S c a r l e t t
New member
../images/Emo26.gifסיכום שבועי
בוקר טוב, לא ברור איך אבל עד עכשיו הצלחתי להתחמק מכתיבת סיכום
וכמובן שבפעם הראשונה שאני עושה אותו אני שוכחת לעשות קופי ופיסט והכל נמחק לי...אז
אם שכחתי משהו הפעם
ברוכים הבאים ל ג€LEE, מילי17, dasoona1 שהצטרפו שבוע שעבר (אבל בגלל כיפור התפספס לנו הסיכום) ברוך שובכם לסייד הנודד שלנו. ולחיילת המהממת שהפתיעה בקאמבק קצר אז מה היה לנו השבוע (וקצת שבוע שעבר...) רונית נלחצה קצת מהמעבר לשעון חורף וחשבה שהיא פיספסה את הפרק
אוזקר קיבל מינוי כיו"ר משמרת הספוילרים וכל חברי הפורום, מתבקשים לזכור שהסימן
נמצא פה מסיבה מסוימת לינה העלתה כמה שאלות מן העבר והחזירה את כולנו לשנים הטובות, בהן הכל היה פשוט וטוב יותר או בעצם רק טוב יותר
טלי פתחה לנו שרשור של החתנים היפים והאמיצים לאורך השנים, ותודה טלי שחסכת מאיתנו את הסבל של לראות 500 תמונות של רידג' בטוקסידו
עוד בגזרת טלי, הנ"ל גרמה לכולנו להתלהב ולשמוח שרון מוס לוקח חופש לחודש ובעצם התברר שמדובר רק בשבוע
יחי ההבדל בקטן יניב המשיך את עלילות מיאמי, וטלי תהתה כיצד יתכן שהרברט מעולם לא פגש בבייביסיטר של בנו..אבל אני סומכת על יניב שהכל יתבהר לנו בקרוב... כולנו עוד במתח לגלות מה יהיה ההמשך של "אם הייתי בראדלי" ויניב דואג להעביר את זמננו עם שרשור ארוך ביותר שכולל את כל 11 החתונות של רידג', וגם שרשור חתונות של טיילור אין עלייך, יניב
בשאלה השבועית (ברוק או טיילור כמובן) שוב הדעות חלוקות למרות שרונית הפתיעה שהכריזה שהייתה רוצה דווקא את טיילור בתור אמא לילדיה (ברור שברוק תהיה פילגש מהצד, אבל זה כבר פרט שולי...)
גיא העיר את תשומת לבנו שבראט מפגר גמור (ולא רק לדעתנו) הוא שכח לשלם לחברה המפעילה את אתר הסדרה,
אבל העיקר שהוא זוכר לקום כל בוקר ולדאוג שלברוק יהיה על מה לבכות היום, על מי לצעוק ובמי לרדות, מה שאגב גרם לגיא סלידה נוראית מאהובתו משכבר הימים, גיא אני עדיין טוענת שהכל יחזור לקדמותו, אין מקום לשתי
סטפני בלוס אנג'לס שבוע שעבר גיא ריענן מהי מהותו האמיתית של הפורום והחזיר את כולנו לתלם, כלומר להתבכיינות היומית על הפרקים המשעממים... ופירסם מכתב שכתב בריאן גסקיל שמן הסתם נמצא עכשיו באיזה מכון גמילה אי שם מעבר לים
גיא שירן באופן מפתיע ולא צפוי בכלל הודיעה לנו שהיא התאהבה עוד יותר בברוק
מייקל עידכן אותנו בצרות שקורות מאחורי הקלעים (ועם בראדלי בשטח יש הרבה כאלו) מתברר שאחת השחקניות (*סידני פני* לפי הניתוח של גיא) לא מרוצה מבן זוגה בסדרה (מן הסתם כי רואים אותה בערך כמו שרואים את דרלה) אני פירסמתי תמונה עם התספורות החדשה של האנטר שהתפתחה לדיון בקשר למזג החם שלה, מצבה הכלכלי והסרטן של הבת הקטנה שלה...אז בהתעלמות והדחקה מהתמונה אני מבטיחה לפרסם בקרוב (מאוד) מאמר נרחב על האנטר, תכינו את המטפחות
שיהיה לכולכם שבת שלום וחג שמח
סיגל
בוקר טוב, לא ברור איך אבל עד עכשיו הצלחתי להתחמק מכתיבת סיכום