סקר

ש ק ס י ת

New member
לדעתי......

טרה... היא כל כך צבועה.......... שרלה לדעתי מהממת אבל גם לה לא חסר קית, אני לא מבינה למה הם שונאים אותו? הוא פשוט משחק את המשחק, זה מה שצריך לעשות לא?!?! קיצר... 1. טרה 2. זאק 3. טוני 4. קית *דייב שולט!!!

חנן פרץ

New member
נכון הוא משחק את המשחק אבל....

אתם צריכים להבין שקשה להם להיפרד "מהוותיקים". נכון שזה משחק אבל היא אפשר לשלוט על הרגשות והם מרגישים רגשות הדדיות אחד לשני,ולא בהכרח הדדיות(איימי וזאק). אל תשכחו שמעורבות שם רגשות שאי אפשר להעלים אותם גם אם הם רגשות לידיד או לאהבה.

אני יסביר לך למה אני שונאת את קית

קית הוציא את זאק דווקא כי ביום שהוא נבחר באולפן אז זאק והוא היו כזה בכאסח! קית בכלל לא חיבב את איימי אלא את טרה ושרלה! והוא הפריד את אימי ממי שהיא אוהבת ......

ש ק ס י ת

New member
הבנתי את זה אבל....

אם קית לא היה מפריד בינהם, הוא היה הבא שהיה עף.... מישהו היה חייב לעשות את זה... ולקית פשוט היה את האומץ לעשות את זה! ברור שזה מכאיב שהם כל כך הרבה זמן ביחד ופתאום בא מישהו ומפריד בינהם... אבל ככה הולך המשחק....

MoTeK123

New member
הדמויות השנואות עליי לפי הסדר.

1. איימי [כמה שאני שונאת אותה] 2. כריסטין [רררר] 3. טוני 4. אלכס [מתחיל לעצבן] ואין לי יותר שנואים ממש.. והדמות הכי אהובה עליי זאת שרלה!!!!!! כפרה עליה!

אני לא סובלת את טוני

היא מעצבנת אותי, יותר מדי חושבת את עצמה למלכת העולם כל הזמן רבה כמו תינוקת הכי קרע אותי שהיא כל הזמן מתעצבנת והולכת (קמה מהשולחן וכו') אבל ברגע שקית' קם מהשולחן של הבנות כשהתעצבן היא ירדה עליו
ואני הכי אוהבת את שרלה, כי היא חמודה, ואת קית' על זה שהוא פירק את ה"מקוריים"

../images/Emo39.gifלדעתי...../images/Emo9.gif

הבנים האהובים:
זאקו'ש המושלםםםםם
[הוא לא כזה סנוב כמו שהוא נראה, הוא רגיש וחמודדד....
], בו גם מושלםםםםםםם
ואלכססס
.. השנואים: קית
-ארררררררררר הלוואי שימותתתתתתת
מטומטםםםם דייב
-עוד דביל
בנות אהובות:
איימי היפה המהממת המתוקה שלי
הולי גם נראית בנתיים חמודה...
אמממ..קריסטן חמודה... בנות שנואות: שרלה
טרה...[היא ביצ'ית כזאת..

Flendy

New member
שלי:

אני הכי אוהב את...דייב!!! הוא כזה כלי! נוקם את נקמת המכוערים והחננות שם-גדול! מהבנות אני הכי אוהב את-טרה. מהממת, סקסית ומניפולטיבית. בחורה כלבבי. גם סקוט נחמד-ואהבתי גם את אמנדה! שונא: אני הכי שונא את זאק-הוא חתיכת אפס רציני והוא ממש ממש ממש ממש טיפש!!! אחד מהאנשים הכי טפשים שראיתי!! לא ידעתי שיש אנשים כאלה במציאות. והוא בכלל לא נראה טוב!!! איימי- אני יותר שונא את העובדה שהיא טיפשה ונגררת אחרי זאק. הוא יכול לקלל אותה ולהרביץ לה אבל היא עדיין אוהבת אותו. קריסטין-היא כל כך ריקנית!! אין בה כלום!! אלכס-הוא סנוב וחושב שבגלל שהוא יפה אז מותר לו להרים את האף. שיהיה.

חוץ מ..

אלכס שעכשיו מעצבן אותי כל מי שאמרת הם הכי חמודים, הם האהובים עליי!!! הכי נורמלים, הכי אמיתיים!!! הכי שנוא עליי קית' אח"כ שרלה (השרלילה), אז דייב וטרה!

TheSegal

New member
ביקשת...קיבלת ../images/Emo13.gif

איימי הייתה נחמדה בהתחלה (לפי דעתי לפחות) ואז אחרי שקית' העיף את זאק, היה צפוי שהיא תיקח את זה קשה (הם נראו די קרובים) אבל אז היא תפסה כזה תחת, כאילו המשחק שייך לה ואסור לעשות מה שהיא לא אומרת... שתרגיע קצת ותלמד שבמשחקים מהסוג הזה לפעמים מנצחים ולפעמים מפסידים (לדוגמא - הרי אנחנו לא נפתח במלחמה עם מדינה שלא תצביע לשיר שלנו בארוויזיון נכון ? נתאכזב, אבל זה משחק, תחרות). תכעסי סבבה, מובן....היא הגזימה עם זה ולקחה את זה רחוק מידי...פוזיונרית..לא אוהבת...

לדעתי....

היא חושבת שהכל מגיע לה ואם היא לא רוצה להעיף מישהו אז לא מעיפים אותו! היא צריכה קצת להרגיע כי זה בסך הכל משחק ואם קית לא היה מעיף את זאק הוא לא היה נשאר....

את מתכוונת לזה שאלכס לא העיף את קית

נכון? כי אם כן אז היא לא התעצבנה שהיא לא העיף אותו אלא היא התעצבנה שהוא השתמש בכסף שלה ואמר לה שהוא יעיף את קית' אבל בסוף הוא העיף את בו- שאותו היא אוהבת... אז אם אתה רוצה להעיף מישהו אחר אז סבבה אבל אל תשקר ותשתמש בכסף של כאלה שלא מסכימים איתך- בגלל זה היא התעצבנה! והיא צודקת!!

אני הכי שונאת את....

סקוט ואלכס ואממ טוני קצת מעצבנת ואני הכי אוהבת את זאקק!

למעלה