סיכום שבוע

grace00

New member
../images/Emo26.gifסיכום שבוע

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מה עשית בסוף השבוע: תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים:

Margarita chum

New member
"פתאום נהיה קיץ...../images/Emo163.gif

אני מזיע מתחת שמיכה"..
משהו טוב שקרה לך השבוע: התקשרתי אליו... והוא היה באמצע ניווט. הוא הבטיח שיתקשר אליי מחר... והתקשר!!!
, אה וגם קלעתי 18 נק' במשחק כדורסל שלי נגד הפועל טייבה:) משהו רע שקרה לך השבוע: עשיתי מלא ספורט ותפוסים לי השרירים:( מחר בגרות באיסלאם- כן באמצע החופש:( שיר שלא הפסקת לשמוע: grace kelly-mika וגם (you make me feel)-a natural woman של aretha franklin. סרט השבוע: ראיתי בופור... סרט טוב. ספר השבוע: דמי מפתח-יהלי סובול. מאכל השבוע: טוסט ל-פנים שהכנתי לעצמי אתמול בעבודה:) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבוד בבומבמלה ולהרוויח פולללל כסף!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: איתי
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא יודעת!?:) מה עשית בסוף השבוע: עבדתי בגלידה:) תמונת השבוע: "פתאום נהיה קיץ"... הא?.. תמונה משנה שעברה:)- אני נראית אותו דבר גם היום חחח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים: "יהיה לנו טוב טוב מטוב טוב מאד"? לא 4... אבל תמיד מאפיין:)

ססילייה

New member
../images/Emo28.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול-גאלה.היה מצחיק, שרתי עם זבל :) משהו רע שקרה לך השבוע: אין! :) שיר שלא הפסקת לשמוע: יגאל רן דואק-מישהיא כמוך
סרט השבוע: חמש ילדות יפות. ספר השבוע: הנסיך הקטן.[בפעם ה..לא יודעת כמה.] מאכל השבוע: סושי D: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שני שלישי רביעי בחולון
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כל החולוניים וקטן :) ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "את עושה לי למות." מה עשית בסוף השבוע: גאלה ^_____________________^ תמונת השבוע: איי אמ א הונטד מאוס :) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים: כיף כיף כיף :]

grace00

New member
כבוד למגזר

משהו טוב שקרה לך השבוע: עברתי טסט ראשון oh yeah משהו רע שקרה לך השבוע: "ולפעמים בלילה... בוכה קצת, אבל לא אומרת כלום" שיר שלא הפסקת לשמוע: יש כמה The Turtles - Happy Together Keith Urban - You'll think of me The Stranglers - Golden Brown Robbie Williams - Feel/Love somebody מטרופולין - לא אומרת כלום/יפן סרט השבוע: ללא ספק - קליק (Imagine me and you) סרט מקסים ויפהפה ספר השבוע: הגברת עם הקמליות, יוצא לי מדי פעם לקרוא בו קצת שוב, כי הוא ספר מדהים ומרגש. מאכל השבוע: אין לי מושג משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ללכת לראות אופנועים אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "Someday I'm gonna run across your mind Don't worry, I'll be fine I'm gonna be alright While you're sleeping with your pride Wishing I could hold you tight I'll be over you And on with my life" מה עשית בסוף השבוע: יום חמישי היה - בית קפה, הסרט 'קליק' ולישון אצל לב, יום שישי - הסרט 'אם קירות יכלו לדבר 2' ובערב פאב באלנבי עם חברים, יום שבת - סיבוב ליפו על האופנוע של אבא - ובדרך אנחנו רואים את הג'ט פורס החלומי והסקסי וכולי בהתרגשות. תמונת השבוע: הג'ט פורס (שאני רוצה) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים: אני רוצה ג'ט פורס

Margarita chum

New member
לב זה מי שאני חושבת? או שמא גרייס

הופכת פדופילית(ראי הבן של אתגר קרת-לב). חחחחחחחחחח..... חולה עליך כוסית-על!:) וסחה על הטסט... ככה את לא מספרת? אני עברתי שלישי...... יוואוו אני מזה באה לקחת אותך להופעה של שילה מתישהו:)

grace00

New member
יש טענות שאני פדופילית מתחילה

אבל די זהו, הפסקתי. זה לא לב הבן של אתגר, זה לב אחר ;) והנה עוד אחד בשבילך

grace00

New member
יס בייב

לא סתם הוא אחד החברים הכי טובים שלי בעולם בחור מדהים פשוט מדהים. אני משוגעת עליו.

dafi daf

New member
: )

