פינוקים

מאו יין

New member
../images/Emo26.gif פינוקים../images/Emo36.gif

עקב שיחה שהיתה לי אתמול עם מרין החלטתי לפתוח פה שישור רעיונות ל: איך לפנק את בני / בנות הזוג שלנו נו בואו נראה עד כמה את מקוריים ויצירתיים...

מאו יין

New member
רייייקייי

כתבתי לך עלי ועל עופר בהודעת בוקר טוב של סידי...(בשירשור...) מצחיקולה!!!!!!!!!!!

Queen Of Love

New member
פינוקים...

זה סוד ה-
יש המון דרכים....אני צריכה לחשוב על משהו יצירתי... אני עוד אחזור..

בת ה י ם

New member
נופש ביערות הכרמל

מקום נוטף בריאות..... שתיה : תה צמחים אוכל : רק עשבים פינוק אמיתי : 2 שעושות מסאג´ חבל"ז (שבוע אח"כ לא יכולתי לזוז) לכל מלון - רק לא לשם !!! ואיך שכחתי אסור לעשן שם המקום יקר להחריד ובחיי שרוליקה הציפור שלי לא אשוב לשם שנית !!!!!

מאו יין

New member
סלים סיידי...../images/Emo66.gif

בטח מתקבל שבוע באיטליה... אתה מממן????????!!!!!!!!!!?????????????!!!!!!!!!!! חי חי חי חה חה חה ....

sidi

New member
מאו

מי שתהיה איתי תהיה מלכה ואני לא ארחיב.

mariana

New member
../images/Emo9.gifיאהההההה

באלי לי להיות
אני אשמח אולי אתה תיהיה גם חבר שלי?
וכמובן גם אריאל תעשו משמרות אני בטוחה שלא תתחרט

sidi

New member
מרין

כמו בסדרה "שמש", עם עוגן וששי? חחחחח נראה לך? אני לא אוהב לחלוק עם אחרים.

mariana

New member
הוא פשוט יחליף אותי

שניים שהופכים להיות מאושרים ואחד מאוכזב. מה לא טוב אחד במקום שתיים? אני וסידי ניהיה מאושרים ואריאל מאוכזב

mariana

New member
מאו מה שלומך?

אז כמו שאמרתי אין ספור פינוקים. אבל הכל תלוי במקוריות, וכמובן בתקציב.
מה שעשו לי פעם זה חבר שלי לשעבר הזמין אותי לבית שלו, אחרי שאני מגיע כמובן אין אף אחד בבית. אני רואה בית חשוך וכל הבית נרות דלוקות. וליד הנרות פוזרים גם עלי ורדים אדומים. כמובן הוא היתחבא וצעק שהדלת פתוחה ואמר לי בקול תלכי לפי שביל השושנים הלכתי כמובן והוא היה שם והחזיק פרח ביד בשבילי ואז השולחן היה ארוך עם שני נרות ויין אדוםואוכל שהוא הכין. כמובן הייתי
אז זה רעיון אחד
רעיון שני כבר סיפרתי לך, אם יש לו יום הולדת פשוט לקום לפניו ולהכין פתקים יפים צבעוניים כאלה, כל פתק מנחה אותו לכיוון הפתק הבא. נגיד הוא יקום ויראה ליד השידה פתק "בוקר טוב מתוק שלי שיהיה לך מזל טוב" עכשיו חפש את הפתק הבא בשלב הבא, הוא מגיע לאמבטיה ועל המראה יהיה כתוב באודם "אני אוהבת אותך" וכך הלאה הולך למקרר ושם על השוקו או חלב כתוב "טעים כמו טעם השפתיים שלך" כל מיני כאלה אני חושבת שאני צריכה לעבור לפורום אהבה ורומנטיקה. אם אתם רוצים עוד רעיונות פשוט תודיעו לי

Queen Of Love

New member
משהו רומנטי...

ביום הולדת שלי, חבר שלי לשעבר, הציף את החדר שלי ב-
ו-
פיזר נרות בכל החדר
, והדביק סרטים כאלו של יום הולדת, שירדו מהתיקרה... זה יצא באמת מדהים.. ממש התרגשתי
טוב אבל זה רק כשיש יום הולדת... אבל משהו רומנטי נוסף, כשהיתה לנו חצי שנה ביחד הוא הכין לי דיסק כזה, של "שיר בהפתעה" שיר מיוחד רק בשבילי, בטוח שמעתם על זה... והביא לי פרחים, זה באמת היה מאוד רומנטי מצידו. יש עוד המון דברים רומנטיים שאפשר לעשות לבן זוג... אני יכולה לשבת שעות לכתוב...

מאו יין

New member
ח´ברה....../images/Emo151.gif

טוווווב, חוץ מלירי ומרין אתם לא ממש רציניים.... אני ממש צריכה רעיונות ורצוי כאלה שלא עולים הרבה כסף....

@@

New member
רעיון שלי ../images/Emo62.gif

אם כי כבר ראיתי את זה באחת המודעות פה. שביל מהדלת של פרחים באותו הצבע
אשר השביל יסתיים עד המיטה. על המצעים (רצוי במבע בהיר) במיטה בחדר השינה פזורים עלי כותרת
בחדר השינה (שהוא חדר הביצועים) לפזר מלא
ריחנים וצבעונים, ריח קטורת באויר, מוזיקת רקע רומנטית
שמפניה קרה ו- 2
, קצת שוקלדים ותותים או לחילופין ארוחת ערב פשוטה וקלה להכנה (תלוי בגברבר מה הוא אוהב לאכול) את יכולה להזמין אותו לריקוד חלומי באמצע החדר ולהעביר ערב
רומנטי מיוחד,הכל תלוי באוירה וכמובן בך. וכמובן זה לא עולה לך $.

למעלה