סקר....

../images/Emo26.gifסקר....../images/Emo36.gif

עשיתי סקר וזה נמחק... אז אני אנסה לשחזר: א. מי בחר היום פעם ראשונה? איך היה? ב. למדתם היום או לא? אם כן זה היה יום לימודים רגיל? קצר יותר? ארוך יותר? ג. עבדתם בקלפי? כמה מהכיתה או מהבי"ס עבדו בקלפי? ד. מה עשיתם היום? (מיועד גם למי שלמד היום) ה. חוויות מיוחדות? (אני חושבת שלכמה מאיתנו יהיה הרבההה לגבי היום
אתם מוזמנים לעזור לי, האנשים שהיו היום ב
...)

עונה לאישתי לשעבר ../images/Emo11.gif

א. מי בחר היום פעם ראשונה? איך היה? לא בחרתי, לא היו בחירות באור עקיבא
ב. למדתם היום או לא? אם כן זה היה יום לימודים רגיל? קצר יותר? ארוך יותר? למדתי, כרגיל... יצאתי מוקדם וכאלה ג. עבדתם בקלפי? כמה מהכיתה או מהבי"ס עבדו בקלפי? עבדתי כשהיו כאן בחירות אבל היום לא היו
ד. מה עשיתם היום? (מיועד גם למי שלמד היום) אוקיי אז ככה קמתי בבוקר, הלכתי לבצפר, שעה ספורט שעה עבודה בלשון כי המורה לא באה הפסקה ושעתיים היסטוריההההההה ואז שעתיים תקשורת ואז חזרתי הביתה והתקלחתי ויצאתי והייתי בפ"ח (
) וחזרתי ועזרתי לבן דוד שלי עם השיעורים ואני עכשיו במחשבבבבבבבב וזה עוד בלי שאני אפרט
ה. חוויות מיוחדות? אין לי כוחחחחחחחח

tamarhp

New member
OK..

א. לא אני ב. לא!!! כל ביה"ס למד חוץ מהכיתה שלי
ג. לא. אבל יש בנות מהכיתה שכן. ד. הייתי במחשב, סימסתי לאנשים, והלכתי למפגשון
היה ממש כיף, בע"ה מחר אכתוב חוויות מפורטות למי שלא היה. הידעת? לרחלי יש נשירה! מוקדש לנתן

סקר נחמד...

בס"ד א. אני בחרתי היום לראשונה, מה יכול להיות, פוליטיקה זה זבל... ב.לא למדתי היום... ג.לא עבדתי, השתדלתי להנות מיום החופשה האחרון שלי... ד.ראיתי המון סרטים ונפגשתי עם ידידיה טובה... ה.איזה חוויות מחר אני חוזר לישיבה, הקיטנה נגמרה...

או.קי

א. מי בחר היום פעם ראשונה? איך היה? אני לא ב. למדתם היום או לא? אם כן זה היה יום לימודים רגיל? קצר יותר? ארוך יותר? בעיקרון למדנו רגיל אבל אני חולה אז לא הלכתי ג. עבדתם בקלפי? כמה מהכיתה או מהבי"ס עבדו בקלפי? לא עבדתי ד. מה עשיתם היום? (מיועד גם למי שלמד היום) השתעממתי והייתי הרבה במחשב ה. חוויות מיוחדות? אין, אבל משהו מצחיק-בשלוש דקות לעשר בערב מתקשרים אלינו מהמטה של המועמד הדתי (אני עניתי) ושואלים אם כולם כבר הצביעו, אז אמרתי שכן, ואז הם אומרים לי להגיד לכל החבר'ה (אין לי מושג למי הם התכוונו) שעוד לא הצביעו שילכו להצביע. אז מה הם חושבים-שאני יספיק להודיע לאנשים והם יספיקו להתארגן וללכת להצביע תוך שלוש דקות?!?!?!?!?!?! ואז הגעתי למסקנה אחת-פוליטיקאים הם מטומטמים!!!

