מספר

../images/Emo26.gifמספר../images/Emo36.gif

בסן-פרניסיסקו, בפנימיה שנימצאת במרכז העיר. לא סתם פנימיה, פנימיה שמטפלת טוב מאוד בילדים בעלי כוחות מיוחדים. אתם יודעים, מוטציות. פנימיה שהושך נימצא עליה 24 שעות, הילדים בא מוכים, מורעבים,צמאים,וחלשים. הפנימיה מוגנת כל כך טוב שאין אף אחד שיוצא, ואף אחד שניכנס. לפחות עד עכשיו.

נו!!!אייסיי רוצי כבר !!!

צעק אלכס חזק, יריות נורו בכל מקום. יריה נורתה לעבר אלכס. "לא!!" צעק אלכס. העיניים של אלכס התחילו ליזהו בצבע כחול בוהק.. לפתע הופיע מול אלכס חומה כחולה. היריה ניחסמה על ידי החומה, והחומה נעלה. "אייסיי תמשיכי לרוץ מהר!!!!!!!"

אלכס מהר יותר אנחנו כבר כמעט בחוץ

ופתאום הופיע שומר וחסם את היציאה אל החופש של אלכס ואייסי.. אני חייבת לעשות משהו אמרה אייסי.. אנחנו חייבים לצאת מפה!! העיניים של אייסי התחילו להיות בצבע אש.. והשומר שעד עכשיו היה "רגוע" מבחינה פיזית היתרוצץ ממקום למקום.. הוא נשרף.. אייסי שרפה אותו כדי לצאת אל החופש שלה.. שלה ושל אלכס..

טוב תרגיעי...

אמר אלכס.. "את לא יכולה להיסתובב ולישרוף אנשים להנאתך........חחחחחח" אלכס יתקרב לחור שבחומה יתקופף ויצא דרכו...

לא יודע......

אבל......"היסתכל אחורה.."תמשיכי לרוץ כי הם עוד מאחורינו!!!" אלכס המשיך לרוץ לעבר העיר.........

ואייסי אחריו.. "לשרוף אותם?" שאלה

אייסי.. "או שאתה רוצה שאני רק יעכב אותם? תחליט.."

אני ממשיך

בנתיים במקום אחר איש אחד בעל כוחות על חושיים איתר במוחו את איסי ואלכס והודיע ל2 מחבורת המוטציות שתחת שליטתו ללכת ולהביא את איסי ואלכס אליו

"יופי עכשיו סוף סוף אפשר להתאמן על

אמיתי!" אייסי נעצרה.. ואלכס אחריה.. היא נעמדה מרוכזת לחלוטין.. אבל משהו הפריע לה.. היא שמעה קולות של אנשים.. היא ניסתה להתרכז יותר חזק..

אייסי

מה קרה"? שאל אלכס.. "תישרפי אותו הוא מיתקרב!!" בסוף אלכס הרים את ידיו , העיניים שלו זהרו בצבע כחול . לפתע הופיעו מולו 4 חצי בצבע כחול שזהרו ועפו להם באוויר. אלכס הניף את ידיו והחצים עפו לעבר השומר. החצים ניתקעו בשומר ועברו דרכו. השומר נחת על הגב ונפל. "אייסיי הכל בסדר??" שאל אלכס

"אתה לא שמעת את זה?" שאלה אייסי..

"מישהו עוקב אחרינו.. צריך להיזהר! יאללה בוא נברח מפה.." והשניים המשיכו בדרכם..

אלכס ואייסיי הגיעו

לבניין נטוש וניכנסו "אנחנו ניתחבא כאן כמה ימים עד שישכחו מאיתנו" אמר אלכס. אלכס ואייסיי עלו במדרגות בבית הנטוש. שמעו כל חריקה שעלו במדרגה. הם הגיעו לחדר חדר קטן . זה ניראה כמו חדר שינה של ילדה אחת. הם ניכנסו לחדר וישבו שם. "טוב מה עכשיו?"

"אני רעבה.. מה הבאנו איתנו לאכול?

למה זמן אתה חושב שזה יספיק לנו? נצטרך לצאת מפה מתישהו.." אמרה אייסי..

שניה טעות

"אמ.........תאכלי , מקסימום נשיג עוד" אמר אלכס......... דלת הכניסה פיתאום ניטרקה.... "מה זה?" שאל אלכס את אייסי

טוב ...בואי...

אלכס ואייסי ירדו במדרגות בשקט... למטה הם ראו 3 שומרים אם אקדחים מחפשים בבית.. "הם בטח מחפשים אותנו" אמר אלכס לאייסי "מה נעשה??" לפתע אחת המדרגות חרקה.. אחד השומרים הרים את הראש והיסתכל על אייסי ואלכס. "רוצי"!!!!!! אלכס ואייסי רצו לחדר.

אייסי ואלכס רצו במעלה המדרגות..

הם נכנסו לחדר הכי ימני והכי רחוק במסדרון הצר בחדר היה הרבה שולחנות וארונות.. אייסי ואלכס סגרו את הדלת והזיזו ארונות כדי לחסום את הכניסה.. ושהם הזיזו ארון לא גדול במיוחד התגלה לפניהם פתח.. הם נכנסו..

הם ניכנסו

לחדר חשוך..הם לא ראו כלום.. פיתאום הדלת מאחוריהם ניסגרה...... "למה יש לי הרגשה שהיינו צריכים להישאר מחוץ לחדר הזה?"

למעלה