סקר

idandi

New member
../images/Emo26.gif סקר../images/Emo70.gif ../images/Emo36.gif

טוב קצת סקר מפגר אבל בכל זאת
את השיעורים שאתם לוקחים נגיד לקחתם מספר מסויים של שיעורים נגיד 7 האם המורה שלהם רושם בדיוק כמה שיעורים לקחתם? האם הוא יודע? האם אתם סופרים? תשובות!! :) כי אצלי המורה לא סופר ויש מצב שנגיד יצא מצב שאני בשיעור 22 ואני ינהג טוב והוא יגיש אותי לטסט כי הוא חושב שאני בשיעור 28 ישול לקרות כזה מצב?

Superdror

New member
למורה שלך יש יומן

ובו הוא רושם מתי יש לך שיעור כדי לא לשכוח, את הרישומים האלה הוא לא זורק - הוא יודע בדיוק כמה שיעורים אתה עושה, מה גם תהיה בטוח שהוא סופר - כדי לדעת כמה כסף מגיע לו. אני עקרונית לא ספרתי כמה שיעורים עשיתי כי עשיתי קבלנות וגם כי זה לא כל כך עניין אותי. ולשאלתך, המורה שלך מצהיר על 28 שיעורים למס הכנסה - הוא חייב. משמע, לא משנה כמה תעשה, אתה תשלם לו על 28 שיעורים. דרור.

NBGirl

New member
כמובן שהמורה עושה רישום..

אבל אני גם רשמתי לי, סתם לעקוב אחרי ההתקדמות.

sattla

New member
לא עשיתי אבל

ראיתי שהמורה כל שיעור רושם גם שמתי לב שאם הוא לא היה רושם למישהו אז כשהיינו מורידים אותו הוא היה נזכר לרשום לו אבל תרשום גם מה כבר יכול להיות

mc bige

New member
אצלי לפחות זה הולך ככה

כל חודש המורה עושה חישוב שיעורים של כל התלמידים שלו כאילו כל סוף חודש הוא רואה כמה שיעורים עשו תלמידים....וככה הוא יודע כמה שיעורים אאני.....

bill clinton

New member
הוא לא מחויב לעשות רישום כזה?

כאילו מה למדתי בכל שיעור? אני לא זוכר שראיתי אותו רושם.

ZetLAW

New member
מורים חייבים לרשום והם חייבים להגיש

את הדו"ח למס הכנסה . למשל אם תעשה 22 שיעורים והמורה שלך יגיש אותך לטסט תיהיה חייב לשלם לו את כל ה 28 שיעורים מיכוון שמס הכנסה לוקח למורה שלך מ"ס על כל השיעורים והמורה שלך לא ידווח על 22 כי אז ידעו שהוא מגיש תלמידים לפני הזמן

gilka

New member
הסבר הגיוני

קשה לי להאמין שהמורה שלך לא רושם. הסבר הגיוני שיכול להיות הוא שהמורה שלך עושה את מה שעושה המורה שלי לשעבר: כשאתה בשיעור זה לא נראה לך שהוא רושם כלום, ואתה באמת חושב שהוא לא רושם שום דבר ואין לו שום רישומים. בסוף כל יום הוא יושב עם ספר חשבוניות וכותב קבלה לכל תלמיד שהיה לו באותו יום, והוא גם רושם בספר שלו. זה לא אומר שהוא נותן את הקבלות לתמידים- כי בד"כ זה לא חשוב להם. אם הייתי מבקש הוא היה נותן לי. הוא עושה את זה פשוט כי זה חובה ע"י מס הכנסה (לא לתת קבלה זה העלמת מס וכו'...)

SDRules

New member
ברור שהוא רושם!!!!! אחרת איך הוא

קובע לך שיעור??... נראה לך שהוא זוכר בע"פ מתי לכל תלמיד שלו יש שיעור?!...

המורה שלי רושם ועשיתי לעצמי טבלה

ובה רשמתי: תאריך,יום, שעה, מס' שיעור, זמן שיעור והאם שולם. זה יותר בשביל עצמי.....

Ibiza1800

New member
אני סופררר

ואני מניח שגם המורה סופר...ואני מכיר כאלה שעשו פחות מ28 ושילמו על פחות מ28...

sattla

New member
אין דבר כזה

המורה מעביר למס הכנסה תשלום על 28 שיעורים אם שיעור עולה 100₪ אז המורה מעביר 18₪ למס הכנסה משמע המורה חיים להעביר להם 18₪ כפול 28 שזה 504₪ תראה לי מורה נהיגה שייקח לך פחות מזה...

idandi

New member
אוקי תגובה לכל העונים:

היה פה כל מיני הודעות כגון הוא רושם בסוף שיעור ודברים כאלה אוקי דברי נאמרו ממשהו שהמורה אמר בשיעור האחרון: עלתה תלמידה אחרי לאוטו יענו שיעור ראשון שלה ואז היא כזה שאלה משו את המורה מה איזה שיעור הוא (יענו אני) ואז הוא ענה: אני חושב שיעור 3-4 שהייתי בשיעור 5. כאילו זה אומר משו שהוא לא ידע כמה שיעורים עשיתי!

SDRules

New member
למה נראה לך שהוא זוכר בע"פ איזה

שיעור את??.. גם המורה שלי לא ממש זוכרת איזה שיעור אני, הוא זוכר בערך.. אם היית מבקשת ממנו לבדוק איזה שיעור את, תאמיני לי שהוא היה בודק ומחזיר לך תשובה מדויקת!

למעלה