סקר חשוב

../images/Emo26.gifסקר חשוב../images/Emo36.gif

אני צריכה להסיק כמה מסקנות.... אתם מעריצים מישהו בגללל
חושב לכם העדה של מי שאתם מעריצים
את מי בעצם אתם מעריצים
אתם תעריצו מישהו בגלל שמישהו אמר לכם
מזיז לכם מה שאומרים על מי שאתם מעריצים
זהווו... חשוב לי שתענו!

TuTyBoP15

New member
עונה../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

אני לא מעריצה אנשים
אם כבר את בראד פיט..אבל גם זה לא משהו.. ואני לא אעריץ בגלל שמישהו אמר לי ולא אכפת לי איזה עדה הוא ולא מעניין לי ת'ריס השמאלי מצד ימין בעין הימנית מה שאומרים על זה שאני מעריצה אותו.. כנראה שאני לא מעריצה..חחח אני לא יכולה להיות מעריצה..

עונההה

אתם מעריצים מישהו בגללל?שהוא מוכשר נחמד יפה ושאני אוהבת את מה שהוא עושה חושב לכם העדה של מי שאתם מעריצים?כן ברור עם אני מעריצה מישהו יש לי פוזטרים שלו בחדר.. את מי בעצם אתם מעריצים?אנהי גריין די ועברי לידר אתם תעריצו מישהו בגלל שמישהו אמר לכם?לא בחיים לא אין לי מה לאהוב מישו שבכלל לא אכפת לי מה הא עושה. מזיז לכם מה שאומרים על מי שאתם מעריצים?כן ברור שזה לא נעים שמישו מדבר רע על מי שאתה אוהב למשל מה שהעיתנאים עושים לאנהי ממש מרתיח!!

Pollitaaaaaaa

New member
../images/Emo41.gifעונה!-ודברי איתי במסן סוניה!../images/Emo41.gif

אתם מעריצים מישהו בגללל מה שיש לו בפנים,מבררת עליו,שואלת עליו!עם אני מרגישה חיבור חזק אליו! או אהבה חזקה אליו! – בגלל האופי.....ואני לא אשקר רק ממש טיפה בגלל היופי! חושב לכם העדה של מי שאתם מעריצים מממש לא ! כולנו בני אדם! לא חשוב לי שהוא יהיה יהודי,דת מאמי דת =) את מי בעצם אתם מעריצים את כריס,אני יותר אוהבת אותו,ומרגישה מחוברת אליו! רק evelinge406 תבין אותי,אבל כן הוא הבנאדם הראשון שכלכך התחברתי אליו! ואני מתה עליו! – אח"כ אנהי =) ! אתם תעריצו מישהו בגלל שמישהו אמר לכם בחיים לא! עם הייתי מעריצה מישהו בגלל מה שאומרים לי פה...היתיי צריכה להעריץ את פונצ'ו מזמן לא?!!!??! מזיז לכם מה שאומרים על מי שאתם מעריצים עם זה שקר? לפעמים זה קצת פוגע! אבל בכלל לא מזיז! אני שלמה עם הבנאדם שמעריצה וחושב שהוא מושלם! ושאין כמוהו! ובחיים לא יהיה,לא הכי אכפת לי מה אחרים יגידו,אבל עם זה כבר יורד לרמות אישיות (מחלות שהיו,תאונות,איבוד חבר ממהמשפחה ודברים כאלה) את זה אני כבר לא ייתן!!!!!!

עונה לעצמי..

גם דעתי חשובה
חח למרות שהיא תשתנה לפי דעתכם! אולייייי
אתם מעריצים מישהו בגללל
שהוא מוכשר.. בעיקר תלוי מי.. כאילו שחקן תלוי מה כישרוטן המחשק שלו ואיזה שם יש לו ב"שוק" יעני בתקשורת.. איך הוא בראיונות האם תדמית של סנוב או צנוע? תלוי! חושב לכם העדה של מי שאתם מעריצים
לאאאא... כי אני מעריכה אנשים לפי מי שהם ואל מה שהם! את מי בעצם אתם מעריצים
פונצ'ו/אנהי ובעצם כל רבלדה! אתם תעריצו מישהו בגלל שמישהו אמר לכם
לא למה את מי אני שואלת? אולי אם יספרו לי על מישהו ואני יאהב והוא יקסים אותי אולי.. אבל זה לא קשור שמישהו יגיד לי! מזיז לכם מה שאומרים על מי שאתם מעריצים
תלוי מה אומרים ובאיזה רמה! כאילו אם מתחילים לקלל רציני ממש להגיד שאין בו טיפת כישרון אני יהרוג אץת מי שאמר.. אסבל אם רק מביעים דעה בדרך הטובה אין שום בעיה! לא איכפת לי!

