סיכום שבוע

grace00

New member
../images/Emo26.gifסיכום שבוע

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: אדם שאתה כועס עליו השבוע: מה התחדש אצלך השבוע : בילוי השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: תמונת השבוע: מנטרת השבוע: מסר לאומה: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! :

grace00

New member
Leaving The City

משהו טוב שקרה לך השבוע: בילוי עם חברות טובות, פגישה עם אשה יקרה מאוד. משהו רע שקרה לך השבוע: מצב רוח הרוס, ריקנות, לחץ שיר שלא הפסקת לשמוע: השבוע שמעתי בעיקר את הסאונדטראקים של הסרטים הבאים : death proof planet terror stay להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : בעיקר הסאונדטראק של הסרט stay סרט השבוע: stay, planet terror תוכנית השבוע: גיבורים ספר השבוע: מאכל השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: איילת אדם שאתה כועס עליו השבוע: יש שלושה כאלה, אבל בעיקר זאת שהכעס אליה הורג אותי מה התחדש אצלך השבוע : עבודה חדשה ומעצבנת, שינוי קטן בעצמי בילוי השבוע: יום חמישי, הלילה הלבן, עם אנשים טובים, והפגישה עם איילת. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שאני אתרגל לעבודה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: איילת, אור, עדי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "הלב שלך כל כך חם... כמו המקרר שלי" מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: הייתי בסרט Planet terror ובמינרווה תמונת השבוע: מאתמול מנטרת השבוע: מסר לאומה: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! : לברוח מעצמי אל תוך אחרים

B a m b o o k

New member
הגירפות../images/Emo47.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: טיול, שעברה הבגרות בלשון, ים משהו רע שקרה לך השבוע: נשרפתי בים
שיר שלא הפסקת לשמוע: ידיים למעלה-כנסיית השכל להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : אביתר בנאי סרט השבוע: חלון סודי תוכנית השבוע: אין
ספר השבוע: מיליון רסיסים קטנים
מאכל השבוע:גלידה אדם שעשה לך את השבוע: כל הבנות שהיו בים
אדם שאתה כועס עליו השבוע: אין
מה התחדש אצלך השבוע : כוויות בגוף בילוי השבוע: טיול וים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מפגש שייגעצ וכיף אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את בר ופורום שייגעצ ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "היי אני מצייצת!" מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: ישבתי בבית, נאנחתי מכאבי ההשרפות בשמש וקראתי וקראתי וקראתי עד שסיימתי את הספר תמונת השבוע: מנטרת השבוע: מסר לאומה: לשים קרם הגנה! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים!: הלוואי וכל החופש יהיה ככה

Shir FGS

New member
:)

משהו טוב שקרה לך השבוע: חה, דיברנו. באופן מפתיע. משהו רע שקרה לך השבוע: לא עולה לי כרגע משהו... שיר שלא הפסקת לשמוע: Panic! at the disco - Build god then we'll talk. להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : יוני בלוך. סרט השבוע: שרק! תוכנית השבוע: אין. ספר השבוע: חכמת הבייגלה - אילן הייטנר. מאכל השבוע: סלט. התיבול יצא משהו-משהו. אדם שעשה לך את השבוע: חן. אדם שאתה כועס עליו השבוע: אף אחד. מה התחדש אצלך השבוע: הפכתי לבוגרת יותר. סתם, כלום. בילוי השבוע: ים. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חן. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: חמישי הייתי בלילה לבן, שישי מסיבה לא משהו בכלל שחתכתי ממנה מהר, ושבת כלום! תמונת השבוע: המפ. מנטרת השבוע: לא הייתה. מסר לאומה: לילה לבן זה לא שווה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! : היה סבבה, לא ממש זוכרת.

לה לה לי

משהו טוב שקרה לך השבוע:הופעה של שון פול, והרבה שחיות ליליות. משהו רע שקרה לך השבוע: שומדבר מיוחד, אבא טס?! שיר שלא הפסקת לשמוע: שון פול, כל שיר. להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : שון ונייטוויש סרט השבוע: אוח אני לא זוכרת איך קוראים לו תוכנית השבוע: מתחילות מחדש ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: הוואפל והגלידה והקצפת עם רייצ'ל וקים אדם שעשה לך את השבוע: קים, שלא אראה חודש =/ אדם שאתה כועס עליו השבוע: טליה?! מה התחדש אצלך השבוע : 2 חולצות חצאית תיק ומשקפ"ש בילוי השבוע: שון. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: נוט מאצ'. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אבא שלי! אבל זה לא ייקרה. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: U know I come from Jamaica! Peace evrybody peace! מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: חמישי- שון פול, לילה לבן בת"א וניפרדתי מקים. שישי-שבת- בית ריק. תמונת השבוע: מסיבת סיום, אני לא כזאת שחורה! הייתי בים יום לפני! מנטרת השבוע: מסר לאומה: יאפ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! : האמת שממש ממש כייף!

