אנחנו... מנסים לשבור כאן שיא...השרשור הכי ארוך... ת´אמת שגם אותי זה מתחיל לעצבן...
V VengaGirl New member 1/4/02 #98 אנחנו... מנסים לשבור כאן שיא...השרשור הכי ארוך... ת´אמת שגם אותי זה מתחיל לעצבן...
V VengaGirl New member 1/4/02 #102 אוף..... ואני עוד חשבתי שיש לי סיכוי לעשות משהו חשוב עם החיים שלי...
ע עכשיו מ ע ו נ ן New member 1/4/02 #109 הודעת סיום לשרשור הזה: כן כן אנשים!! השרשור הגדולל ביותר בימי הפורום! הצלחנו תודה למי שהגיב!למי שתרם! ותודה לבולי שהפך את החלום למציאות!!! אוהבת את כולכם(וגם בולי) גלי
הודעת סיום לשרשור הזה: כן כן אנשים!! השרשור הגדולל ביותר בימי הפורום! הצלחנו תודה למי שהגיב!למי שתרם! ותודה לבולי שהפך את החלום למציאות!!! אוהבת את כולכם(וגם בולי) גלי
מ משתקמת... New member 1/4/02 #111 מצטערת לבאס אותכם על הודעת השירשור הזו... כי בפורום "תמיכה נפשית לצעירים" הייתה הודעת שירשור הרבה יותר ארוכה והייתה לה גם פואנטה...לגרום לילדי הפורום להיות שמחים וזה הלך טוב מאוד...
מצטערת לבאס אותכם על הודעת השירשור הזו... כי בפורום "תמיכה נפשית לצעירים" הייתה הודעת שירשור הרבה יותר ארוכה והייתה לה גם פואנטה...לגרום לילדי הפורום להיות שמחים וזה הלך טוב מאוד...