מאמר חדש!

../images/Emo26.gif מאמר חדש! ../images/Emo36.gif

בשבוע שעבר התייחסתי, בתגובה להודעה של עדי-שי, לספרה של מירה חניק "טיפוס נשי". עדי סיפרה על הקשיים לפני יציאה לקורס קצינות, בלי אימה לצידה. ספרתי לה שמצאתי בספר 'טיפוס נשי' של ד"ר מירה חניק, שעוסקת בהעצמה נשית וחקרה וראיינה הרבה נשות קריירה מצליחות, פרק שמוקדש לנשים שגדלו במשפחות במשבר או שבהן הורה חסר, והיא מצאה שהרבה פעמים דווקא החוסר הוא שחישל את האישה, איתגר אותה ודחף אותה לנסות ולהצליח בזכות עצמה. באותו השבוע פניתי לד"ר מירה חניק, ובקשתי ממנה לכתוב מאמר לטובת בנות הפורום. מירה הסכימה מייד וברצון, ושלחה לי את המאמר שאותו תוכלו למצוא בקישור הבא. מסתבר שמירה בעצמה בת ללא אם, ובנוסף לאובדן אימה הצטערתי לשמוע שחוותה גם אובדנים נוספים. ובצל כל האסונות שפקדו אותה, צמחה אשת קריירה מצליחה, שמקדישה את מירצה לטובת העצמת נשים אחרות. מירה גם תשמח להתארח בהזמנות קרובה בפורום, כך שאפשר יהיה לשאול אותה גם שאלות אישיות. אני מאוד מנצלת את ההזדמנות להודות שוב למירה, ומזמינה אתכן לקרוא את המאמר.

adishay16

New member
קראתי גם..

באמת מעניין. פתאום עכשיו אני מתחילה להבין דברים. להבין את ההתנהגות שלי מאיפה היא נובעת. מצד אחד אני רואה את עצמי כבן אדם מאוד בוגר ועצמאי אבל מצד שני אני מאוד ילדותית לפעמים כאילו נתקעתי בגיל 10. הגעתי להחלטה שאני חייבת להתחיל לדבר חייבת. חייבת לפרוק הכל זה יעשה לי כ"כ טוב..

SunShine28

New member
אהבתי את הגישה.

קראתי את המאמר. באמת מענין, ותודה לה שכתבה עבורנו את המאמר. אני לא בטוחה שאצל כל הנשים שגדלו בלי אמא שלהן התפתח אותו הקשר, וזה חתקשר לתגובה שסקאלי את כתבת ליערה היחיד למעלה. יש בנות שזה עוצר אותן, ויש בנות שזה מאוד חדרבן אותן. אבל מה שיפה זה שאת רואה שהמצב לא בהכרח כופה עליך 'מסכנות', אלא החופש בידים שלך לחיות את החיים שלך איך שאת בוחרת. הכותבת היא באמת דוגמה טובה למישהי שלקחה את עצמה בידים והלכה רחוק [הסתכלתי גם באתר שלה]. סיגל

למעלה