מבצעים

talinana

New member
הצילו!!! סימילאק ב - 40 ש"ח!!!

אתמול ניגשתי לסופר פארם (בגרנד קניון בחיפה) לקנות סימילאק, וגיליתי שהמחיר עלה בשבעה שקלים - במקום 33 ש"ח לקופסה, 40 ש"ח לקופסה! האם ההתייקרות היא רק בגרנד קניון או בכל הסופרפארמים? מישהי מכירה מקום עם מחיר שפוי לסימילאק בחיפה?

סימבה ק

New member
אני קניתי ביום ראשון סימילאק

בסופר פארם בטבריה ועלד 32.99 ש"ח. אין לי מושג אם זה עלה עד כדי כך מאז.

rc11

New member
כנראה שיש התייקרות בכל הארץ

אבל כל מקום ייקר למחיר אחר. ב40 ש"ח אסור לקנות. חוצפה של חנות שעושה עלינו קופה. בעקרון, כל הסופר פארמים קונים באותו מחיר וכל אחד רשאי למכור לצרכן במחיר שהוא קובע.

bezeq

New member
לא להילחץ.... גם אני באותה הבעיה

הצחירים עלו בכל הארץ. הבעלול עובד ברשת וזה מה שנמסר להם מהביג בוסים שכל המחירים של כל המוצרים עולים בהדרגה בגלל ההכנה לעליה של משכורות המינימום... בכל אופן...מבצעים... סימלאק 29.99 האגיס 49.90 ש"ח במחסני להב שבצומת קרית אתא (ביג) עד מחר 05.05.06 סימילאק 29.99 האגיס 2 ב-100 בסופר פארם לב המפרץ רק בין התאריכים 14-19/05 במידה ואשמע על עוד מבצעים אעכדן

מבצעים

מבצע ברשת הסופר פארם אשכול השרון: סימילאק ב - 9 9 . 8 2 ש"ח. מוגבל ל - 4 יחידות. בתוקף עד סוף מאי. מבצע באתר בייביז: משחק "חבית בתוך חבית" של פלייסקול ב - 0 9 . 7 ש"ח. לפרטים מבצע ברשת הסופר פארם: ברכישת שתי דייסות רמדיה החדשה, זוג כפיות רכות פלייטקס מתנה. בתוקף עד ה - 0 1 במאי. מבצע ברשת הניו פארם: דייסות רמדיה החדשה במבצע: בקניית 2 דייסות, קבל גוניור פלקס מולטיפק מתנה. בתוקף עד ה - 7 ביוני.

איפה זה אשכול השרון? זה שם סניף

מסוים או שם כללי לכל הסניפים שבשרון?

למעלה