סיכום שבועי נו

grace00

New member
../images/Emo26.gifסיכום שבועי נו

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: בילוי השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מה עשית בסוף השבוע: תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים:

grace00

New member
עוד אחד

משהו טוב שקרה לך השבוע: חשבתי שהיה משהו טוב עד אתמול, מסתבר שלא. משהו רע שקרה לך השבוע: מה לא? שיר שלא הפסקת לשמוע: Radiohead - Climbing up the walls להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : Radiohead/Garbage סרט השבוע: xx/xy ספר השבוע: מאכל השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: איילת בילוי השבוע: לא ביליתי מי יודע מה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לבדוק לגבי כמה קטנועים... נמאס לי כבר מזה נמאס לי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא רוצה לראות בני אדם או בנות אדם גם מזה נמאס לי, עושים לי בחילה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אמא אני עושה קקי" "אמא סיימתי לעשות קקי" מה עשית בסוף השבוע: ביום חמישי הייתי בהופעה הסבירה מינוס של יוני... וכאן זה מסתיים תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים: planets crushing to dust

וואלה

משהו טוב שקרה לך השבוע: המשפחה מארגנטינה.. משהו רע שקרה לך השבוע: אמא. האייפוד שלי מת! שיר שלא הפסקת לשמוע: מאתמול, שוואקי - אם אשכחך להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : שוואקי סרט השבוע: ההכתרה.. ספר השבוע: לא קראתי. מאכל השבוע: פסטה בלה טורטוריה אדם שעשה לך את השבוע: גילז וטל בילוי השבוע: לא יודעת, יצאנו כל יום. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום השואה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: טליה.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: Are you looking down upon me? Are you proud of who I am? There's nothing I wouldn't do To have just one more chance To look into your eyes and see you looking back מה עשית בסוף השבוע: חמישי- ערב סושי שישי- י-ם אצל אחותי.. היום- אני ועוד 2 הלכנו למעיין מחומם כזה ליד פ"ת תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים: בסדר, לא משו.

dsol

New member
שבוע טוב_../images/Emo189.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא יודע
משהו רע שקרה לך השבוע: יותר ממה שצריך
גם מלא וירוסים במחשב, גם גררו אותי לארוחת שבת באופקים (כוסעמק למה אי אפשר לאכול בבית ?!) וגם חזרתי ללמוד שיר שלא הפסקת לשמוע: אין שיר אחד... להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : Explosions In The Sky להקה ממש מדהימה ! ופשוט עברתי כל על האלבומים שלה (ויש דיי הרבה) סרט השבוע: נו שיהיה "בופור" למרות שלא הכי הבנתי למה כולם התלהבו ממנו בהגזמה.. סרט טוב חביב אבל לא כל כך מעולה כמו שכולם אומרים ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: לא אכלתי
אדם שעשה לך את השבוע: אין
בילוי השבוע: אין
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום שלישי "ערב מחווה לסינדרום ירושלים" בבאארבי ת"א ! אם מישהו מגיע שיודיע לי
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מי שבא ברוך הבא... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: -- מה עשית בסוף השבוע: השלמתי שעות שינה ונתקעתי באופקים ללא רצון, אהה וניסיתי לסדר את המחשב תמונת השבוע: אממ תכירו... Anja Garbarek זמרת ממש מוכשרת ! (וזה גם משמש כרגע כרקע של המשחב שלי.. היא ככה באמצע והכל מסביב לבן) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים: אפשר לומר שבוע גרוע

dafi daf

New member
אני כלכך עייפההה

משהו טוב שקרה לך השבוע:רביעי עם סיס בת"א,חמישי אצל אילאיל,סופ"ש אצל פראנג'. משהו רע שקרה לך השבוע:לא היה משהו ממש רע,נראה לי,רק כמה נפילות. שיר שלא הפסקת לשמוע: כל הגראנג' וג'וני קאש שאני ופראנג' טוחנים. להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : ^ סרט השבוע:שר המלחמה. ספר השבוע:וואי,לא קראתי בשיט. מאכל השבוע:הקולורביהכתוםשנראהכמוגזר מבית הבירה. אדם שעשה לך את השבוע:פראנג'י ואילאילצ'. בילוי השבוע:היום עם סיס.נו וכל מה שאח"כ
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לנוח,להתאפס על עצמי,להתחיל לעשות. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: באופן הכי אירוני בעולם,גוגו. ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"סרטני רגישי!" מה עשית בסוף השבוע: בעיקר שתיתי,עישנתי ולא ישנתי. תמונת השבוע:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים: היה לא רע בכלל.

mishmishonet

New member
שבוע מוזר.