let it fall 91

New member
כלום לא עצווווווב

הכל כרגיל. משהו טוב שקרה לך השבוע: שגיא:) משהו רע שקרה לך השבוע: צופים. שיר שלא הפסקת לשמוע: לא לא לאאאאאאא הוא לא יודע שאת פה להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : יוני בלוך סרט השבוע: שרק+שרק 2 תוכנית השבוע: סיינפלד ספר השבוע: -- מאכל השבוע: פיצה, כל היום אדם שעשה לך את השבוע: שגיא. אדם שאתה כועס עליו השבוע: אין לי זמן לכעוס מה התחדש אצלך השבוע : מלא חתכים ברגל:) בילוי השבוע: צופים. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סמינר ראשגדים, חוף דור, סיום עבודות!!!!@ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: -- ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: צופים ומוזס. וצופים תמונת השבוע: מנטרת השבוע: -- מסר לאומה: -- ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! קשה, קשה, קשה, קשה וקשה.

ססילייה

New member
../images/Emo178.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: בלום בר ואחר כך פרילנד עם עדי ויגאל
משהו רע שקרה לך השבוע: שלא נסעתי אתמול לפרילנד. שיר שלא הפסקת לשמוע: לראות את האור או דאיטה. להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : אפרת.
סרט השבוע: שודדי הקאריביים 2. תוכנית השבוע: איש משפחה. ספר השבוע: אין. מאכל השבוע: גרבר.<אני חייה על זה כבר שבועיים.> אדם שעשה לך את השבוע: יותם ואוהד. אדם שאתה כועס עליו השבוע: על עצמי. מה התחדש אצלך השבוע : שום דבר
בילוי השבוע: יום ראשון בבלום ובפרילנד, אבל חוץ מזה כלום
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בגרות בסוציולוגיה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את כל העולם בערך. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "יכולתי גם לחזור על זה מיליון פעם, זה לא היה הופך הכל נכון." מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: שוםדבר
תמונת השבוע: מנטרת השבוע: מסר לאומה: קחו את החיים ממש בקלות. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! : חום אימיים שבא לי למות !

B a m b o o k

New member
אהאה! זאת הסיבה שאת מרזה כלכך!

כי את חיה על גרבר
וזה באמת טעים?

ססילייה

New member
זה לא באמת בגלל זה ../images/Emo6.gif זה פשוט קורה ../images/Emo6.gif

גרבר זה טעים עד מאוד!!!

../images/Emo9.gif עונה...

משהו טוב שקרה לי השבוע.ממממ מקווה שיקרה עדין..
משהו רע גם לא קרה...
(שימשיך ככה)
שיר שיא שלא הפסקתי לישמוע של אפרת גוש כמובן לראות את האור..
להקה שאני מחוברת אליהם באינפוזיה זה דיפשמוד..
סרט השבוע ..ממ לא ראיתי אין זמן
תוכנית השבוע..האלופה כל ערב שיש זמן..
ספר השבוע לא יצא לי לקרוא
אדם שעשה לי את השבוע זה בן זוגי...
אדם שאני כועסת עליו כרגע לא עולה לי בראש..
התחדש לי השבוע שמצאתי לי עבודה חדשה ..
בילוי השבוע סופש משפחתי וחשוב..
אדם שאני רוצה ליראות השבוע חברה יקרה שגרה רחוק..
מממ ציטוט השבוע סוף טוב הכל טובבב..
מסר לאומה היקרה אל תפחד מהפחד גם אם הוא תופס אותך במקומות לא צפויים..
ולסיכום העייפות הישלטה עלי...ומקווה לטוב...

הורס 17

New member
עונההההה

קצת באיחור, אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא :) משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי 7 גימלים והספייס גירלז התאחדו משהו רע שקרה לך השבוע: עברתי ניתוח כדיי לרבל את הגימלים שיר שלא הפסקת לשמוע: מטרופולין - אל תלכי להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : אפרת ודניאל סלומון סרט השבוע: לא ראיתי סרטים לאחרונה תוכנית השבוע: האלופה ספר השבוע: לא קראתי ספרים מלאאאאאאאא זמן מאכל השבוע: פטריות אדם שעשה לך את השבוע: תמיר ומעיין אדם שאתה כועס עליו השבוע: 2 ידידות טובות שלי מה התחדש אצלך השבוע : נמק על הוריד ביד בגלל העירוי בניתוח בילוי השבוע: הופעה של אפרת גוש משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הופעה של אפרת גוש אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אפרת גוש ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "לא, אל תלכי עוד, השמיים מחכים, אל תוותרי עוד למים הקרים, למים הורודים" מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: סופש שעבר בצפון עם חברים בסופש הקרוב בתלאביב עם אפרת וחברים תמונת השבוע: הספייייייס גירלז התאחדו מנטרת השבוע: אה? מסר לאומה: תהיו בריאים ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! : מתיש אבל הכל עובר

הורס 17

New member
בן בנות 30 וקצת

בין 30 ל-34 התמונה היא מיום חמישי האחרון, הן לא נראות זקנות נכון??? הנה עוד אחת

יו. ג'רי נראית כה זקנה ומרופטת.

[שלא נדבר על הבלונים שנדבקו לה לציצים...]

למעלה