ל-better man

מורדת14

New member
../images/Emo26.gifל-better man../images/Emo36.gif

תראה, עדיף שאני אסביר לך כמה דברים כדי שלא יקרו עוד אי-הבנות כאלה. אני יעל, בת 14 מירושלים, מאוווווד מאוווווווווד אוהבת את מופע שנות ה70, אבל..... למרבה הצער, זו העונה הראשונה שאני רואה, ואני עדיין לא למדתי טקסטים בע"פ, זה לא הופך אותי לפחות מעריצה ממך, אם אני לא אובססיבית לסדרה. נכון, אני דלוקה על אשטן קוצ'ר, אבל זה לא שבכל הודעה אני רושמת "אוי איזה כוסון איזה חתיך" ודברים כאלה, סך הכל אני וחברתי פתחנו שרשור תמונות שלו, תגיד את האמת, אם לא היית יודע שאני דלוקה עליו, לא הייתה לך בעייה עם השרשור הזה. בקיצור, תפסיק להתלהב, ולהעיר, כי הפורום הוא של כולם, ומטרתו להתפתח, ותאמין לי שאני מוסיפה לו מאוד... הוא די יבש. אז בקיצר..................עדיף שתפסיק להתלונן, כי זה לא יעזור לך בגרוש.

MrJacKasS

New member
יופי חמודה...

בשביל זה פתחת שרשור חדש. מה את רוצה? תגובות? ממני בטוח לא תקבלי... גו betterman

mor kutcher

New member
טוב בואו לא נחלק את הפורום......

לשתי קבוצות...סתם הפגנתי תמיכה(
)....בואו לא נהיה עוקצניים אחד לשני!!!

MrJacKasS

New member
לא עוקצני...

הרי זה ברור שתתמכי בה (שאגב, טמטום מוחלט לפתוח שרשור בשביל זה) כי היא חברה שלך. אני רק "חיקיתי" אותך. אני לא תומך באף אחד, אלא בסדר ובלי ריבים טיפשיים בפורום.

מורדת14

New member
../images/Emo26.gifפחחחח ../images/Emo36.gif

מה הבעיות שלך? אולי הניקניים שלך באמת מגדיר אותך... שרשור חדש- כאילו כמה הודעות חשובות יש פה?!? ביג-דיל...

mor kutcher

New member
לא דיברתי ספציפית אלייך.......

את יודע, לא נהיינו פה חברים טובים בלב ובנפש...כל מה שעשינו זה התווכחנו וזה לא צריך להיות ככה כי התאספנו כאן בשביל לדבר על סדרה שמן הסתם- כולנו כאן אוהבים ולא צריך לריב בגלל שמישהו אוהב יותר מישהו או שם יותר תמונות שלו-אין מה לריב! סתם הפגנתי תמיכה בהודעה הקודמת(
)-יעל כתבה מה שהיא חשבה כולם אמרו מה שהם רצו להגיד ובזה נגמר הסיפור!!!

Light WaVe

New member
תראי...../images/Emo101.gif

מותר לך לדבר על אשטון, ומותר לפתוח מידי פעם שרשורי תמונות, אבל עם כל הכבוד - זה לא פורום לאשטון. אז את לגמרי בסדר עכשיו
, וזה יהיה מאוד גרוע אם כבר על ההתחלה יווצרו בפורום 2 קבוצות, אבל... בבקשה, אל תגזימי עם אשטון, כמו שלא היית רוצה שיגזימו בדבר אחר. ובאמת שאין לי בעיה איתו, להפך.
זהו.

מורדת14

New member
../images/Emo26.gifדי כבר ../images/Emo70.gif ../images/Emo36.gif

מה עשיתי שיואו?! ההפך כרגע רשמתי בהודעה שאין לי שום כוונה לכתוב כל הזמן רק על אשטון, מה אתם חוזרים על מה שאני כותבת? עזבו אותי כבר, עוד איזה 5 בנות מהפורום חולות עלי, מה אתם נטפלים אלי?! נמאס לי אני עוזבת את הפורום. יופי שמחים better man buheiman kid ו mrjackass? ניצחתם
ממש פורום תת רמה
ביי

Light WaVe

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo101.gif

את לא צריכה להתעצבן, באמת שלא... אני מצטערת אם פגעתי בך. זה לא היה מכוון לפגוע.

מורדת14

New member
../images/Emo26.gif זה לא בגללך../images/Emo36.gif

זה בגלל כל המטומטמים האלה שחושבים שהם בעלי הפורום
הפורום רק התחיל
זה לא שכל יום פתחתי שרשור חדש, או שהתלהבתי מאשטון בכל תגובה או הודעה שלי, זה פשוט פורום מ-ג-ע-י-ל, ומזה חבל שדווקא הפורום הזה הוא כזה

MrJacKasS

New member
את חושבת שאת מפחידה מישהו?

אם זה עושה לך טוב, תעזבי. אמרת "כמה הודעות ענייניות כבר יש כאן?" - אף הודעה לא עניינית, כי כותרת השרשור (שבמקרה נוצרה על ידייך) לא עניינית!!! אף אחד פה לא ניצח. אנחנו לא רוצים לסלק אנשים מהפורום. תפסיקו להיות רגישים כ"כ להודעות. בסה"כ מלמדים אתכם כבר דברים בסיסיים, כמו לא לפתוח שרשור שלם על ריב טיפשי בין 2 חברי פורום!

מורדת14

New member
../images/Emo26.gifאני לא מנסה להפחיד אפחד../images/Emo36.gif

אני לא מנסה לבקש צומי, פשוט מכשהגעתי לפורום התנפלו עלי כאילו מה עשיתי... כולה פתחתי שרשור תמונות של מישהו שאני אוהבת, אפילו המנהל אמר שזה בסדר, אז למה להמשיך ולהתנחל בשטות הזאת???

MrJacKasS

New member
אנחנו לא מתנפלים עלייך...

אנחנו מסבירים לך, כמו ש-betterman הסביר לך. אולם לא בעומק ולא בצורה הכי יפה אבל הוא הסביר, ואת לקחת את זה ללב והתחלת להיות תוקפנית אליו מבלי שהוא היה תוקפני אלייך. אחר-כך שיתפת את הפורום בריב הזה ע"י זה שפתחת את השרשור הזה. מה אני אגיד לך, כל הכבוד. לא צריך לעזוב פורום בשביל כאלה שטויות.

חבר'ה חבר'ה, רגע רגע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הפורום רק נפתח, וכבר ריבים וסכסוכים? לא חבל? אני חושבת שכולם יכולים לשחק בכדורגל כאן אצלנו במגרש (
). אז כדי שלא יווצרו עוד ריבים, בואו נחליט על כמה כללים:
מותר לבקר אחד את השני, אבל רק בצורה יפה ולא פוגעת. לא להטיח אשמות אחד בשני, וכמובן לא לקלל.
יהיה חבל אם יהיו בפורום שתי קבוצות נפרדות. הרי כל הרעיון בפורום הוא ליצור קהילה קטנה, מאוחדת ומלוכדת (עד כמה שאפשר לעשות זאת במדיום הזה). אז בואו ננסה לעשות את זה. זה הרבה יותר כיף.
לכל חובבות אשטון- אפשר ורצוי לשרשר תמונות ולכתוב עליו, אבל במידה. בינתיים אני חושבת שעמדתן בזה יפה מאוד, אז רק תמשיכו ככה. מי שמסכים איתי שיצביע
.

Magi¢ Girl

New member
מנדל שבינצי ופושטק..../images/Emo79.gif

משחקים בכדורגל כאן אצלנו במגרש..
(
)

למעלה