סקר חדש . . .

ron ad

New member
../images/Emo26.gif סקר חדש . . .

שלום, בעקבות מספר הודעות בפורום שעסקו בנושא סקר חדש: מה נשמע יותר טוב? יחסי ציבור, יחצנות או p.r? הצביעו והשפיעו... רון

li79

New member
p.r

ללא כל ספק המונח PR הוא הכי נכון ומעניק מעט יוקרה למקצוע שלנו שלפעמים מבלבלים אותו עם עוד יחצן מסיבות בן 16...

מניסיוני,הלקוח יחליט איך לקרוא לך..

יחצ"ן,איש יחסי ציבור או יועץ תקשורת.כשעבדתי עם פוליטיקאים ומוסדות, אהבו לקרוא לי "יועץ התקשורת שלנו..." במקרים אחרים לא נעלבתי כשקראו לי יחצ"ן האמת, זה פשוט קיצור ולא צריך לייחס חשיבות מופלגת להגדרה לדעתי,כל עוד הצ"ק לא חוזר שיקרא לי הלקוח איך שהוא רוצה...

avital g1

New member
הלקוח יחליט, גם לנו יש מה לאמר

אכן,זכות האחרים לקרוא לך איך שבא להם, כנראה לא זכית לשמוע בחוגים שונים את הזילזול באמירת המילה "יחצן", לכן מוטב שלפחות העוסקים במלאכה יהיו ערים לכך ולא יקראו לעצמם כך. אגב, אין כאן עניין של עלבון, אלא שמירת ערך המקצוע , לא בכדי שם האיגוד בהתאם, כן גם תארי התפקיד, כשיש כאלה. כך גם אתה מגדיר את תפקידך. באשר לצ'ק...? רק הוא קובע?, איני פוסל אותו, כלל וכלל לא. למען הסר ספק, אני מוגדר כיועץ תקשורת ודובר, אך עוסק רבות גם ביחסי ציבור וקשרי לקוחות. לילה טוב.

רמטכ"ל הוא ראש המטה הכללי,איך.....

קוראים לו ביום יום? בוודאי שרמטכ"ל.לא צריך לדעתי להתעסק בהגדרות ברצינות מוגזמת.כמובן שגם אני כמי שעוסק במקצוע לא מעט שנים בעד חיזוק תדמית איש יחסי הציבור וכל יוזמה חיובית בנושא אני בעד. לא בטוח שזה הכיוון שישנה באמת את תדמית המקצוע, איך יקראו לאיש יחסי הציבור ויותר מכך,התעסקות מוגזמת בנושא עשוייה להניב אנטגוניזם. בדיוק הפוך ממה שרצינו...

avital g1

New member
אגב, רוה"מ, רק בחלונות הגבוהים

לכל דוגמא, ישנה גם ההפוכה. מתי שוחחנו עם העו"ד ...... ?

למעלה