פיטר פן!!!

Indiman1

New member
../images/Emo26.gifפיטר פן!!!../images/Emo36.gif

הידעתם ? משדרים את הסדרה "פיטר פן" (שאני אוהב נורא) בערוץ JETIX .. גיליתי את זה לא מזמן. האמת שהסתכלתי על אחד הפרקים והוא נראה לי די ילדותי (די הגיוני
אחרי הכל ראיתי את זה כשהייתי קטן), אבל היה נחמד שוב להיזכר בנוסטלגיה. סדרה אדירה !

Indiman1

New member
וואי- אני אף פעם לא הבנתי מה אומרים

שם בקטע הזה.. אתה בטוח שזה מה שהם שרים -"..פיטר פן, צחוק וטינקרבל.. " ? נראה לי משהו אחר דווקא.. בפעם הבאה שאני אראה , אני אנסה לשמוע טוב

Indiman1

New member
פיטר פן עושה דברים

לטינקרבל שאסור שיראו בסדרה לילדים
סתם, אולי הוא פשוט צוחק כמו שהוא תמיד עושה בסדרה.. לא משנה מה הוא יצחק..

harar8

New member
כן, ראיתי פרק משם

זה כזה נחמד
טוב להיזכר באמת סדרה באמת נהדרת.

Indiman1

New member
הפרטים:

ערוץ JETIX לכל מנויי YES. זה ערוץ 45 בשלט. הסדרה משודרת בימים א'-ו' בשעות 6:45-7:10 ושידור נוסף בשעות 12:55-13:20 . תיהנו!

חח אני עליתי על הקטע של הצחוק!

גם אותי זה מאד הטריד האמת אז פשוט הורדתי את השיר ושמעתי אותו שוב ושוב ושוב ושוב עד שבסופו של דבר (ואני מוכרחה לציין שזה לקח זמן :/) הבנתי שזה: "פיטר פן, רק הוא וטינקרבל!"
עכשיו, יש לי שאלה/בקשה.. הגעתי לפורום הזה (שהוא גדול דרך אגב ובכלל לא ידעתי על קיומו!) בזמן שחיפשתי תמונות של פיטר פן :) בכל מקרה מה שמצאתי פה בגלרייה אלו תמונות מאד יפות, אבל אני ממש צריכה תמונות של שודדי הים של פיטר פן, ורצוי מאד אלו מהסדרה הישנה המקורית והמאד מוצלחת... אז אם למישהו במקרה יש משהו כזה, או יודע איפה אפשר למצוא משהו כזה, אני אודה לו מאד מאד מאד! תודה מראש

Indiman1

New member
מצאתי אתר אחד

יש פה די הרבה תמונות של הסדרה: פיטר פן ובכלל למנהלי הפורום - ראיתי שהאתר הזה לא מופיע בקישורים שלכם אז שווה להוסיף אותו.

למעלה