חניניתה

New member
עונההההה-אני שמחה שיש סקר כזה..

אולי הריבים וההשמצות במעצבנות יעברו!! אתם מעריצים מישהו בגללל: אם הוא טוב בנה שהוא עושה.. כאילו שחקן אז אם הוא משחק טוב, או זמר אם אני אוהבת את הקול שלו ואת השירים.. יופי, אופי (אי אפשר לדעת ממש את האופי אז לפי ראיונות וכאלה) חושב לכם העדה של מי שאתם מעריצים: מה זאת אומרת? כאילו הדעה של מי שאוהב את מי שאני אוהבת אז כן.. אני אוהבת לשמוע עוד שחושבים כמוני.. וגבי מי ששונא את מי שאני אוהבת אז ממש לא!! אני פשוט שונאת את זה!! זה ממש מעצבן!! נגיד את כותבים וואיי הוא יצא כל כך מושלם בתמונה הזאת.. ואז יש מישהו שכותב " לא*** הרבה יותר יפה!!" זה ממש מעצבן כי אנחנו כותבים שמשהו יפה אז למה לעצבן.. אם אתה לא חושב ככה אז אתה יכול פשוט לא להגיב את מי בעצם אתם מעריצים: את כולם!! אני מתה על אנהי ודולסה, ועל פונצ'יטו וכריס!! אין מלחמה בינייהם!! אני הכי אוהבת את פונצ'יטו אבל אני גם מתה על כל השאר.. אתם תעריצו מישהו בגלל שמישהו אמר לכם: לאאאאאא מזיז לכם מה שאומרים על מי שאתם מעריצים: שמשמיצים אותם ברור!!!! פשוט אל תגיבו!! תשמרו את הדעות שלכם לעצמכם!!

חניניתה

New member
תיקוןןןןן

בשאלה חושב לכם העדה של מי שאתם מעריצים:אז התכוונתי לדעה לא לעדה..חח אופססס.. ברור שלאאאא

העדה הכוונה לאמונה(נוצרי וכאלנ)

מי שטעה תתקנו בבקשה! חשוב ךלי שתענו נכון על הסקר!

HEN0121

New member
../images/Emo13.gif

אתם מעריצים מישהו בגללל הכישרון,הדברים שהוא עבר,יופי... חושב לכם העדה של מי שאתם מעריצים -אני לא חושבת את מי בעצם אתם מעריצים-אנהי ופונץ ובנחה אתם תעריצו מישהו בגלל שמישהו אמר לכם-נראה לכם איך אפשר מזיז לכם מה שאומרים על מי שאתם מעריצים-בטח כי זה פוגע שאומרים דברים רעים על אדם שאתה אוהב

סוכריה16

New member
עונה

מעריצה. כן. מעריצה את פונצ'ו בטירוףף ואת אנהי ושרה מלדונדו... ואני נורא אוהבת את הראל מויאל ושירי מיימון חחחחחחחחחחחחחחח העדה?!?!?! לא ... אממ לא.. אבל בעקבות שיחות עם חברות התחילו ההערצות אני חושבת שלכל אחד מזיז קצת משוו.. אבל היום כר לא ממש. דבר אחד כן שאומרים שהאנהי משופצת על השאר שיגידו מה שבא להם דעתי לא תשנתה ואני לא אנסה לשנות.

