סיכום שבועי

SweetVenom

New member
טרהלהלהלה

שיר השבוע: Evanescence - Haunted
שיר השבוע של ניקלבאק: Photograph
קליפ השבוע:
אלבום השבוע: FALLEN
סרט השבוע: הולך להיות שרק 3
תמונת השבוע:
משהו חיובי שקרה השבוע:ממ..הקמת הפורום :]
משהו שלילי שקרה השבוע: רבתי עם חברה שלי \: והשלמנו XP
משהו מעניין שעשיתם השבוע? מסיבת הפתעה לעילושקע 3>
איך עבר עליכם השבוע? נחמד :]
משהו שאתם מצפים\מאחלים לשבוע הבא: מממ...להעביר אותו בהנאה.. :]]
המלצות שבועיות לשירים\אמנים\אלבומים\ספרים וכ'ו... בלעעע

yoolyool9

New member
בלע

שיר השבוע: children of bodom - are you dead yet שיר השבוע של ניקלבאק: leader of man קליפ השבוע: בלופ~ לא כזה אהבתי את השיר אבל הקליפ באמת יפה.. אלבום השבוע:NEVERMIND _(נירוונה) סרט השבוע: בוראטXD תמונת השבוע:
משהו חיובי שקרה השבוע:
מסיבת הפתעה ! ויומולדת! ודברים שקרו ביומולדת!
משהו שלילי שקרה השבוע: התבאסות רשמית שתימשך שבוע וחצי.. משהו מעניין שעשיתם השבוע? נסיעה לת"א, וקניתי רובה אוויר שירו בי איתו בגב והוא השאיר סימן לא נעים בכלל, אל תנסו את זה בבית ! איך עבר עליכם השבוע? כיף מאוד, לשם שינוי משהו שאתם מצפים\מאחלים לשבוע הבא: שישתווה לשבוע הזה :) נראה אותו המלצות שבועיות לשירים\אמנים\אלבומים\ספרים וכ'ו... בוראט זה סרט ענק, וקורט מהמם, אל תקנו פוסטרים שלו, הם שלי !

SweetVenom

New member
אעאעא כפרעלייך ^^ ../images/Emo23.gif

מזל"ט
את יודעת על מה
כשהוא חוזר אני עושה בירור ואתם זוג =] כפרעליכם ^^ ואת! אני מקווה שלמדת את הלקח..

PuNk GiRl16

New member
עונה נה נה P-:

שיר השבוע:Vampires Will Never Hurt You-MCR שיר השבוע של ניקלבאק: If Anyone Cared קליפ השבוע: TEENAGERS-MCR אלבום השבוע: I Brought You My Bullets You Brought Me Your Love סרט השבוע: אין תמונת השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: הייתי במפגש ישרא, התקבלתי למשלחת להודו, הייתי בסופרלנד ואממ, זהו[?].. משהו מעניין שעשיתם השבוע?^ סופרלנד, ישרא.. איך עבר עליכם השבוע?בנתיים, מצויין D: משהו שאתם מצפים\מאחלים לשבוע הבא: להתחיל עבודות לבצפר ><

למעלה