סיכום שבוע

grace00

New member
../images/Emo26.gifסיכום שבוע

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: אדם שאתה כועס עליו השבוע: מה התחדש אצלך השבוע : בילוי השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: תמונת השבוע: מנטרת השבוע: מסר לאומה: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! :

dsol

New member
תגובה מהירה_../images/Emo189.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה שבועות משהו רע שקרה לך השבוע: היה משעמם שיר שלא הפסקת לשמוע: אין אחד ספציפי להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : Explosions In The Sky סרט השבוע: ראקווים לחלום תוכנית השבוע: אין
ספר השבוע: אין מאכל השבוע: המון ! שבועות ! החג עם המאכלים הכי טעימים אדם שעשה לך את השבוע: זונות כולם... היה משעמם רצח ! אדם שאתה כועס עליו השבוע: מלא... מה התחדש אצלך השבוע : לא יודע... בילוי השבוע: איזה.. משעמם אמרתי! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעשות משהו מועיל עם עצמי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כל כך הרבה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אין מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: נרדמתי מול הטלויזיה
תמונת השבוע: אני בתגובה מהירה אין לי כח מנטרת השבוע: תסבירו לי מזה ? מסר לאומה: אני ואומה ברוגז ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! : שבוע משעמם בצורה סופר מיוחדת

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: פעילות של הליצנוער ביום שני ומפגש ביום חמישי
משהו רע שקרה לך השבוע: מתכונת במתמטיקה
שיר שלא הפסקת לשמוע:כשתמי עוברת דירה-בייב להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע: דנה עדיני
סרט השבוע: מבצע סבתא תוכנית השבוע:
ספר השבוע:המכשפה מפורטבלו מאכל השבוע: פשטידת תירס שאמא הכינה לשבועות אדם שעשה לך את השבוע: בר וכל מי שהיה במפגש שייגעצ
אדם שאתה כועס עליו השבוע: אממ אין
מה התחדש אצלך השבוע : הגיעו כמה כבשים חדשות לעדר
בילוי השבוע: מפגש שבועות משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שתעבור הבגרגות במתמטיקה טוב
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מי בא ברוך הבא
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "זה ישר!" מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: בערב הלכתי לחברה עד 2 בלילה בערך ואז חזרתי הביתה עם חברה והיא ישנה אצלי, והיא נשארה לארוחת שבת ואחרי שהיא הלכה חזרתי לישון
תמונת השבוע: מנטרת השבוע: מסר לאומה: תאמינו
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! : כן ירבו שבועות כאלה איימן

יסס

משהו טוב שקרה לך השבוע: שסיימתי עם אנגלית. כן, לא היה שבוע משו.. משהו רע שקרה לך השבוע: הרוב שיר שלא הפסקת לשמוע: Justin Timberlake - Losing My Way להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : שוואקי, דה! סרט השבוע: CANDY סרט מוזר.. תוכנית השבוע: מגרש ביתי! ממ איזה פרק
ספר השבוע: ספר מתמטיקה מאכל השבוע: אוכל של שבועות! אדם שעשה לך את השבוע: היא אדם שאתה כועס עליו השבוע: אף אחד מה התחדש אצלך השבוע: שומדבר! בילוי השבוע: הסרט.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבור את מתמטיקה, ולקנות ביום רביעי כרטיסים לשון פול! =) וללכת כבר לסרט VIP אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: היא ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "רק בגלל שעליתי לארץ יש לי דיסקסקציה! וזה מוכח" מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: חמישי-מתמטיקה שישי- בית ריק לחברה והיום- מתמטיקה, במקום ללכת למסיבה. תמונת השבוע: המחשב שלי עדיין מת. מנטרת השבוע: לה לה לי מסר לאומה: לה לה לי לה לה לה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! : בסדר, יו נואו.

grace00

New member
puki

משהו טוב שקרה לך השבוע: הופעה של לימור, ותיקלוט של זהר, וחברים משהו רע שקרה לך השבוע: הכעס, היא שיר שלא הפסקת לשמוע: air supply - without you להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : air supply סרט השבוע: בוגדת תוכנית השבוע: אבודים ספר השבוע: אין מאכל השבוע: אין אדם שעשה לך את השבוע: חברים, הדר אדם שאתה כועס עליו השבוע: עליה, ועל שירלי מה התחדש אצלך השבוע : כלום בילוי השבוע: קוזה נוסטרה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להיות אחרי ההרצה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: וואלה אין לי מושג כבר הכל בלאגן אצלי בראש ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "Love and other bruises makes us all good losers" מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: הייתי עם חברות ברמת גן אתמול, והיום בקוזה תמונת השבוע: אין! מנטרת השבוע: שיפסיק לכאוב לי הראש מסר לאומה: ט ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! : ערסים, להפסיק להרים גלגל לפוזה. (הלוואי שתתהפכו)

let it fall 91

New member
רק ביחד שנינו יכולים

משהו טוב שקרה לך השבוע: סמינר קיץ משהו רע שקרה לך השבוע: הפסדתי שנטיפי שיר שלא הפסקת לשמוע: "להילחם במפלצות" של שייגעצ להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : שייגעצ סרט השבוע: מפלצות בע"מ P: תוכנית השבוע: אבודים ספר השבוע: -- מאכל השבוע: פיתות בעיקר אדם שעשה לך את השבוע: סיימ אברי וויק.. אדם שאתה כועס עליו השבוע: אחותי :| מה התחדש אצלך השבוע : גדלתי בשבוע:) בילוי השבוע: מוזס משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בגרות במתמטיקה, ניתוח (ורצות שמועות שהדיסק של יוני יוצא..) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: -- ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "לא בכל יום רואים חמור שרוכב על סוס" (אלאדין) מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: ישנתי תמונת השבוע: מנטרת השבוע: -- מסר לאומה: אל תעלו לאבובים עם משקפיים!! (הם יאבדו.) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! : אמיר-פיי-גוטמן-יצא-מהארון!

