עמיעז

SGVB

New member
רחלי אני מצטער אבל ראיתי

שאני ברמה שאני לא יכול ממש לעשות את זה וגם אין לי זמן בכל אופן(אני לרוב חוזר הביתה ואחרי בערך חצי שעה הולך)

../images/Emo26.gifעמיעז../images/Emo36.gif

אני מצרפת לפה את ה"קיר" החלק שלכם. כל אחד מכם צריך לשמור אותו אצלו במחשב ועליו לצייר ציור או משהו שמאפיין אותו, לא חשוב מה! מצידי אפילו סתם בית... יאללה, תתחילו. יום ראשון כל התמונות אצלי באימייל! בהצלחה ענקית!!! נ.ב. בע"ה בסוף אני אעשה (כנראה) תחרות הקיר היפה ביותר, אז תשקיעו

ושכחתי להגיד,

שהסיסמא היא רעיון של אחי הגאון. נכון מגניב??? זה ל-2 מובנים!!! עכשיו, חבר'ה, אני רוצה שתשתדלו גם אתם לשים כל הודעה שלכם איזה סטיקר של עמיעז, כדי לפרסם. אוקי?

../images/Emo13.gif סיכום השבוע ../images/Emo13.gif

סליחה שזה באיחור, יום ששי הייתי בחזרות לתסי"ם ואז התארגנתי לשבת. אז מה היה לנו:
יומולדת לעטרה, מזל טוב ענקי!!!
שרשורים:
שמפו, מרכך וסבון (נועה)
פיגועים, למה אין בהלה? (רחלי)
ברוכה הבאה למור (פסחזונית המקורית)
ברוכה הש= לנועה
(נועה מוכיחה לנו למה צריך בי"ס
)
המנצחים בBURN HIM מהשבט...: קרןX2, רחלי, מה יהיה לנו?
מה צריך לעשות עוד לפורום?
אייקונים
סרטון. למי שיש רעיונות לסרטון, ומי שמעוניין לבצע אותו בכל דרך שהיא - שיפנה אלי בבקשה בפרטי.
קיר. אני אמורה גם לחבר את הכל, ואני לא מתכוונת לשבת על זה עד השעות המוקדמות של הבוקר. אתם רוצים לנצח? תעשו משהו קטן!!!!! אני בכלל לא דורשת הרבה!!! שם, משהו שמאפיין אותכם, מה כבר צריך??? אתם יכולים לסרוק, לצייר בית מצדי, להשתמש בתמונות מהמחשב, העיקר שיהיה משהו פרי ידכם!!! הגודל הרצוי נמצא בהודעה הראשונה של השרשור הזה. בבקשה תתחילו לעבוד. אני נותנת הארכה עד יום שני, ולא יותר מזה. בבקשה!!!
אם אתם רוצים לנצח, תשימו סלוגן (יש 3 בינתיים) בכל הודעה שלכם, זה יהיה נחמד... בגלל שאף אחד לא שית, פעולה ולא הציע רעיונות לנושא השבט, בחרתי לבד את הנושא: יחד לב אל לב. צריך לעשות פעולה ליום שלישי ופעולה ליום שישי. מי שיש לו - שיתן לי. קדימה, לעבודה!!! שבוע טוב, ותתחלילו לעבוד. אם אתם רוצים לנצח ולהצליח- רק שיתוף פעולה יעבוד. תודה...

מוצארט

New member
נכון שאני לא משתתף בכל העניין הזה

אבל זה מאוד יפה שאת משקיעה המון בקטע הזה!

למעלה