בערך שנה וחצי
אני עם בעלי כבר קרום לעשר שנים (כן, כן),ולקח לנו קצת זמן עד שהחלטנו להתחתן. ולא בגלל שחשבנו שזה לא זה, אלא בגלל שידענו שבכל מקרה נהיה ביחד, ולמה צריך להתחתן בכלל? אחרי 8 שנים, החלטתי שדי. אני צריכה שינוי, ובא לי על חתונה. בגלל שאני מאוד רציתי, והיה לי חשוב שתהיה לי שימלה לבנה ולא נתחתן סתם בקפריסין, אז כל ההכנות הרגשתי שאני דוחפת אותו לעשות דברים, והוא לא ממש להוט לעשות אותם. בדיוק אז החלטתי שלמרות שאני רוצה ילדים כאן ועכשיו זה יחכה עד שהאדון יגיד שהוא רוצה, ולא סתם "מוכן" (כמו שפולנים אומרים). חיכיתי, וגיששתי מידי פעם כדי לדעת איפה אני עומדת, כלפעמים היו לי תקופות שנורא רציתי, ולפעמים היו לי תקופות שאמרתי שטוב שאין לי ילדים, וכמה נעים לישון ביום שבת עד 12 בצהריים. מצד שני תמיד חשבתי שאני אביא ילדים כשיהיה לי בית משלי, והוא יהי מסודר ויפה, ויהי לי כסף, ואז כל הסימנים הראו ש: מצד אחד האדון כבר נכנס לענינים (בדרכו שלו), ומתחיל לתכנן את הילדים העתיידים שלנו, ומצד שני "אני לו נשית צעירה יותר" וגם הכסף לא נופל מהשמיים, וכן עכשיו וכאן זה הזמן למצוות פרו ורבו. בקיצור בחישוב כללי, אנחנו בהשהיה של שנה וחצי מהחתונה,ואני מקווה שבחודש הבאכבר נפסיק להזהר, ובחודשים הקרובים נראה תוצאות יום-יום.