סיכום שבוע

grace00

New member
../images/Emo26.gifסיכום שבוע

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: אדם שאתה כועס עליו השבוע: מה התחדש אצלך השבוע : בילוי השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: תמונת השבוע: מנטרת השבוע: מסר לאומה: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! :

grace00

New member
עונה

משהו טוב שקרה לך השבוע:ההופעה של רונה קינן אתמול משהו רע שקרה לך השבוע: רגשות וכעס שיר שלא הפסקת לשמוע: heart - crazy on you, היהודים - אין לך מקום, רונה קינן - במערכת הדם להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : היהודים, רונה קינן סרט השבוע: לא יודעת תוכנית השבוע: ישנן בנות/זינזאנה ספר השבוע: אין מאכל השבוע: אין אדם שעשה לך את השבוע: גלי רוז אדם שאתה כועס עליו השבוע: היא מה התחדש אצלך השבוע : התחדש? כלום בילוי השבוע: הופעה של רונה, והיה כיף אצל אבי במספרה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אולי צילומים בפלורנטין עם KOB אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: גלי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "כעובי הצלקת עובי העלבון..." מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: הייתי בהופעה של רונה תמונת השבוע: מנטרת השבוע: להמשיך הלאה ולא להסתכל לאחור מסר לאומה: fuck you ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! : הכל רע חוץ מרונה אתמול

dafi daf

New member
לא ידעתי שאת עדיין מסתפרת אצל אבי,

הוא כזה מלך.חולה עליו. איך יצא? [והמון תודה על הטלפון,עשית לי חיוך ענקי.]

grace00

New member
ברור שאני אצל אבי

לא סתם הוא אלימלך ;) בחור מדהים וספר מוכשר, נהנת תמיד שאני שם ויוצאת מרוצה.

Sweet berries

New member
בנימה חיובית זו,

משהו טוב שקרה לך השבוע: האמ הייתי אצל פישס. משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי חולה. שיר שלא הפסקת לשמוע: האממ מיוז-cave אבל גיוונתי השבוע דווקא. להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : muse סרט השבוע: פסיכולוגית בגרוש? תוכנית השבוע: 8 simple rules ספר השבוע: יצירה קורעת-לב של גאונות מרעישה \ דייב אגרס מאכל השבוע: לא אכלתי כלום וירדתי 3 קילו. אדם שעשה לך את השבוע: ממ פישס. אדם שאתה כועס עליו השבוע: מממ.. מה התחדש אצלך השבוע : 3 קילו פחות? והרבה ציורים וצילמוים וכאלה. בילוי השבוע: בית >:ם משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חיים אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ממ. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "בע", הרבה. מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: בית. תמונת השבוע: מנטרת השבוע: מהי מנטרה? מסר לאומה: לבריאות. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! : אהו - בע - אפצ'י - תה - שירותים.

dafi daf

New member
Come to mother,Baby.

משהו טוב שקרה לך השבוע: הכרתי את דיוויד^^ והיה לי סופ"ש מדהים
. משהו רע שקרה לך השבוע: מצבי רוח נוראיים,והעובדה שנעמה מצאה שותפים לדירה
שיר שלא הפסקת לשמוע: Pink floyd-The trail. להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : לא היה מישהו מיוחד... סרט השבוע: דוגמה,כלבי אשמורת. תוכנית השבוע: בטח איזה משהו שטותי. ספר השבוע: לא קראתי. מאכל השבוע:השווארמה שדפקתי אתמול באחת בלילה
אחת הטובות. אדם שעשה לך את השבוע:Baaaaaaaabe. אדם שאתה כועס עליו השבוע: אנשים חצופים *מגלגלעיניים*. מה התחדש אצלך השבוע :
בילוי השבוע: בית הבירה. [שניהם]. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבועות נחמדי וסופ"ש התהוללות עם פיצשלי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נו,כרגיל P-: ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"There's my party girl!". [במבטא בריטי] מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: חגגתי יומולדת ושתיתי קוקטייל בחורתי^^ ועשיתי כיפחיים. תמונת השבוע:- מנטרת השבוע: יהיה טוב. מסר לאומה: ... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! : היה רע בהתחלה ונהפך למצויין.

let it fall 91

New member
אני סובלת מאובר-צופים

משהו טוב שקרה לך השבוע: פסטיניצי משהו רע שקרה לך השבוע: עבודות לפסטיניצי שיר שלא הפסקת לשמוע: את המחרוזת, בעיקר להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : גדוד דולב, כיתה ה' סרט השבוע: צעצוע של סיפור 2 תוכנית השבוע: אחים ואחיות ספר השבוע: כאילו יש לי זמם לקרוא.. מאכל השבוע: הום פרייז אדם שעשה לך את השבוע: אמטרך לומר ששגיא.. אדם שאתה כועס עליו השבוע: שגיא. מה התחדש אצלך השבוע : -- בילוי השבוע: עבודות לפסטיניצי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סמינר קיץ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: -- ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "יש!" מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: פסטיניצי תמונת השבוע: --> מנטרת השבוע: -- מסר לאומה: אל תכנסו לצופים! אין דרך חזרה.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! : מקום שלישי גדוד דולב המגניב באמת, צופים זאת בעיה..

