סיבוב 10!

NiKi†a

New member
../images/Emo26.gifסיבוב 10!../images/Emo36.gif

Uno בחמשת המועדפים שלי? כן/לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לדעתך, השיר דיכאוני? שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא אם כן, באיזה שם? דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר?

gloria23

New member
יש אני ראשונה....

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא אממ לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא, לא המשפט המועדף בשיר: you're still nothing to me, לא יודעת למה, אבל זה מצחיק אותי המשפט הזה. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: מדונה. זה מפחיד... זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: יא אני רוצה לשמוע מה מוריסי יעשה מזה חחח, הוא יעשה את זה מצחיק לדעתך, השיר דיכאוני? קצת שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא אם כן, באיזה שם? אני אף פעם לא רוצה שיקראו לשיר בשם אחר, אני מסתפקת בבחירות של מאתיו
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אמ אממ אני מנסה להיזכר אבל לא..אין השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? אמממ הסרט המהמם "קיוב" רק בגלל הגירסה עם החדרים.

Franz Ferdinand

New member
אוף!!! אני רציתי ליהיות ראשונה! ../images/Emo46.gif

אני הייתי ממש באמצע הכתיבה כשאת הגבת... בטעות נכנסתי שוב לדף הראשי של הפורום וראיתי שהגיבו לזה כבר... לא משנה... בכל אופן:
בחמשת המועדפים שלי? לא, אבל ממש ממש ממש מתקרב!!
בחמשת הפחות מועדפים שלי? ממש לא!!!
המשפט המועדף בשיר:you don't know what you've done, but I'll give you a clue.
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! רד הוט... (זה ממש לא הסגנון שלהם!)
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: סמשינג פאמפקינס
לדעתך, השיר דיכאוני? לא ממש... רוב השירים של מיוז הם דכאוניים אז צריך לשים את התשובה הזאת מנקודות מבט שונות: למעריצי פופ השיר הזה הוא דכאוני מאוד אבל למעריצי רוק ומטאל הוא פחות... שם השיר מתאים לתוכן שלו? חח... איזו שאלה...? כאילו: You could have been number one ו - Uno... יש מישהו שלא רואה את הקשר פה...?
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? לא...
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: ישבתי במכונית עם אימא והקשבנו לדיסק "שואוביז" וכשאימא שלי שמעה את אונו אחרי אנינטנדד היא אמרה שכל השירים של מיוז נשמעים אותו הדבר והם לא משנים סגנון לגמרי... היא אמרה שאנינטנדד הוא בעל אותו קצב וסגנון כמו אונו פשוט איטי יותר... אני כמובן ממש התעצבנתי עליה ואמרתי לה שהיא לא מבינה כלום!!! אמרתי שזה הכל בגלל שהיא לא אוהבת את הלהקה אז היא לא יודעת איך להקשיב להם!!! ואז היא אמרה לי שהיא דווקא ממש אוהבת את המוזיקה שלהם (בהתחשב בעובדה השיא שומעת רק מוזיקה קלאסית ואופרה... אז זה היה ממש מפתיע!)
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? דלתות (בגלל הקליפ...)

NiKi†a

New member
טוף אז אני אהיה שלישית :)

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא- כמעט כמעט. בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא- No Way. המשפט המועדף בשיר: 'Cause you could have been number one If you only found the time זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אוונסנס זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: פו פייטרס
לדעתך, השיר דיכאוני? כן פחות או יותר. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא- כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא- לא אם כן, באיזה שם? -לא. דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: בסלון נשמעו צליליה המזוויעים של שרית חדד
(זה עצוב כן?) השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? הייתי רואה פעם מלא פעמים את הקליפ, אז אני פחות או יותר זוכרת אותו בע"פ..אז הוא עובר לי בראש :)

NiKi†a

New member
מקפיצה...נו באמת אנשים.

אל תגידו לי שאתם לא מכירים, זה יהיה עלוב למדי

eternal itch

New member
Fuckin' Shit!

זה מה שיש לי לומר! אני כתבתי תשובה מלאה והמחשב נתקע לי בדיוק כשבאתי לשלוח! אני כעוסה!

the papercut

New member
If 6 was 9>?

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא כן בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא לא המשפט המועדף בשיר: שחור,לבן זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: איסי\דיסי זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מגהדת' לדעתך השיר דיכאוני? בערך שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא לא היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא לא אם כן, באיזה שם? דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר?

למעלה