שבוע מוזר.
כי כאילו הכל היה כיף אבל הייתה אווירה כללית של חרבון. משהו טוב שקרה לך השבוע: השופינג המצחיק עם נועה (ובכלל, העובדה שהתראינו השבוע שלוש פעמים), השיחות עם שיר, הכיף המצויין עם דאפי, ההופעה בחמישי בערב עם ניר וגרייס וחינג ונו כולם. אה, והיה כיף עם טלי גם. משהו רע שקרה לך השבוע: המתמטיקה המחורבנת הזו, ההאנגאובר של החייםהסיגריות שהתכבסו (כי אני מטומטמת, למקרה שתהיתם) והתחושה הכללית. שיר שלא הפסקת לשמוע: את כל מה שאפי הביאה לי, בלופים. [הפסקול של טריינספוטינג בלי סוףףף
] אה, ואסף ארליך.:$ דאפצ, התקלקלתי. להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : נו, הרגע אמרתי. סרט השבוע: ממ.. "נאמנות גבוהה"? לא ראיתי סרטים בקושי. ספר השבוע: מדריך הטרמפיסט לגלקסיה ותאוות, כי הוא לא יגמר אף פעם. מאכל השבוע: לא יודעת, שטויות. אדם שעשה לך את השבוע: דאפצ ונועה. אה, ומאיה טיפטיפונת. בילוי השבוע: ההופעה בחמישי והשופינג בראשון. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הדייט עם שירקי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שירקי, ממש אבל. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אני לא זוכרת כלום, זה נראה ממש מזמן. אההה! שני פריקים מזדקנים על ספסל בגן מאיר. לפתע עובר פאנקיסט עם מוהק רציני וזה. "פש.. תראה מה זה, הפאנק לא מת.." "כן אהה?" *דקה של שקט* "חבל, הא?" "כן אהה?" P: מה עשית בסוף השבוע: בשישי הייתי בבית הספר ועשיתי שטויות שאי-אפשר-לתאר. אח"כ תכננתי כל יציאה אפשרית והכל התחרבן לי בפרצוף. בשבת למדתי כמו מפגרת שעות על גבי שעות מתמטיקה עם טלי עד שהתבטלה המתכונה. אה, ובערב פגשתי את נועה. תמונת השבוע: התמונה.. לזכר יום השואה של שנה שעברה, שאני מצטערת, אבל היה אחד המצחיקים. אני מתגעגעת לליצ, כשחושבים על זה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים: מוזר מגעיל בכיני דפוק.