ססילייה

New member
Love Hurts..Get a Helmet.../images/Emo14.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: מחאו לי כפיים באודישן D: משהו רע שקרה לך השבוע: לא התקבלתי לסולנית.אלא רק לזמרת רקע.
שיר שלא הפסקת לשמוע: Love Hurts-Incubus להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע :Incubus סרט השבוע: אין. תוכנית השבוע: עוברכלגבול. ספר השבוע: הנסיך הקטן.
מאכל השבוע: מן עוגה לא מובנת שאמא הכינה. אדם שעשה לך את השבוע: בנצי, עדי ופיליפ. אדם שאתה כועס עליו השבוע: עדי ואבי. מה התחדש אצלך השבוע : שום דבר מיוחד :] בילוי השבוע: חמישישי בת"א
. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ג'ירפות בבארבי וסקס!
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "ואת תגידי לו עליי מילים טובים?" -_- מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: הייתי בת"א! :) השתכרתי, ניגנתי, שיחקתי NEVER והיה משעשע D: תמונת השבוע: מה לעזאזל גורם לי לצלם דברים כאלה ב4 לפנות בוקר? >< מנטרת השבוע: O_ס שטו? מסר לאומה: לעולם אל תתחילו לדבר עם רוסים על סקס
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! : תלאביב זה תמיד דבר טוב.

dsol

New member
כותרת משהו..._../images/Emo189.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא זכור לי משהו מיוחד משהו רע שקרה לך השבוע: שלא זכור לי משהו מיוחד שיר שלא הפסקת לשמוע: Switchfoot - Dare You To Move להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : Switchfoot סרט השבוע: לא יצא לי לראות השבוע תוכנית השבוע: מגרש ביתי.. אחח איזה פרק טוב היה ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: אוכל אדם שעשה לך את השבוע: אין אדם שאתה כועס עליו השבוע: אין מה התחדש אצלך השבוע : שומדבר חשוב... בילוי השבוע: יומולדת של חבר אתמול בערב ? למרות שלא היה כ-ל-כ-ך משהו... אבל בסדר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: השבוע הזה.. שבועות
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כל מי שיצא לי לפגוש זה טוב.... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: - - מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: לא יודע נראה כבר תמונת השבוע: אני בתגובה מהירה אין לי כח מנטרת השבוע: המה ? מסר לאומה: ברוגז איתה
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! : שבוע מיותר לחלוטין חסר תוכן

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:ירושלים
משהו רע שקרה לך השבוע:לא שזכור לי משו כזה שיר שלא הפסקת לשמוע:soon-דנה עדיני
להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע :דנה עדיני- היא כזאת מלכה
סרט השבוע:אין
תוכנית השבוע:הפיג'מות
ספר השבוע:ספר היסטוריה
מאכל השבוע:במבה אדם שעשה לך את השבוע:רעיה
אדם שאתה כועס עליו השבוע:אין
מה התחדש אצלך השבוע :דיסק של דנה עדיני בילוי השבוע:י-ר-ו-ש-ל-י-ם היה כלכך מעולה וראיתי גם את גלעד א בכלל...
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבועות, מפגש שהמתכונות יעבור בשלום במיחוד במתמטיקה כי אם לא חבל עלי
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:מי שבא ברוך הבא
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"אתה רואה בעיניך, שומע באוזניך" "כן! ובוהק בראשי" מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע:למדתי להיסטוריה ומתמטיקה
תמונת השבוע: מנטרת השבוע:אולי תסבירו לי פעם אחת ולתמיד מה זה אומר?! מסר לאומה:ירושלים זה טוב
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים!: כן ירבו שבועות כאלו אמן
(סתם... יהו יותר טובים...)

B a m b o o k

New member
אני ממש ממש ממש משתוקקת לראות

אותך כבר!!!!!!!1111
זה כבר לא בסדר.. בערך אממ המון זמן לא ראיתי אותך
יום חמישי

ססילייה

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif זה לא פייר!פעם הייתי רואה אותך

פעם בשבועיים או משהו כזה
נדמה לי שלא ראיתי אותך מפורים (!!!!!!!!!!)
זה לא בסדר, צליל!

יה מאן.

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה הרבה ממנה.. פלאפון חדש ומגן 95 96 ב G ו F משהו רע שקרה לך השבוע: גילו לבן של בת דודה שלי סרטן, והוא רק בן חודשיים, ואנחנו המשפחה היחידה שלה בארץ.. =/ שיר שלא הפסקת לשמוע:הסודות של דנה עדיני, היא כל כך נשמעת שם כמו אפרת שזה מפחיד.. להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע: ממ שמעתי כל היום את הדיסק של פלי, אז כל מיני זמרי היפ הופ למיניהם סרט השבוע: because i said so די גרוע האמת.. תוכנית השבוע: מממ מגרש ביתי!
ספר השבוע: אישות ומשפחה, דווקא די מעניין. למרות שזה נס אם עברתי את הבגרות הזונה הזאת מאכל השבוע: המבורגר, עכשיו עם ריי! אדם שעשה לך את השבוע: היא אדם שאתה כועס עליו השבוע: נובודי מה התחדש אצלך השבוע : פלאפון, וחולצה בילוי השבוע: יום חמישי אצלה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לדבר איתה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אחיין שלי.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "לה לה לי, לה לה לה" קימ'ס סטייל מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: חמישי- היינו אמורות ללכת לסרט VIP אבל בגלל שטליה החכמה לא שמה לב לשעה ולא ענתה לפלאפון, פספסנו אותו, אז יצאנו כולם לקופי בין, וכולם היום מבואסים מהבגרות בתושבע אז היה דיי מעפן.. שישי- היינו אצל ריי מוצ"ש- מנגל אצל איילת תמונת השבוע: המחשב שלי מת, ואין במשרד תמונות.. אז באסה מנטרת השבוע: לקבל 100 בבגרות באנגלית מסר לאומה: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! : בססדר

למעלה