מפגש!

../images/Emo26.gifמפגש!../images/Emo36.gif

<ברודע, אלכס, מצטערת אם ההודעה הזאת לא תיקנית. אבל בבקשה אל תמחקו!
> אז ככה, באחד הצ'טים הועלתה האפשרות לעשות מפגש פורום בתאריך ה - 29.1 יום חמישי, כדי לראות את הבכורה של הסרט "שחקי אותה מותק" הרעיונות שהואלו למקום המפגש הם עזריאלי או סינמה סיטי. אני אישית <וגם ברודע!> חושבת שעדיף עזריאלי, כי לשם קל להגיע מכל מקום בארץ <אוטובוסים, רכבת> ואחר כך תמיד אפשר להתנחל באיזה בורגר ראנץ/מקדונלד'ס/כל-מקום-שיש-בו-כסאות-ושולחנות. אז קודם כל נראה אם יש אנשים שרוצים את המפגש הזה...כל מי שרוצה ויוכל להגיע, לשרשר
. כל מי שלא, שלא ישרשר כלום
סתם סתם, שרשרו תגובות חופשי

ברודי

New member
../images/Emo12.gif חס וחלילה למחוק...

האמת אני העדפתי לא לכתוב את זה לפני שאני מתקשרת לח'ברה בעזריאלי לשאול אם בכלל יש מצב שיהיו כרטיסים (נמצא ב- to do list שלי למחר) כי בכל זאת.. בכורה, אבל אם כבר העלת את זה אז:
אני באה
ו-
זה בעזה (ריאלי) ו-
למקדולנס!
(אם לא יהיו כרטיסים התאריך יהיה שונה אבל הרעיון הוא אותו רעיון)

Dafi the Mighty

New member
צריך לברר אם יש כרטיסים

בכל זאת... בכורה! בכל אופן, אם ברודוואי באה- אני באה!!! (וגם אם אביב באה... וגם אם אין לי צילומים או משהו שקשור להפקות... וגם אם יש לי הסעה... וכאלה...
)

baby fey

New member
איך אני אגיע מהקריות ../images/Emo10.gif בסימן ../images/Emo35.gif

ברודי

New member
זה בסדר כולנו ככה...

הפורום די חדש ואף אחד עדיין לא כזה מכיר את השני.. וזה שטויות כולה סרט, יושבים באולם 3 שעות ו...צופים.. יהיה בסדר. תבואי...

rotem224

New member
כמו שכבר אני אמרתי........

באותו צט אני גרה בקצה הארץ ימינה וכנראה אני לא יוכל להגיע......

123יעל

New member
אני גם מקווה שאני אוכל!!!

אני מאוד רוצה לפגוש כבר את כולם!!!!!! למרות שזה לא כל כך נעים, כי יש פה חברויות קודמות כבר, שאתם כבר נפגשתם וזה.... אבל בלי קשר, כמו שכבר אמרתי בצ'ט זה תלוי באחותי ואני אדע ממש רק ברגע האחרון! (אני מעדיפה בורגראנץ'!!!!! יאמי,נמ סבכ קומבינה!)

123יעל

New member
"נמ סבכ"= החתולה משאירה חותם

פיצ'י החתולה האהובה שלי החליטה שגם לה יש מה להגיד בקשר למפגש!! אז היא החליטה ללחוץ על המקשים.....

123יעל

New member
איך את מדברת???????

לא אומרים שום דבר רע על החתולה שלי או על חתולים בכלל בפורום הזה!!!! החתולה שלי היא היא הדבר הכי מתוק בעולם!! היא התינוקת שלי ומי שפותח את הפה שלוו..... בוא נומר שלא כדאי לו לבוא למפגש.... חה חה חה חה חה!!!!!!

למעלה