סיכום שבוע

grace00

New member
../images/Emo26.gifסיכום שבוע

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: מה התחדש אצלך השבוע : בילוי השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: תמונת השבוע: מנטרת השבוע: מסר לאומה: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים:

grace00

New member
break me down

משהו טוב שקרה לך השבוע: חזרתי לקשר עם מישהי מדהימה ומוסיקאית אדירה - הדר נויברג משהו רע שקרה לך השבוע: מתמטיקה ואהבה שיר שלא הפסקת לשמוע: כל האלבום - tamar eisenman - 5feet4 להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : tamar eisenman, hadara levin arredy, ruth doloress waiss סרט השבוע: עד כאן תוכנית השבוע: אהבה זה כואב ספר השבוע: קוראת עדיין את חצוצרה בוואדי מאכל השבוע: לא רוצה לשמוע על אוכל עכשיו אדם שעשה לך את השבוע: הדר נויברג מה התחדש אצלך השבוע : הקשר עם הדר בילוי השבוע: הופעה של שילה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אופנוע? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "time and again I wanted to kill you time and again I wanted to please you" מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: השתגעתי תמונת השבוע: מנטרת השבוע: נמאס לי מסר לאומה: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים: can't you see you're hurting me

dsol

New member
את במקרה הוספת אותי במייספייס ?_../images/Emo189.gif

כי הוסיפה אותי מישהי עם הכינוי שלך :-ג

dsol

New member
ואת כל התמונות שם את צילמת ../images/Emo2.gif_../images/Emo189.gif

כי זה פשוט מדהים
זה צילום טבעי או שערכת אותם ?

grace00

New member
ואי תודה! ../images/Emo9.gif

חלק וחלק מה שאני מצלמת בפילם אני לא עורכת מה שבדיגיטלי כן :)

dsol

New member
תגובה מהירה_../images/Emo189.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: השבוע ! היה ממש טוב ככה שכולו... משהו רע שקרה לך השבוע: שהוא נגמר ? שיר שלא הפסקת לשמוע: לא יודע... נראה לי ,אין קץ לילדות" אבל זה יותר לזמזם אותו מלשמוע להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : SNOW PATROL סרט השבוע: רובין הוג: גברים בגטקס ! סרט ענק
תוכנית השבוע: מחר אני מתחיל לעבוד
ומצש הבא זה ל"ג בעומר לא ? ספר השבוע:
מאכל השבוע: עלה אש...? אדם שעשה לך את השבוע: כל מי שהיה פה בעצמאות ! מה התחדש אצלך השבוע : עבודה.. בעצם זה מחר בילוי השבוע: עצמאות והופעה של רם אוריון ביום רביעי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ל"ג בעומר ! ויום הסטודנט בת"א אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אתכם ? בואו ליום הסטודנט ! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אתה יותר שחור ממני" מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: אתמול ישנתי
עוד כמה דקות אני יוצא לטייל קצת בעיר לחפש דברים לקנות תמונת השבוע: אני בתגובה מהירה אין לי כח מנטרת השבוע: מנטרה! מסר לאומה: זהו אנחנו חזרו להיות ברוגז.. אומה תורמן הזו גם כן...
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים: שבוע מקפיץ מעורר מהנה ושמח במיוחד

ססילייה

New member
../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע: אתמול בערב, אני לא שותה יותר.
שיר שלא הפסקת לשמוע: מה שקרה.
להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : אפרת, וגם קצת מוניקה. סרט השבוע: לא יצא לי לראות טלוויזיה השבוע.. תוכנית השבוע: ספר השבוע:הנסיך הקטן. מאכל השבוע: פיצה :) אדם שעשה לך את השבוע: תום. מה התחדש אצלך השבוע : לא הרבה, קעקוע חדש בעיקר. בילוי השבוע: אתמול בערב-הרבה אלכוהול. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בגרות בפסיכולוגיה+יום הסטודנט+מוטומיוזיק+שישי בלילה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: עדי, בר,אוהד,מאיה, רוני ועוד רבים וטובים. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "הלו!" [עזבו
] מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: אתמול היה אלכוהול.
היום אני נוסעת לויצ"ו עם אמא לתערוכה של המגמה לאומנות פלסטית. תמונת השבוע:
מנטרת השבוע: שטו?
מסר לאומה: אל תלכו סחור סחור, זה ממש מבלבל
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים: אם אין לך מה לומר-שתוק.

dafi daf

New member
"אני אומר לכם,המערכת בשיתוק!"

