק של היום- פה!

Luna Lovegood

New member
יההה איזה פרק יפה!!

ג'ואן משוגעת.. חח כלומר לא אכפת לי שהיא משוגעת אבל זה שהיא התחילה לבכות פתאום.. אבל לא נורא. איזה חמוד אדם. הרגשתי כאילו היא שיגעה אותו לגמרי בפרק הזה, אבל האמת שזה נכון, יוהרה זה אנושי ואדם באמת מתאמץ להיות מין טיפוס אומנותי כזה..
גלניס מהמממת.. (אהבתי את השמלה!
) חח.. בדרכה שלה. היא הזכירה היום את כריסטינה אגילרה, שאלה אם היא דומה לה או משוכזה.. וסתם, עלה לי על איך שהיא הופיעה בקליפ של כריסטינה "ביוטיפול" היא שיחקה בחורה אנורקסית. אבל זה לא קשור. וקווין.. אוייש איזה בלגנים איתו.. זה נראה לי מה זה פאדיחה שהוא לא ידע שהיא באה בכלל. אבל בלי קשר לזה - כשהיא סיפרה לו והוא נזכר בלילה של התאונה ואיך שהוא זרק אותה וכו'.. אוייש עוד הוכחה לכך שהוא מנייאק. מעצבן אותי. אבל מה לעשות, הוא חמוד
(אגב בת' : התספורת שלה נראית רע אבל חוצמזה היא חמודה) גרייס לא הייתה מספיק . אוףף אבל היא שולטת. והבגדים של ג'ואן לכל אורך הפרק היו מגניבים.. חח החולצה הורודה
ולסיום הסרטים שאדם הביא!! הוא שולט הוא שולט הוא שולט!!
אבל הכי חשוב::: היה את האלוהים הפריק-גות'י-חתיך-שולט

הוא באמת חתיך../images/Emo99.gif

אבל לא ממש אהבתי את הפרק
...לונורא.... האלוהים הפיקי-גות'י-חתיך -שולט הזה,הוא היה פעם אחד הילדים ב"בית נוח"?

טניה18

New member
פרק חביב

תאמת שהיה קצת משעמם אבל הקטע עם ג'ואן שהיא אמרה שהיא יכולה לגדל שפם...היה צחקוק! היה פרק חמוד...אדם מתוקי כמו תמיד

Lost Lullaby

New member
פרק חמוד :)

ראיתי רק חצי האמת, אבל היה חמוד. לדעתי ג'ואן קצת הגזמה שהיא הלכה עם אותם בגדים יומיים ולא התקלחה, אבל הרעיון נחמד P:

ozzit

New member
פרק מצוין

לפי דעתי היה פרק יפה... אבל לא הבנתי... היה כתוב בתקציר שג'ואן מגלה שהיא לא היחידה שמדברת עם אלוהים.. מי עוד מדבר עם אלוהים???? כנראה פספסתי את הקטע............

אולי התכוונו לזה שבהתחלה..../images/Emo121.gif

הוא שאלה אם הוא מדבר גם עם לוק, והוא אמר שהוא מדבר עם כולם

Luna Lovegood

New member
בחיים לא הייתי עולה על זה..

למה הם כתבו את זה בתקציר? חח נו טוב. אגב, אהבתי את החתימה

חח כן... זה באמת היה קצת..../images/Emo121.gif

חסר טעם לרשום את זה בתקציר
ותודה

אולי התכוונו לזה שבהתחלה..../images/Emo121.gif

הוא שאלה אם הוא מדבר גם עם לוק, והוא אמר שהוא מדבר עם כולם

סרינה99

New member
ג'ואן משוגעת!!!!!../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

נראה לי שתמיד עשו אותה כזה רגישה אבל בשני הפרקים האחרונים ממש הגזימו! לפחות בפרק הזה היא לא בכתה כל הזמן כשהיא דיברה עם אדם על הגג זה נראה כאילו התסריטאית לא ממש הבינה בעצמה מה הלך בפרק הזה וגלניס נראתה כמו דראג קווין
אבל היה פרק חמוד...למרות שאבא של ג'ואן נעשה מגעיל
ואמא שלה קצת משוגעת... חבל שלא מראים יותר זמן את ג'ואן ואדם ביחד..

למעלה