סקר

תיפי1

New member
../images/Emo26.gifסקר../images/Emo36.gif

מה תעשו ב-20:05 ביום שאחרי פרק הסיום של מיכאלה??????

אראה את הפרק הראשון מחדש

כל יום בשמונה וחמישה אני אראה את הפרקים שהיו וככה כבר תעבור לה חצי שנה ותהיה הטלנובלה הבאה גו דרסט !
אבל שום טלנובלה לא תחליף את מיכאלה, בחיים ! כן היה מדהים לגעת באושר לחיי האהבה משחק החיים אבל אין על מיכאלה
[מאוהב][מאוהב]אפרת[מאוהב][מאוהב]

יהיו שידורים חוזרים?מאיפה את יודעת?

לא נראה לי שיהיה לזה שידורים חוזרים ב-20:05 בגלל שהשידורים החוזרים של "משחק החיים" היה ב-1:35

מיכל1082

New member
חחחחחחחח אחלה תוכנית! ../images/Emo6.gif

כשנגמר משחק החיים אני פשוט בכיתי והתחלתי להתמכר לפורומים במקום לסדרה... עכשיו אני כבר מיומנת בזה. ואני גם פחות מכורה לזה מלמשחק החיים אז אני פשוט אעבור הלאה ואחכה בכיליון עיניים לטלנובלה הבאה!

אממממממממממממממממממ

אני ימותתתת...חחחחח..סתםםם..אמממ כמו הילושש אני יצפהה עוד פעםם מחדש במיכאלוששש שלייי!!!! וגם יכנסס לפורום באמ עם הוא יהיה עודד קייםם..אבל מקווהה שכןןן!!! יאאא מענייןן מה תיהיה הטלנובלהה הבאהה!!!

באמ=****באמתתתת

תגידו אנשנושיםםם רק לי זה קורהה או גם לכםםם..אני לא מצליחהה להיכנסס לצ'אט מהצוהריים בערךך..זה רושם לי עקב תקלה בשרת אי אאפשר להיכנסס...אז רציתי לשאול עם גם לכם זה קורה..זה קורה..חח?!!?

אל תעשו דרמה

יהיה קצת עצוב אבל אל תגידו לי שאפשר להסתדר בלי טלנובלות?! תהיה חדשה אני מאמינה.. בכל אופן זה בטח יהיה פרק כל כך יפה שאני רק אשב אחרי שהוא יגמר ואחשוב עליו ועל כל הסידרה, ואיך בסופו של דבר הכל נהיה טוב.. דרך אגב אני רוצה למסור מילת עידוד לכולם- גם אני נלחצתי מהעניין של משה אבל אין סיכוי שבעולם שההפקה תהרוג אותו, ואתמול נירו לוי אמר בבלוג טי וי שהוא יחזור אז שימרו על תקווה! ביי, ~מור~

RaZiK4

New member
יתאבד../images/Emo70.gif מה חשבת....????

חחחחחחח................. סתם לא עד כדי-כך..........

אל תזכירי לי שזה יבוא מתישהו!!!!!!!

אני יבכה כל היום ואח"כ יתאבד!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. סתם.. אני ישב ויהיה עצובה ויראה את הפרק האחרון שוב ושוב כי אני לא מקליטה :&#39
..

אני.......

אראה את פרק 121 ב-dvd אם הוא יצא עד אז............ואז אני אראה אותו שוב ושוב ושוב ושוב...........עד שימאס(?!?!?!?! אם בכלל ימאס)

אני יראה את הפרק האחרון 10000 פעמים

וגם את הספיישל 10000000000000 פעמים..כמו עם הספיישל של משחק החיים
ראיתי אותו 1000000 פעם..ולא נמאס

tamari1001

New member
ממממ....נחיה ונראה

אני יחכה לטלנובלה הבאה מה נירלכם בידיוק שאני יעשה אבב דפוקים. :) :) :)

למעלה