איזה שיר אתם שומעים עכשו?
ע עדי מנחו New member 29/3/07 #2 מילה-שיר אז אתם מכירים לא? מי שלא אז ככה:הראשון רושם מילה נגיד בית ואז זה צריך להגיד שיש שיר בבית וזה!! ואז ככה וזה וזה וזה!! אני מתחילה: את
מילה-שיר אז אתם מכירים לא? מי שלא אז ככה:הראשון רושם מילה נגיד בית ואז זה צריך להגיד שיש שיר בבית וזה!! ואז ככה וזה וזה וזה!! אני מתחילה: את
ע עדי מנחו New member 29/3/07 #3 מי שמעלי המשחק מי שמעלי!! עכשו אני לא יכולה להכיד כי אין אף אחד מעליי
ע עדי מנחו New member 29/3/07 #4 אשכול הדבק!! אז ככה: כל אחד עושה סתם ככה הדבק!! נגיד:} זה מה שיצא לו!! יייאלה!!
ע עדי מנחו New member 29/3/07 #6 מזלות!!! מזלות!! מי שמתחתי אני רושמת לוו מזל ננגיד גדי ואז הוא אם זה לא המזל שלו אז הוא אומר לאא ואם זה כן המזל שלו אז הוא אומר כןןן ייאלה אני מתחילה: קשת.???
מזלות!!! מזלות!! מי שמתחתי אני רושמת לוו מזל ננגיד גדי ואז הוא אם זה לא המזל שלו אז הוא אומר לאא ואם זה כן המזל שלו אז הוא אומר כןןן ייאלה אני מתחילה: קשת.???
ע עדי מנחו New member 29/3/07 #7 תן תמונה של.. הוראות: לדוגמא: משתמש 1 כותב : תן משתמש 2 כותב : תמונה משתמש 3 כותב : של משתמש 4 כותב : עידן משתמש 5: *שם תמונה של עידן* ומשתמש 6 מתחיל מההתחלה הבנתם ? ייאלה נתחיללל ! תן .... _________________
תן תמונה של.. הוראות: לדוגמא: משתמש 1 כותב : תן משתמש 2 כותב : תמונה משתמש 3 כותב : של משתמש 4 כותב : עידן משתמש 5: *שם תמונה של עידן* ומשתמש 6 מתחיל מההתחלה הבנתם ? ייאלה נתחיללל ! תן .... _________________