TuTyBoP15

New member
אמצע הלילה ואוליי כבר מאוחרררר

את לא מתקשרת אז אולי אבוא מחררררררר תראי עננים צבעו עצמם אפורר(משהו כזה) בלה בלה בלה זה המצב שלנוווו זה המצבבבב שלנווו לילה בא לאט הזמןןןןן נעצר לילה ואתהה השקט שנשארר רגע אחדדד נופלת איתךך בסוף המשחקקק אואואוווו עוווווו (לא זוכרת את אהבה קטנה) חחח

אני... ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

אתם מעריצים מישהו בגללל-בגלל שהוא מוכשר בגלל האישיות שלו... חושב לכם העדה של מי שאתם מעריצים-בכלל לא את מי בעצם אתם מעריצים-כריסטינה אגילרה בנחמין רוחאס וקמילה בורדונבה אתם תעריצו מישהו בגלל שמישהו אמר לכם-לא מזיז לכם מה שאומרים על מי שאתם מעריצים-תלוי מה,אם יגדו שהיא שרה מכוער אז לא בגלל שאני יודעת שהיא שרה חפה,אבל אם יגידו שהיא ז*נה(צינזור עצמי)אז זה יצבן אותי...

Miss Death

New member
עונה...

אתם מעריצים מישהו בגללל- איך שהוא משחק\שר\וכו... וגם יופי חושב לכם העדה של מי שאתם מעריצים- ממש לא!! את מי בעצם אתם מעריצים-המון! פליפה קולומבו, כל להקת RBD ,אדי וילארד ועוד מלא... אתם תעריצו מישהו בגלל שמישהו אמר לכם- אמממ לא ממש נראה לי מזיז לכם מה שאומרים על מי שאתם מעריצים-לא כולם יכולים לקפוץ!

eveligne406

New member
חח כמהה אפשר לטחווווווווווווווןןןןן

אתם מעריצים מישו בגללל ----- אני מעריצה את אנהי. קודם כל. ואני מעריצה אותה בגלל שהיא שלמה עם עצמה ואוהבת את איך שהיא נראית, ומשלימה עם ביקורות רעות ויודעת בדיוק כמה היא שווה וכמה שהיא מוכשרת, והיא נורא אמיצה ויש לה מלא כוח להתמודד עם הכל. חשוב לכם העדה של מישאתם מעריצים? קודם כל, כדי להבדיל, עדה -מוצא. את התכוונת לדת, לא? נוצרי מוסלמי וכאלה... אז לא זה לא ממש משנה לי הקטע של הדת זה לא שאני הולכת להביא איתה ילדים או משו. את מי אתם מעריצים בעצם? רק את אנהי. האם תעריצו מישהו בגלל שמישו אמר לכם? לגמרי, לחלוטין לא. אני בן אדם שנורא קשה לו לקבל דברים חדשים, כלומר אם פתאום תבואו אליי תראי איזה זמרת חדשה בMTV אני לא אגיד ווואאאאאאאאאא איזה יפהההה איזה מוכשרתתת יאלה בואו נעריץ אותהההה לא. אני יכולה להגיד שהיא מוכשתר אבל לפי דעתי זה לא נקרא הערצה... וגם נורא קשה לי לקבל דעות של אחרים. וחוצמזה שאני מעריצה את אנהי ובלב שלי יש מקום רק למישהו אחד, ואנהי היא אהבתל חיי ללא ספק.
מזיז לכם מה שאומרים על מי שאתם מעריצים? שמעו...תלוי מי אומר. אם זה בן אדם ש..שאני יודעת שהוא לא מכיר אותה מספיק, לא מתעמק בה..וסתם זורק מילים לאוויר איזה מכוערת לא מוכשרת וזה..אני מתעלמת לא ממש מזיז לי. אנשים אחרים שכן מכירים אותה ויודעים כמה שאני אוהבת אותה ומתה עליה ושהיא אחד הדברים החשובים שלי בחיים, זה טיפה פוגע בי...כן..למרות שזה בחייים לא ישנה את מה שאני חושבת עליה, בחיים..

Senior Baron

New member
עונה

אתם מעריצים מישהו בגלל: שאני אוהב מה שהוא עושה חושב לכם העדה של מי שאתם מעריצים: התברר שלא... שאקירה לבנונית ולא אכפת לי את מי בעצם אתם מעריצים: שאקירה, אנטוניו פגונדס, דולסה מריה ועוד כמה שחקני טלנובלות... אה ושירי מימון חח אתם תעריצו מישהו בגלל שמישהו אמר לכם: לא חח מזיז לכם מה שאומרים על מי שאתם מעריצים: לא... תלוי מה חח

למעלה