Margarita chum

New member
אני רוצה אותך במייספייס:(

ואת פרטית! ררר........................................... :)

YoungLust

New member
קרוב כמו מחט, רחוק כמו גלויה

משהו טוב שקרה לך השבוע: אכלתי הרבה אוכל טעים. משהו רע שקרה לך השבוע: אני כועסת נורא. שיר שלא הפסקת לשמוע: קשר הירח- קורין אלאל, New Shoes- Paulu Nutini. אני רוצה להתחתן איתו. [עם פאולו, לא עם השיר] להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : רג'ינה, כמובן. וקורין אלאל. סרט השבוע: שודדי הקאריביים סוף העולם. תוכנית השבוע: מסודרים. ספר השבוע: צנורות- אתגר קרת מאכל השבוע: ממ.. בשר אדם שעשה לך את השבוע: כל מי שהביא לי מתנות יומהולדת מאוחרות ^^" אדם שאתה כועס עליו השבוע: חחחח יותר טוב לשאול אדם שאני לא כועסת עליו השבוע. [סתם, יש איזה 3 שאני לא כועסת עליהם.] מה התחדש אצלך השבוע: קיבלתי כסף וסט בגדים תחתונים [שהוחלף בבגדים תחתונים אחרים] וקניתי לעצמי את הקיטנה של קנלר, מכסף שקיבלתי ליומולדת בילוי השבוע: הלכתי עם ידיד לשודדי הקאריביים ולבית קפה. והמ.. הרבה משפחה, גם. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו אחד שאני רוצה לפגוש כל הזמן, כוסאמק ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מוטב להיות בריא ושמח על פני חולה ומסכן" מתוך באדולינה 3> מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: עשיתי שומדבר מיוחד ואעשה שומדבר מיוחד תמונת השבוע: אין כזו מנטרת השבוע: המ... לא יודעת מסר לאומה: שתקו ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! : שבוע משעמם אחושלוקי, קקי פיפי. (?)

Sweet berries

New member
יופי.

משהו טוב שקרה לך השבוע: הופתעתי לגלות שעניין העצומה הצליח, ולמעשה, מיוז די..באים. משהו רע שקרה לך השבוע: בלע. יותר מדי בית. שיר שלא הפסקת לשמוע: מיוז\קייב. להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : מיוז סרט השבוע: אממ נו! שכחתי איך קוראים לזה. שיש בנות שעוברות טיפול פסיכולוגי ועובדות על שף שהן שכרו שהן מתאבדות. תוכנית השבוע: פאמילי-גאי בענק. ספר השבוע: אותו הספר, עדיין לא סיימתי.. מאכל השבוע: עוגת גבינה. אדם שעשה לך את השבוע: No fucking one. אדם שאתה כועס עליו השבוע: Oh, should I start? מה התחדש אצלך השבוע : BLAHHHH בילוי השבוע: The same old damn home משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: Does SCHOOL meen something? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: I don't even care. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: SILENT.. מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: HHOOMMEE תמונת השבוע: מנטרת השבוע: What "Mantarat" is? מסר לאומה: SMILE and people will HATE YOU ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! Oh gos I hate home. Good as much.

ססילייה

New member
../images/Emo7.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: סקס.
משהו רע שקרה לך השבוע: החזרה לקריות.
שיר שלא הפסקת לשמוע: דיאטה. להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : אפרת, שילה פרבר, דנה עדיני. סרט השבוע: קלרה הקדושה!
תוכנית השבוע: אין. ספר השבוע:אין. מאכל השבוע: אוכל של סבתא. אדם שעשה לך את השבוע:
. אדם שאתה כועס עליו השבוע: תום. מה התחדש אצלך השבוע : הבנתי דברים חשובים. בילוי השבוע: כל הארבעה ימים המדהימים שהעברתי בת"א. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אין. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא אכפת לי P: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "תדחפי טוש עמוק!ותגידי שהיה לך יום הולדת." XXDDDDDDDD מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: עשית סקס, שבוע הבא אני כנראה אמות בגלל רצון לסקס. תמונת השבוע:
מנטרת השבוע:
. מסר לאומה: Love hurts..go get yourself a helmet!
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! : אל תדברו בסיטואציות לא נכונות!!!!!!!!!!!

../images/Emo199.gif...

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי הרבה עם אמא :) (ולא, אני לא ילדה של אמא
) משהו רע שקרה לך השבוע: לימודים
שיר שלא הפסקת לשמוע: ברי סחרוף - עיר של קיץ
להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : אסף ארליך סרט השבוע: האחים גרים תוכנית השבוע: יורדים בגדול :S ספר השבוע: אני כריסטיאנה פ. מאכל השבוע: סיני
אדם שעשה לך את השבוע: אמא אדם שאתה כועס עליו השבוע: מישהו ומישהי, לא רק השבוע מה התחדש אצלך השבוע : האמת, שכלום =/, אצלי מתחדש משהו אם זה דיסק.... בילוי השבוע: קריון עם אמא חח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא יודעת... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד האמת... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אין :/ מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: בטח בבית כמו תמיד כמעט ח תמונת השבוע: מנטרת השבוע: מסר לאומה: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! : הרבה הרבה הרבה שינה טובה

למעלה