סקררר

../images/Emo26.gif סקררר ../images/Emo36.gif

יווו פעם ראשונהה אחריי 100 שנה כתבתי הודעהה חדשהה..חחח וגם פעם ראשונהה עשיתי סקרר..אז בואו נראה!! הסקר הוא::: על מה לדעתכם יהיה מסופר בטלנובלה הבאה
אני לא יודעת כל כך עם זה סקר..אבל תנסו..חחח..מחכה לתגובותת

cryptic Nina

New member
חחח ../images/Emo185.gif

כבר עשו על הכול!!! כבר היה על אהבה בין אחים(ירון וליה) על התחזות(מיכאסי) על פונדקאות(לגעת בכבשה עפרה) על עניה עם עשיר -פעמיים(לחיי ולגעת באושר) על מכוערת שהופכת ליפה אם אפשר לקרוא לאסי יפה- אגב זאת גם טלנובלה של דארסט הפקות.

נכון!!..בגלל זה אני רוצה שתגידו על

מה נראה לכם יהיה מסופר בטלנובלהה הבאההה!!!

אזקיוז מי?../images/Emo46.gif

אני היחידה ששמה-
-שהוא\היא כתב\ה: "אם אפשר לקרוא לאסי יפה.." מזה אמור להביע
שאסי לא יפה
ובכלל שאפרת כהן לא יפה
אוקיי...נופר.....*יוגה יוגה יוגה*

מק../images/Emo78.gif

מקפיצההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה יאללהה אנשנושיםםם להזריםםם תגובותתת..אני יודעתתת שזהה קשהה אבלל יאאללהה תנסווו

galgol21

New member
נכון ../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

ושלא יסלקו את האנשים שאנחנו אוהבים מהבתים אחרי שהם מצהירים על אהבתם

מיכל1082

New member
על...

דוגמניות אולי? כמו בטלנובלה הספרדית המעולה דגומניות 609060.... אני כבר סומכת על סיגל אבין שהיא תממצא רעיון חדש ויפה...

מיכיל

New member
הממממ...רעיון מעולה לסקר../images/Emo45.gif

הממ..באמת עשו כבר כמעט על הכל בטלונבלות.... אולי, יעשו טלנובלה, על זוג צעיר שנוסע לירח דבש בחו"ל..ותוך כדי הירח דבש הם פוגשים כל מיני אנשים שונים ומשונים והכל משתנה.. ההיא בוגדת בו, הוא מגלה בת דודה רחוקה..בלה בלה בלה...ואז הם מגלים שקרה משהו לדירה שלהם בארץ וכו' וכו'... רעיון קצת דפוק..

למה הוא חמודד...תודהה על הרעיונותת!

באמתת עשוו על כל הטלנובלותתת אבלל תמידד מוצאיםםם איזהה טלנובלהה חדשהה...כמו אזז שהיה את משחק החייםם גם אני חשבתיי על איזה טלנובלהה עוד אפשר לעשותת כי כבררר עשוו על הכלל...אז מסתבר שלא...כי פתאום הופיעה מיכאלהה...אז אני בטוחהה שיש עודד מלרר רעיונותת אזז בגללל זה ביקשתיי ממכם לענות כי אולי יש פה יצרנים קטניםםם...חחחחחח כמו סיגל נבין!!!

אופסייי..טעויותתת

מלר=****מלא סיגל נבין=****סיגל אבין חחחחח סוריי על הטעויות פשוטט כתבתיי מהרר...חחחחחח

yyyy11y

New member
סקר קשה......

אולי יעשו כמו קטנטנות? זה הדבר היחיד שלא עשו כימעט

אורטלול

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאא.......

עם כל העונות שלהם הספיק לי קטנטנות לכל החיים...!

../images/Emo10.gifיש לי רעיון......אולי נחמד../images/Emo4.gif

אולי אפשר לעשות על נגיד בחורה שחולה במחלה קשה מאוד כמו נגיד... לוקמיה (סרטן הדם) או משהו כזה...... והיא מסתירה את זה מהשחקן הראשי...אנאערף מאיפה לי
אולי יעשו על בחור הומו שמכיר בחורה ונהיה סטרייט

למעלה