משאל עם

• פותח הנושא eido
  • פורסם בתאריך

eido

New member
../images/Emo26.gif משאל עם ../images/Emo36.gif

המשאל הוא: העם אתה בתול/ה? חחחחחחחחחחחחחח סתם סתם... 1. כמה חברים/ות היו לכם איי פעם? (בערך) 3. מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם ביחד? 4. העם התנשקתם צרפתית? (תענו עוד פעם כי השירור ההוא נמחק.) 5. מה הרגשתם באותו הרגע.. תענו בקשה. תודה.

איפה הקרדיט? ../images/Emo8.gif

1. היו לי 5 חברים 3. אמממממממ הדבר הכי רומנטי שעשינו זה להתמזמז (עם החבר האחרון) ולהתנשק צרפתית 4. כן! התנשקנו צרפתית! 5. באותו רגע, כל הזמן חשבתי "מעניין על מה הוא חושב" ומה יגידו החבר´ה מהביצפר מחר נ.ב שכחת גם את הקרדיט
וגם את מספר 2

eido

New member
אני

1. היו לי 5 או 6 חברות... 2. אממממממממ לא יודע =3. כן התנשקתי.. אין לי מושג איך זה קרה =4. הרגשתי מוזר

tito54.

New member
תן לי להבין קודם אתה אומר שזה לא קש

קשור לפורום ועכשיו שמעיין אמרה אתה אומר "בדיוק" תגיד אתה סובל מפיצול אישיות? =

tito54.

New member
אבל הפורום נועד להיות פורום דיבורים

ושטויות שאסור בפורומים אחרים

RozwareZ

New member
אמממממ

היו לי שלוש חברות היו המון דברים רומנטיים אני לא יכול להחליט מה התנשקתי צרפתית(מספיק פעמים
) ומה זה מה הרגשתם באותו הרגע
הרגשתי תלשון שלה

תשובות

1. 4 אם אתה מחשיב את הנוכחית 3. לא חסר תאמין לי 4. כן 5. מה שכל אד מרגיש הנאה\כיף דילגתי ל 3 כי אתה דילגת למה הוא נמחק?

עפריקי

New member
ועכשיו אני!

[URL='http://'] ‏‏זה כחול? לא משנה הנה התשובה:‏‏[/URL] 1. אמ... 5-6 משהו כזה=2. איפה השאלה השניה? 3. הוא הביא לי פרחים וסוכריה (נשמע דפוק) והלכנו לים... ו... נשיקות, חיבוקים, עיניניים... (זה היה בערב כזה בשקיעה=) 4. כן! 5. מוזר... ו.... מושר! כי זאת היית הפעם הראשונה שלי=) ד"א אנכנו עדיין חברים טובים! הכי טובים שיש!=)

Alice1Danit1

New member
אני גם עונה../images/Emo9.gif

1.בכל חיי? לפחות 7 בנים(גם בגן היו לי
) 2.הדבר הכי רומנטי שעשינו...זה היה ללכת לים יחד... 5.הרגשתי שאני ממש ברת מזל

למעלה