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ חלקים מערב יום העצמאות ויומולדת לדפי עם נדיה ואנדי. משהו רע שקרה לך השבוע: חלקים מערב יום העצמאות וכל השאר,פחות או יותר. שיר שלא הפסקת לשמוע: Oh my lover-pj harvey,אין בגטים בגטו-הבילויים להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : לא שמעתי יותר מדי,נגיד שהבילויים-בגלל ההופעה בעצמאות. סרט השבוע: קלרה הקדושה
תוכנית השבוע: כל הדברים של אקסטרה הוט,אני חורשת ברמות.. ספר השבוע: לא קראתי. מאכל השבוע: הארטיק הזה במקס ברנר,מיי גאד האורגזמה
אדם שעשה לך את השבוע:חפי,אנדי. מה התחדש אצלך השבוע : צבעתי שוב והסתפרתי,לא משהו בכלל. בילוי השבוע:ערב יום העצמאות.[הופעה של הבילויים,אגאדיר,בית הבירה]. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:אולי 1 במאי+אסף ארליך,יום הסטודנט![צ'וקה!!],מוטומיוזיק[?] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:פראן,רועי,לינויקטן... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אני ישמח לפגוש אותך". מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע:בחמישי הסתפרתי והייתי עם דפ,נדי,חברותייה ואנד במקס ברנר ואז לא הרגשתי טוב אז חזרתי באוטובוס האחרון הבייתה,ואתמול והיום התבטלתי בעיקר.. תמונת השבוע: תגובה מהירה,אח"כ
מנטרת השבוע: לא הייתה ככל הזכור לי. מסר לאומה: תבואו ליום הסטודנט! יהיה משובח! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים: היה נחמד,חבל על כמה דברים.

יאפ.

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום העצמאות משהו רע שקרה לך השבוע: לא משנה. שיר שלא הפסקת לשמוע: Timbaland ft. Nelly Furtado & Justin Timberlake - Give It To Me להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע: The Fray סרט השבוע: rent תוכנית השבוע: חברים ספר השבוע: היפה בנשים, עדיין. מאכל השבוע: הפסטה המדהימה שהכנתי ברוטב שמנת פטריות וכרישה אדם שעשה לך את השבוע: חברות מה התחדש אצלך השבוע: חברות אמריקאיות למיניהן בילוי השבוע: יום העצמאות משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מוות אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: טליה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: Stacy: "You suck with your lousy jokes" Karen: "Well at least I dont suck other things" מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: חמישי- בית קפה עם חברות והלכנו לבית של מישהי שישי- כל הלילה כמעט עם כל העולם בגן אריאל (היה הזוי לגמריי) היום- אין לי כוח לצאת, אבל בטח נצא לאנשהו ברעננה תמונת השבוע: מנטרת השבוע: לעבור אותו. מסר לאומה: חרא ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים: כייף.

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:רוק"צ משהו רע שקרה לך השבוע:מתכונת במתמטיקה שיר שלא הפסקת לשמוע:מסיבת התה של עליסה-איפה הילד להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע :איפה הילד סרט השבוע:אין תוכנית השבוע:מסודרים
ספר השבוע:ספר בהיסטוריה?
מאכל השבוע:עוגה של סבתא אדם שעשה לך את השבוע:רעיה מה התחדש אצלך השבוע : כלום בילוי השבוע:רוק"צ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שמהתכונות יעברו בטוב, והלוואי הלוואי הלוואי ואני אוכל ליסוע ליום הסטודנט אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:את כולם
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"היה לך פעם קטע עם בנות?" מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע:למדתי למתכונת בהיסטוריה תמונת השבוע:אין לי כוח מנטרת השבוע: מסר לאומה:לא רוצה לגור פה יותר
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים:

ססילייה

New member
צליל?!?!../images/Emo12.gif את באה ליום הסטודנט זה ברור לך?!

הלו, מה זה כאן?! אני רוצה לראות אותך גברתי הנכבדה!!!! זה לא עובד ככה.
[תראי איזה כיף, אני רוצה לראות אותך יותר מאשר את חבר שלי!!!אז יאללה!!תזיזי את התחת!!!
]

B a m b o o k

New member
הו יש לך חבר?../images/Emo3.gif

אבל אני לא יכולה לבוא בסוף
א. אמא לא מרשה ב. יש לי מליון תגבורים ג. יש יומולדת לידיד ממש ממש ממש טוב שלי יומולדת ואני לא יכולה להבריז לו וגם אני רוצה לראות אותך!!!!111 אני כלכך מתגעגעת אלייך

ססילייה

New member
סוג של ../images/Emo3.gif

את חיייייייייייייייייייבת ;[ צליל!
ו..ו..ו..ו..מה עם המוטומיוזיק?!

Sweet berries

New member
blah

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום העצמאות, הופיעו פה רונה קינן וגידי גוב. ו..סרט, הבופור. משהו רע שקרה לך השבוע: סבא שיר שלא הפסקת לשמוע: Ana - Pixies להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : pixies + muse סרט השבוע: בופור תוכנית השבוע: פמילי גאי ספר השבוע: אין זמן לקרואא. מאכל השבוע: פיצה אדם שעשה לך את השבוע: .. מה התחדש אצלך השבוע : כמה נקודות במוח בילוי השבוע: סרט משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אופטימיות. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מי שבא ברוך הבא ציטוט\יציאת\מילת השבוע: Now I know, that I never never never gonna live you. But now, I have to go away. מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: בסופ"ש של השבוע שהיה לפני יום, נפגשתי עם ידיד. בסופ"ש של השבוע הזה ממ יש לנעם יום הולדת. תמונת השבוע: מ טרת השבוע: אווופטימיות. להנות. ו..להמשיך עם התהליך ולא להשבר. מסר לאומה: אין לי משהו חכם להגיד. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים: אני אני מבינה, זה גודלP: נחמד. [=6]

y a e l4

New member
אוף אני אף פעם לא באה בזמן.

דיי שכחתי כל מה שהיה שבוע שעבר. להיות חולה מוחק את הזיכרון.. וגם לימודים=\ שבוע טוב שיהיה...

למעלה