סיכום שבועי

../images/Emo26.gif סיכום שבועי ../images/Emo36.gif

שיר השבוע:
שיר השבוע של ניקלבאק:
קליפ השבוע:
אלבום השבוע:
סרט השבוע:
תמונת השבוע:
משהו חיובי שקרה השבוע:
משהו שלילי שקרה השבוע:
משהו מעניין שעשיתם השבוע?
איך עבר עליכם השבוע?
משהו שאתם מצפים\מאחלים לשבוע הבא:
המלצות שבועיות לשירים\אמנים\אלבומים\ספרים וכ'ו...

עונה ../images/Emo13.gif../images/Emo219.gif

שיר השבוע: המ, יש הרבה שאהבתי השבוע.
שיר השבוע של ניקלבאק: If Everyone Cared
קליפ השבוע: Bowling For Soup - London Bridge by Fergie אחד המצחיקים! המ, אם אתם רוצים לשמוע תחפשו ביוטיוב את מה שרשמתי, אתם פשוט נשפכים מצחוק, זה גם נורא יפה
אלבום השבוע: המ, אין.
סרט השבוע: שרק, שרק, ועוד הפעם שרק. לא הלכתי אבל שמעתי שזה אחלה סרט.
תמונת השבוע: אלפקות
משהו חיובי שקרה השבוע: פופקורן, והרבה.
משהו שלילי שקרה השבוע: אני קורא אנגלית לאט
משהו מעניין שעשיתם השבוע? סיור במשטרה, עזבו סיפור ארוך. היה מגניב
איך עבר עליכם השבוע? היה שבוע בסדר, זה השבוע הראשון בעיקרון של החופש נכון? הוא התחיל ב20 לרובנו אבל בכללי זה השבוע הראשון, היה נחמד.
משהו שאתם מצפים\מאחלים לשבוע הבא: לבדוק את העניין של השאפל [האייפוד הקטן] ולבדוק כמה זה עולה במדויק באר"הב.
המלצות שבועיות לשירים\אמנים\אלבומים\ספרים וכ'ו... השיר שהמלצתי למעלה, הוא כ"כ טוב, מומלץ בחום, אם אתם בקטע של לצחוק זה ממש מתאים. שבת שלום

Duo Maxwell

New member
...

שיר השבוע: Guns N' Roses - Don't Cry *אובססיבית לגבי אחד הדמו הזה* שיר השבוע של ניקלבאק: Hero
קליפ השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - תמונת השבוע: אופטימוס!!!1
משהו חיובי שקרה השבוע: קונצרט ופרסום בדף הראשי של הבלוגיה (היום!
) משהו שלילי שקרה השבוע: קרו כמה וכמה דברים כאלה. משהו מעניין שעשיתם השבוע? יצאתי מדעתי. אה, כבר כתבתי שניגנתי בקונצרט? *התלהבות יתר* איך עבר עליכם השבוע? דיי מוזר. משהו שאתם מצפים\מאחלים לשבוע הבא: - המלצות שבועיות לשירים\אמנים\אלבומים\ספרים וכו'... -

Duo Maxwell

New member
ארג, רציתי לכתוב בהתחלה "אחד הדמואים"

אבל כששיניתי את זה שכחתי למחוק את ה- "אחד" ויצא "אחד הדמו הזה". נו, טוב.

danielle23

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: אממ Linkin Park - Bleed It Out
שיר השבוע של ניקלבאק: Heroe ו Just For קליפ השבוע: Beck - Epro אלבום השבוע: Linkin Park - Minutes To Midnight סרט השבוע: ילדות רעות חחחח הסרט היחיד שראיתי השבוע..
תמונת השבוע: ממש אהבתי. משהו חיובי שקרה השבוע: ישנתי עם חברים אצל ידיד שלי והיה ממש כיף
וקניתי ספר שממש רציתי =] משהו שלילי שקרה השבוע: לא ראיתי ידיד אחר שלי וזה דיי ביאס אותי =\ משהו מעניין שעשיתם השבוע? אממ האמת שאני לא עשיתי ממש דברים מעניינים השבוע.. איך עבר עליכם השבוע? נחמד .. רגיל כזה. משהו שאתם מצפים\מאחלים לשבוע הבא: שאני אראה את הידיד הזה, ושאני סוף סוף אלך לטיול הזה שתכננתי בואדי אחד, נחמד כזה.. המלצות שבועיות לשירים\אמנים\אלבומים\ספרים וכ'ו... Linkin Park - Minutes To Midnight אלבום מעולה!!
ממש אהבתי. והשיר Hands Held High של לינקין פארק שיר מעולה! שקט יחסית לשאר, אבל טוב.. (לא שהשאר פחות, הוא פשוט קצת מיוחד כזה..
) קיצר חפרתי =)

inbal287

New member
התמונה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!

