מפגש הפורום

../images/Emo124.gif מפגש הפורום - 19.2 -עדכונים

שימו
, בנות, המפגש הוא במוצ"ש הקרוב! מי שמעוניינת להגיע ולהשתתף, מוזמנת לשלוח לי מסר אישי, ואשלח לה את כל הפרטים הרלוונטיים.

ככה:

מעל הודעה יש קו כתום. מעליו יש קו כחול כהה. בצד שמאל שלו, יש סימן של מעטפה
וכתוב לך 'עפרה, 0 מסרים'. לחצי על זה וכך תגיעי לממשק המסרים שלך. אם את רוצה לשלוח למישהו את יכולה פשוט להקליק על הניק שלו, [שם המשתמש], ואז יפתח הכרטיס האישי שלו. מצד ימין, מתחת למקום של התמונה, יש שורה שכתוב בה 'שלח לי מסר'. לחצי עליה, ותיפתח לך הודעה כשבה כבר אוטומטית שם הנמען.

שרשור טרמפים ../images/Emo73.gif

אם אתן צריכות טרמפ למפגש, או רוצות להציע טרמפ, אנא שרשרו הודעה להודעתי זו.

לונה..

New member
אני אשמח לטרמפ

כל מי שמגיעה מאיזור חולון, אם תואילי בטובך להכניסני לרכבך אני אודה לך מאוד

Cat79

New member
טרמפ מחיפה למי שרוצה ../images/Emo92.gif

וסקאלי, במסר לא היה פירוט של מה בדיוק להביא, יהיה פירוט כזה? כי אם לא יכול להווצר מצב שכולם יביאו קולה למשל...

אפשר לעשות פירוט כזה,

למרות שבד"כ זה מסתדר, אבל בהחלט אפשר. רוצה להתחיל?

../images/Emo124.gif שרשור אוכל ../images/Emo78.gif

לפי הצעתה של קאט, אתן מוזמנות לשרשר לכאן מה אתן מביאות, כדי שלא יהיו כפילויות ...

Cat79

New member
אני אביא

שתייה (קולה, דיאט קולה ומיץ תפוזים), יש עוד בקשות?

gitta

New member
תמיד טוב להביא סלטים ביתיים...

אז החלטתי להכין סלט תפוחי אדמה וביצים עם מיונז. מקווה שיהיה טעים לחיככן...

../images/Emo124.gif תזכורת לקראת המפגש ../images/Emo124.gif

בנות, אני מקווה ששמתן לב שאחרי הוראות ההגעה המפורטות, היו גם הצעות נוספות לסדר היום. ליתר בטחון, אני מעתיקה אותן לכאן: מה להביא: 1. כל אחת מתבקשת להביא איתה פריט מסוים שקשור לאימה, מזכיר לה אותה, וכד'. בפתיחת המפגש נעשה סבב בו כל אחת תוכל להציג את הפריט ולספר על הקשר שלה אליו. 2. במפגשי פורום מקובל שכל אחד מביא איתו משהו לאכול [או לשתות]. אז אשמח אם תוכלו להביא איתכן גם פריט כזה. את מי להביא: במפגשי פורום בד"כ משתתפים רק חברי הפורום, ובפורומים כמו שלנו, על אחת כמה וכמה. לכן אשמח אם למפגש החברתי הזה לא תצרפו אליכן אנשים שאינם שייכים לפורום. טרמפים: אם אין לכן איך להגיע, נעשה בפורום שרשור טרמפים. אם למישהי יש בעיה מיוחדת, שתפנה אלי במסר ואנסה לסייע. בנוסף, כפי שראיתן כבר נפתחו שרשורים לטרמפים ולאוכל. נשארו רק עוד יומיים וחצי ...

למעלה