כי כאילו הכל היה כיף אבל הייתה אווירה כללית של חרבון. משהו טוב שקרה לך השבוע: השופינג המצחיק עם נועה (ובכלל, העובדה שהתראינו השבוע שלוש פעמים), השיחות עם שיר, הכיף המצויין עם דאפי, ההופעה בחמישי בערב עם ניר וגרייס וחינג ונו כולם. אה, והיה כיף עם טלי גם. משהו רע שקרה לך השבוע: המתמטיקה המחורבנת הזו, ההאנגאובר של החייםהסיגריות שהתכבסו (כי אני מטומטמת, למקרה שתהיתם) והתחושה הכללית. שיר שלא הפסקת לשמוע: את כל מה שאפי הביאה לי, בלופים. [הפסקול של טריינספוטינג בלי סוףףף
] אה, ואסף ארליך.:$ דאפצ, התקלקלתי. להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : נו, הרגע אמרתי. סרט השבוע: ממ.. "נאמנות גבוהה"? לא ראיתי סרטים בקושי. ספר השבוע: מדריך הטרמפיסט לגלקסיה ותאוות, כי הוא לא יגמר אף פעם. מאכל השבוע: לא יודעת, שטויות. אדם שעשה לך את השבוע: דאפצ ונועה. אה, ומאיה טיפטיפונת. בילוי השבוע: ההופעה בחמישי והשופינג בראשון. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הדייט עם שירקי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שירקי, ממש אבל. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אני לא זוכרת כלום, זה נראה ממש מזמן. אההה! שני פריקים מזדקנים על ספסל בגן מאיר. לפתע עובר פאנקיסט עם מוהק רציני וזה. "פש.. תראה מה זה, הפאנק לא מת.." "כן אהה?" *דקה של שקט* "חבל, הא?" "כן אהה?" P: מה עשית בסוף השבוע: בשישי הייתי בבית הספר ועשיתי שטויות שאי-אפשר-לתאר. אח"כ תכננתי כל יציאה אפשרית והכל התחרבן לי בפרצוף. בשבת למדתי כמו מפגרת שעות על גבי שעות מתמטיקה עם טלי עד שהתבטלה המתכונה. אה, ובערב פגשתי את נועה. תמונת השבוע: התמונה.. לזכר יום השואה של שנה שעברה, שאני מצטערת, אבל היה אחד המצחיקים. אני מתגעגעת לליצ, כשחושבים על זה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים: מוזר מגעיל בכיני דפוק.

ססילייה

New member
מצב רוח על הפרצוף, שלום.

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום הולדת. משהו רע שקרה לך השבוע: חח אין כזה! D: שיר שלא הפסקת לשמוע: ג'ירפות-מרפסת. להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : ג'ירפות
סרט השבוע: מפרקים את הבית, או משהו כזה. ספר השבוע: איזה ספר של חנוך לווין שהשאלתי מחברה. מאכל השבוע:סושי!
אדם שעשה לך את השבוע: גלעד כהנא
בילוי השבוע: ההופעה בשישי בערב בבארבי.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חגיגות ^^ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מי שבא ברוך הבא ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "בירה לבמה." D: מה עשית בסוף השבוע: טיולים בין רמת גן ות"א+הופעה של הג'ירפות+יום הולדת. תמונת השבוע: לרטון זה כיף.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים: עד שעמדתי פתאום לשבת D:

איחור קצרצר

משהו טוב שקרה לך השבוע:סקס,אלכוהול, הופעה, אנשים, התפטרות משהו רע שקרה לך השבוע:סקס,אלכוהול,נפצעתי ביד שיר שלא הפסקת לשמוע:רחוק ממך-ברי סחרוף ויהודית רביץ להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : יהודית רביץ סרט השבוע: השטן לובשת פראדה
נו, השתולים. ספר השבוע: אין כ"כ מאכל השבוע: מסטיקים \ אדם שעשה לך את השבוע: אלוני, ניר בילוי השבוע: ההופעה של יוני ללא ספק משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:ראיון אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:עמרי, עומר, רות מה עשית בסוף השבוע:הופעה, מסיבה, תערוכת גמר באמנות תמונת השבוע: -> ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים: פציעות זה דבר רע

B a m b o o k

New member
../images/Emo170.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ת"א
משהו רע שקרה לך השבוע:שלא ראיתי את ליל כשהייתי בת"א ושלא נסעתי לת"א בשישי
שיר שלא הפסקת לשמוע: לך-שילה פרבר להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע: יהושע סרט השבוע: למצוא את ארץ לעולם לא
ג'וני דפ
ספר השבוע:דיוטי פרי-גבי ניצן מאכל השבוע: אורז אדם שעשה לך את השבוע: אפחד בילוי השבוע: ת"א משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיהיה טוב אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: המון אנשים ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "יש לה גם מצה, כי היום זה יום גבולי"
וזה מדבר על כיבשה חמודה שלי
מה עשית בסוף השבוע:קראתי וישנתי ולא הצלחתי לישון בגלל זה במוצ"ש
תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים: היו יותר טובים מזה.

ססילייה

New member
../images/Emo24.gif

אל תדאגי, נסתדר איזה יום אחד על ים ותל אביב ביחד! ואם לא... אני גורת שועלים. [ואני מקווה שאת מבינה שאני לא
.]

למעלה