שיר השבוע: Led Zeppelin - Going To California
Staind - It's Been A While Lovebugs - Avalon Manic Street Preachers feat. Nina Persson - Your Love Alone Is Not HIM - Please Don't Let It Go יוני בלוך - אנאבל לי
שיר השבוע של ניקלבאק: How You Remind Me Throw Yourself Away קליפ השבוע: 30STM - From Yesterday, אבל באורך מלא אלבום השבוע: HIM - Love Metal
. גאוני פשוט. סרט השבוע: Fight Club תמונת השבוע:
משהו חיובי שקרה השבוע: הממ. הממ... לא יודעת. זה לא שהיה משהו רע... פשוט היה משעמם כ"כ
. אה בעצם, פיתוח קול... כן, זה היה מאוד חיובי
. משהו שלילי שקרה השבוע: היה לי מ-ש-ע-מ-ם!!!! משהו מעניין שעשיתם השבוע? כן, תדרכו על הפצעים. איך עבר עליכם השבוע? בשעמום מוחלט [?] משהו שאתם מצפים\מאחלים לשבוע הבא: שיהיה מעניין. שיהיה משהו. רק שלא יהיה משעמם כי אני לא אעמוד בזה! המלצות שבועיות לשירים\אמנים\אלבומים\ספרים וכ'ו...
שירים: ACDC - Shot Down In Flames
אמנים: HIM
אלבומים: Love Metal של HIM
ספרים: בתו של שומרת הזיכרון/קים אדוארדס, האי של סופייה/ויקטוריה היסלופ כיסיתי את כל האופציוות

|מטוסעונה../images/Emo160.gif

שיר השבוע: Judas - Kelly Clarkson כסל| שיר השבוע של ניקלבאק: Believe It or Not - Nickelback
קליפ השבוע: Love Stoned - Justin Timberlake
אלבום השבוע: My December - Kelly Clarkson
סרט השבוע: אין.
תמונת השבוע:
משהו חיובי שקרה השבוע: נפתח הפורום@!$#!@%
משהו שלילי שקרה השבוע: שום דבר.
משהו מעניין שעשיתם השבוע? נסעתי לרמת גן ותל אביב,נפגשתי עם ילדים מהכיתה, קניתי 5 דיסקים .
איך עבר עליכם השבוע? מצוין.
משהו שאתם מצפים\מאחלים לשבוע הבא: שיהיה כמו שבוע הבא
המלצות שבועיות לשירים\אמנים\אלבומים\ספרים אין

הדיסקים שקניתי במבצע

יש מבצע בטאואר רקורדס לפחות בקניון מלחה 3 דיסקים במאה - יש לזה דוכן מסוים Back To Basics - Christina Aguilera FutureSex/LoveSounds - Justin Timberlake The Best Damn Thing - Avril Lavigne ועוד דיסק שלא היה במבצע My December - Kelly Clarkson

inbal287

New member
כן אני יודעת על המבצע...

מעדיפה את התו בכל מקרה
. תתחדש
.

אומרים שהדיסק של קלי מעולללה!!!

אני לא אוהבת אותה אז בכלל לא טרחתי לשמוע. בנוגע לכריסטינה - יש לי את האלבום. חמוד, ארוך, סגנון חדש [לפעמים לטובה ולפעמים לא
] נחמד.
ג'סטין- האלבום מעולה! ש לי אותו והוא חמוד לאללה.. אבריל לאבין-
מאז גירלפראנג היא פשוט ירדה לי מהעניים וזהו
בכל אופן דעתי הכנה
האזנה נעימה

SweetVenom

New member
בקשר לדיסק של קלי -

הכריחה יותר מידיי מזכירה את CMWYS של אוו, לא חושבים? והיא יותר מידיי ערוכה בפוטושופ X=
זאת דעתי בכל מקרה.
><"

FavO r i Tes

New member
אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע: Sagi-Rei - Rhythm Is A Dancer
שיר השבוע של ניקלבאק: Hero ו-If Everyone Cared
קליפ השבוע:
אלבום השבוע: Lifehouse - Who We Are
סרט השבוע: שרק 3 מצחיקקקק
ארבעת המופלאים 2 טוב מאוד! וספיידרמן 3 שיצא באיכות טובה סוףסוף
תמונת השבוע:
משהו חיובי שקרה השבוע: אמממ סיימתי יב', עברתי טסט ראשון היום
משהו שלילי שקרה השבוע: היה שיעמום רוב השבוע? :X וכמעט אח שלי שבצבא נכנס לכלא אבל הסתדר
משהו מעניין שעשיתם השבוע? הייתי במסיבת סיום, הייתי במסיבת סוף מסלול של אח שלי, וכמובן עברתי טסט
איך עבר עליכם השבוע? נחמד.
משהו שאתם מצפים\מאחלים לשבוע הבא: לסוע הרבה עם אבא?
המלצות שבועיות לשירים\אמנים\אלבומים\ספרים וכ'ו... אין ממש, אולי שיר השבוע שלי, חידוש לטיני של שיר דאנס משנות ה-90

lovemichael

New member
../images/Emo220.gif עונה!

שיר השבוע: Kamelot-Karma
שיר השבוע של ניקלבאק: How you remind me
קליפ השבוע: Far Away
אלבום השבוע: All The Right Reasons
סרט השבוע: הר ברוקבק
תמונת השבוע: -> צ'אד קרוגר
משהו חיובי שקרה השבוע: אממ יש לי עבודה חדשה
משהו שלילי שקרה השבוע: אני וחבר שלי נפרדנו
משהו מעניין שעשיתם השבוע? עבדתי והרבה!!!
איך עבר עליכם השבוע? מעולה!!!!
משהו שאתם מצפים\מאחלים לשבוע הבא: להנות כמה שיותר!!!
המלצות שבועיות לשירים\אמנים\אלבומים\ספרים וכ'ו...? ספר-צופן דה וינצ'י!!!!

כפרע, יבוא אחד חדש..

ואולי בעצם תחזרו. לבכות ולהתאונן זה ממש לא יעזור. אולי זה אפילו יתן לך קצת חשק לנפוש ולצאת לטיול עם חברות לאילת או משו
בהצלחה "
בכל אופן בחיי האהבה

למעלה