משהו טוב שקרה לך השבוע: וואי,שיעור דידג'+אצל גלי ביבנה,מטפל אלטרנטיבי חדש,סופ"ש של החיים. משהו רע שקרה לך השבוע:אנשים טיפשים ואפיזודות מעצבנות. שיר שלא הפסקת לשמוע: oh my lover של פיג'יי הארווי. סרט השבוע:קניתי בדיוידי את רוצחים מלידה,ג'קי בראון ונאמנות גבוהה ^^ ספר השבוע:קניתי סוף סוף את טריינספוטינג^^ מאכל השבוע:וואי לא אכלתי כלום.המ,הטוסט אתמול אצל לינויקה-יותר נכון,ההכנה שלו. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:בומבמלה,אסף ארליך[?],1:1[?]...בעיקר לראות אנשים טובים,לא משנה איפה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:ליאל,לינוי..ועוד המון... ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"עכשיו אני מבינה!!!!!!! זה קרקרות!!!!" *מתקרקרת על הרצפה* מה עשית בסוף השבוע:חמישי הייתה לי פגישה אצל מישהי ואח"כ פגשתי את אנדי לשעה
,נסעתי לרעות,הסתובבנו קצת ונסענו למסיבת יער שם פגשתי את לינוצ'יק שלי,חזרנו אליה בבוקר,ישנו קצת,בערב יצאנו לת"א לים ואח"כ ישבנו קצת בבית הבירה ובבוקר שוב חזרנו אליה,ישנו קצת והתבטלנו בבית. תמונת השבוע: - ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים:הסופ"ש הכי טוב בחיי.

YoungLust

New member
האפי פייסח

משהו טוב שקרה לך השבוע: פגשתי הרבה אנשים משהו רע שקרה לך השבוע: לאדעת.. אמ.. כלום :) שיר שלא הפסקת לשמוע: Ain't no Cover של רג'ינוש סרט השבוע: קסם מעשי ספר השבוע: למרות שאני קוראת עכשיו שירת הסירנה, מלך החומוס ומלכת האמבטיה נשאר בראש ולא יוצא מאכל השבוע: קוסקוס! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אנערף.. כלום. יחי הספונטניות אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנערררררף ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא זכור משהו מלהיב מה עשית בסוף השבוע: הלכתי לישון אצל סבתוש 3> והממ פגשתי חברים ואז עוד חברים תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים: בן בן בן זונה

להלהלה

משהו טוב שקרה לך השבוע: הפאבים וכל היציאות המטורפות שלנו.. היה כייף לגמריי משהו רע שקרה לך השבוע: קים בדיכאון מטורף, ואני והאהבה שלי.... שיר שלא הפסקת לשמוע: La vie boheme מהסרט Rent סרט השבוע: rent!!1 עם קימי ורייצ'י ספר השבוע: פרחים לגברת האריס מאכל השבוע: לא יודעת........ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טליה?! צפון רביעי חמישי!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: טליה. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: Kim: yeahh we're not going out with the Chananot (חננות) Rachel: kimm thats soo not nice! Kim: what?!?! I didnt say any names! מה עשית בסוף השבוע: מה פירוט מלא?? טוב נווו.. חמישי- פאב (סמסרה) שישי- הלכתי לקים (בדיכאון) שלא יצאה יומיים מהמיטה ולא אכלה כלום.. שבת- סתם יצאנו ברעננה.. תמונת השבוע: אני ורייצ' שיכורות אני עם היד היפה
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים: בהתחלה טוב, אח"כ נהיה חרא כי אני לא מסוגלת לא לדבר איתה. ואני לא יודעת אם פשוט להגיד.. הרי ב2 המקרים רוב הסיכויים שאני אאבד אותה.

let it fall 91

New member
אני לא מתכוון להגיד לך מה לעשות

משהו טוב שקרה לך השבוע: טורקיה:) משהו רע שקרה לך השבוע: היה גשם בטורקיה. שיר שלא הפסקת לשמוע: "כלום לא עצוב" - אביתר בנאי סרט השבוע: -- ספר השבוע: "מלך החומוס ומלכת האמבטיה" מאכל השבוע: אוכל - בית - מלון. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בומבמלה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את אשתי, אחרי מלא זמן ציטוט\יציאת\מילת השבוע: המון שטויות בצרפתית.. מה עשית בסוף השבוע: טורקיה. תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים: go away צרפתי מסריח

Sweet berries

New member
שיבי

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי עם השעורים, ועם הרבה דברים אחרים שחשבתי שלעולם לא אסיים. משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי חולה. שיר שלא הפסקת לשמוע: muse- space סרט השבוע: איש מזג האויר ספר השבוע: מישהו לרוץ איתו מאכל השבוע: על האש משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: השבוע הזה כאילו? לא יודעת, מפגש סיסטם אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא חשוב.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אנ יהולכת לעשות גבם ושפות" מה עשית בסוף השבוע: נתקעתי בבית עם הרבה כוסות תה תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים: לא משהו באופן עקרוני

למעלה