קיפיק

New member
אז ככה...

א. עוד לא בוחרת.... כי רק מחרתיים אני בת 16...ואני לא קטנה
ב.לא למדתי...
ג. עבדתי!!!! בערך חצי כיתה אם לא יותר עבדו בבחירות אצלנו...
ד. עשיתי הרבה דברים טובים...
ה. עבדתי...עבדתי...ו...עבדתי!!! ושכחתי לציין...כנראה שגם ניצחתי...(כאילו זה שאני עבדתי בשביל שהוא יבחר..)

shadow dancer

New member
אני נצלתי תחופש כמו שצריך!(כן..בטח)

בס"ד טוף.... א. לא ב+ד. לא בדיוק....היינו אמורים ללמוד..אבל הרבה עבדו אז השאר הבריזו! ואני ישנתי בישיבה...(כי הייתי צריך למסור מבחן שעשיתי בלילה...) אז הלכתי אחרי התפילה.... ואז הגעתי הבייתה- הייתי בפורום, ניסיתי לישון...אבל כל הזמן הפלא צלצל! זה מרגיז!!!, אהההה וקראתי קצת בספר אנגלית.. אח"כ קמתי לתפילה ואז הלכתי לעבוד עם המנחה שלי על עבודת הגמר שלי בהסטוריה. אח"כ שוב הייתי בפורום, הלכתי לישיבת צוות, ואז הגעתי ב- 12 הבייתה ו.....הנה אני כאן. ג. אני אישית לא עבדתי...אבל מלא חברים שלי עבדו. ד. ראה ב'

איילת כ

New member
אז ככה

א. לא בחרתי ב. היה לנו קלפי בבית ספר אז ככה יצא שלא למדנו ג. בעיקרון היינו צריכים ללמוד אבל יום לפני מודיעים לנו שבסוף אנחנו לא לומדים ד. למדנו לקראת המבחן במתמטיקה, עשינו פעילות לשבת נבטים- ניצנים- מעלות הלכתי לבית הספר (היסודי) כדי לראות איך הקלפי עובדת, כמו כל הילדים הקטנים המתלהבים שהולכים עם ההורים, ושם שיחקתי קלס ואת כל המשחקים שמשחקים ביסודי, היה כיףףףףף וראיתי איך כיערו את הבית ספר שלי הקודם. וואח"כ בבית אכלתי על האש שההורים שלי הכינו אצל סבתא שלי, אבל אני לא הלכתייי ה. חוויות מיוחדות, למה? מה היה אתמול?

טוב אז ככה...

בעזר"ה בתור זקנה שבחרה כבר כמה פעמים... א. כבר בחרתי ב. לימודים? כן התחלתי. ג. לא רלוונטי כלפי. ד. מה עשיתי- הייתי אצל המיועד. ה. חוויות- לא מבינה למה עשו אצלנו בחירות...

תשובותי לסקר

ב"ה א. מי בחר היום פעם ראשונה? איך היה?אני !!! אני !!! ב. למדתם היום או לא? אם כן זה היה יום לימודים רגיל? קצר יותר? ארוך יותר?לא למדתי כי יש קלפי בבצפר!!!!!!!!!!!!!! ג. עבדתם בקלפי? כמה מהכיתה או מהבי"ס עבדו בקלפי?לא עבדתי קצת מנוחה לא הזיקה לי... כן מלא חברות שלי עבדו בקלפי . ד. מה עשיתם היום? (מיועד גם למי שלמד היום) בית בית ו...בית אה ולישון ה. חוויות מיוחדות? (אני חושבת שלכמה מאיתנו יהיה הרבההה לגבי היום אתם מוזמנים לעזור לי, האנשים שהיו היום ב...) חוויה מיוחדת פעם ראשונה בחרתי אני והפרגוד לבד!! המצחיק באתי ישר שלפתי את הפקים הכנסתי והלכתי לי הביתה שמחה ומאושרת ...

למעלה