משצ"ים

נר'וש

אל תשאלי כתבתי חצי הודעה כל זה שתהנו והכל והכל.. עד שנזכרתי שאת לא יוצאת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בכל מקרה אני הולכת להגיד מחר שלום לבבננותת שלנו באגב ב-8:00 להיפרד מהן ל-11 ימים- (איזה כיף
) ו..... מקווה שנעשה לנו גיחה פרטית אני, את, יעל ומי שנשארה מהשבט. הולכים לכינרת אחות...

אמרתי להן שלום היום קמתי ב-7 כדי

להתארגן וללכת להגיד להן שלום, הן מזה מתרגשות,
הייתי צריכה לראות את רחל, הדר ומורי'ה
יאללה שיהיה יום נעים לכולם!!!!

כשהיתי בסוף כיתה ט' כמעט יצאתי

ב"ה אבל היום הכרות יצא בטיול שנתי שלנו ובסוף לא יאצנו אני ועוד 2 חברות..... תהנו....

אכן מש"צ זה

מדריך של"ח צעיר של"ח- שדה לאום חברה וזה מין קורס שיש בסוף כיתה ט'- לאלה שהם טובים מבחינה-לימודית, חברתית, הדרכה, מקובלים בחברה, ודברים בסגנון. אני לא יצאתי בגלל שנעדרתי מביצ'פר- (העדרויות, העדרויות)...החסרת ימים וכו'... אבל ח-פ-י-ף. חפיפי, דלילי, אורירי ברוח.

אה!!!!!!! ידעתי!!!

אבל אני לא הולכת או משהו כזה למרות שהייתי יכולה אבל...לא משנה... חוצמזה שכל השנה קיבלתי 100 בשל"ח ועכשיו היא נזכרה להוריד לי תציון (לכולם!) ל-95... רעהההההה!!!!!

tamarhp

New member
לא...

זה לאלו שרוצים להיות מדריכי של"ח ומתאימים לזה - אצלנו עושים להם בחינה קצרה בהעברת חומר לקבוצה, בשביל לבחור נציגות מתוך כל אלו שרוצות. זה לא קשור בכלל למקובל או לא, או אלו שטובים בלימודים! זה למי שיודע איך להדריך ורוצה להיות מדריך של"ח!

לא נכון!

לא כל מי שרוצה מתקבל, אצלינו זה לא ככה. והנתונים שאמרתי- זה מה שאמרו לנו לפחות. כנראה לא בודקים אותנו על אותם נתונים אני אומרת מה שאני שמעתי מהמורה לשל"ח.(ואני הקשבתי). ואצלינו לא עשו מבחנים, אבל אני מאמינה ששם יהיו, אצלינו שאלו למה וכו'.

tamarhp

New member
לא כל מי שרוצה מתקבל

לכן עושים בחינה מי יודע להדריך ולהעביר חומר! בשכבה שלי היו 2 שלא התקבלו. אבל למה שיבדקו מי טוב בלימודים? או מי מקובל? זה כזה טפשי! מש"צ - התפקיד שלו להדריך בטיולים וכו', למה הוא צריך להיות מקובל???? אצלנו בודקים מי באמת מתאים להדרכה. מתוך כל אלו שרוצות, נותנים לכל אחת נושא מסויים שהיא צריכה למצוא עליו קצת חומר ו"ללמד" את המורה לשל"ח. משהו כזה. לא ניסיתי להיבחן...

r3fl3ct10n

New member
לי הציעו היום משום מה...

אבל אין מצב... מה הקטע! יש לי סמינריון הדרכה...

כזכור לי וזה היה רק לפני

ב"ה שנתיים אין שום מבחנים!!! יש רק יומיים באמצע סוף שנה שזה כמו איזה גיבוש ...

עזבי, אני גם לא מבינה

למה זה רק למי שטוב בלימודים ומקובל בחברה וכו'.. אבל זה הנתונים שאמרו אצלינו, נכון זה ממש לא הגיוני, ואצלינו לא עשו בחינות, אבל בחרו את מי שיודעת להדריך.

למעלה