פרוייקט ק ש ת

../images/Emo26.gif פרוייקט ק ש ת

למי שעדיין לא שמע על פתיחת קורס קשת ,קידום ,שיתוף פעולה ותקשורת.הקורס מתקיים באוניברסיטת תא , מפגשים דו חדשיים , וברובו ממומן עי הביטוח הלאומי. בקשת לומדים להבין ,ולהתמודד עם בעיות של בן משפחה, תוך כדי לקיחת אחריות ומעורבות לטיפול שלו במשפחה ובקהילה.הלמידה נעשית על ידי לימוד מושגי התיווך שהם אינטראקציה חברתית בין לומד , למלמד לגירוי. צריך כל כך להאמין בשינוי וביכולת של כל אדם להישתנות.עובדה אותה חווים כולם בתום שנת הלימודים. אני באופן אישי , התחלתי להפנים יותר וליישם עקרונות הטיפול הקוגנטיבי דינמי , שכל רמת ההדדיות והשיתוף במשפחה , שודרגה פלאים. חדלתי לשלוף תגובות או תשובות מהמותן , וכל שליטה רגשית ניתבתי לאפיקי הקוגניציה. אמנם , הייתי הסנונית הראשונה ממשפחתי שלמדתי בקורס של קשת |אך , האוירה והמסרים השתררו על כולם גם מעצם ששיתפתי אותם , עבדתי ועיבדתי יחד איתם , והם עזרו לי להביא דוגמאות מהחיים. כל המשפחה יצאה נשכרת , ואני מרשה לעצמי להשוויץ בפניכם , שיש משהו שיכול לעזור " לחיים ". אני מספרת הלאה , כי מה שהיה לי טוב , ועשוי לעזור לאחרים , שכרי בצידי.

פרוייקט לקידום אמנות

בימים אלה מוקם פרוייקט לקידום אמנות של נציבות שיויון זכויות לאנשים עם מוגבלות. כדי לקדם ולעודדפעילות אמנותית , תוך חשיפתה לציבור הרחב.שילוב האמנות והאמנים הנכים באופן שיויוני בקהילה בכלל , ובקהילת האמנים. המעוניינים יכולים לפנות אלי בפורום או לשגר אלי מסר כדי שנוכל לפנות אליהם. בהצלחה

למעלה