סקר

Prince Yoni

New member
../images/Emo26.gifסקר../images/Emo36.gif

הסקר עודכן, אנא הצביעו ותגובות ניתן לרשום כאן. אגב לא יודע אם שמעתם, אבל הטכני משנה את שיטת השיווק של הבית ספר משום שאנשים כנראה לא באים ואין ביקוש... מה אתם אומרים?

dogli3

New member
מהי שיטת השיווק החדשה?

הבנתי שועדת דברת החליטה שאסור לעשות מיון תלמידים בבתי הספר האזרחיים. זה תקף גם לטכני?

who is this

New member
לא נראה לי...

הטכני לא יכול להרשות לקבל אליו כל אחד בתור מוסד שמחשיב את עצמו למוסד ברמה גבוהה... בדוברת אני חושב התכוונו לבתי ספר איזוריים שאסור להם לעשות מבחנים ולקבל כל מי שבתחום האיזור של הבי"ס...

Prince Yoni

New member
../images/Emo26.gif

לא קיבלתם את הדף "חבר מביא חבר"? בקיצור מרוב שאין ביקוש יוצאים בכל מיני תוכניות שאחת מהן היא שאנחנו, השוחרים נביא חבר (כמובן שלאחר שנה הוא כבר לא יהיה חבר שלנו..) ואם נביא יותר מ5 איש נכנס להגרלה של טיול... משו טוב אנשים. בקיצור הביקוש בקנטים.

dogli3

New member
<-

קיבלנו היום. לשכנע להביא אנשים לטכני אני לא, אבל בהחלט אסביר למעוניינים מה הלימודים שם כוללים. בינתיים אני מכירה לפחות 10 שרוצים להרשם. בספק אם יעברו (טירה=עבריינים)

Prince Yoni

New member
גם בגלל..

שהפנימייה נסגרה אין אנשים... זה מכה קשה... שהטכני יראה לבד את ההשלכות

pure_as_fire

New member
כמובן

אין ביקוש אז הטכני בתור מוסד בעל מנהיגות וניהול חכם אומר שיש לשנות שיטת שיווק, ולא את הטמטום, חוסר ביצוע הגיוני ויעילות בטכני. זה הרי יאה ובעל ציפיה ממוסד כמו הטכני, להגיב בשיא הטמטום לבעיות רציניות, נו מה יש לאנשי הסגל בפורום הזה להגיב על כך? מה תמציאו בתור תגובה הפעם? בבקשה תגיבו לפני שהנימים בעיינים שלי מתפוצצים, תודה.

וזה לא רק זה

עד עכשיו, קיבלו לשכבת הנדסאים את בוגרי בית הספר וחברי פרוייקט "אופקים" שאלו אנשים שנפלו בעתודה שלהם. משנה הבאה, כל מי שסיים ללמוד בכל בית ספר טכנולוגי בארץ, יוכל לבוא ללמוד בכיתות י"ג-י"ד בטכני. שתבינו רק עד כמה המצב בקנטים!

למעלה