למסירה

DIRRTY

New member
../images/Emo26.gifלמסירה../images/Emo36.gif

אבא רעעעעעעעעעעעעעעע ופשוט בלה בלה בלה (את הבלה בלה בלה שלי אתם כבר מבינים
) פאקט
נאמס לי ממנו ומאמא שלי. אתם קולטים שאני רב עם אחי בכל מקום ואיך שהוא אני אשם אני לא בסדר כי אני הבוגר בבית בלה בלה בלה לאחי זה לא מספיק לעצבן אותי במציאות אז הוא מעצבן אותי גם באינרנט הוא נכנס לפורום שלי אנסטסיה והתחיל עם "למנהל קוראים דוד והוא אח שלי ואני שונא אותו"..... בלי לחשוב פעמיים חסמתי אותו
וכמובן הוא עושה פוזות להורים שלי והורים שלי
נתלונן לאפרת (הנהלת הפורומים אם לא קלטתם) אתם קולטים שהקרציה הזה מתקרץ עלי גם בעולם הוירטואלי וגם פה אני אשם
גררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

flowers girl

New member
אויי..

אצלי ההורים תמיד חושבים שאני אשמה דווקא כי אחותי הגדולה והיא "תמיד צודקת"..גרררר... אני יודעת שזה לא אתי בגרוש, אבל.. תנקום באח שלך. תחזיר לו.

DIRRTY

New member
דמאט../images/Emo70.gif

חסמתי תשמן אבל הוא בא לי בפוזה של דיווה "אני יתלונן על הממונים עליך" תיכף אני יוריד לו את החולצה ויראה לו את עצמו מול המראה כזה שמן כזה אסון מהלך

flowers girl

New member
חחחח...

שיתלונן, אתה יודע שלא עשית שומדבר רע ומקסימום תסביר את האח הקטן והמפגר שלך לאפרת. הוא לא איום בשבילך.

MiSs FiZz

New member
אננשיםם!!

חחח אני היחדיה שמסתדרת עם אח שלה?! אני לא יודעת מה הייתי עושה אם הוא לא היה אח שלי וגם לכם האחים שלכם יהיו לכם חסרים מילא ההורים אה לא משו חשוב אחים זה הדבר הכיי חשוב אז תנסוו להסתדר איתם ודוד- אם אח שלך באמת שמן אז אני בטוחה שיורדים עליו מספיק בתור אח שלו אתה צריך לתמוך בו לא לרדת עליו על זה

flowers girl

New member
את יודעת טוב מאוד

שאני מנסה להסתדר עם אחותי. כל פעם כשהיא מגעילה אלי ואח"כ שואלת אותי שאלות או מדברת איתי אני מתעלמת ממה שהיא עשתה קודם ומנסה שוב "להשלים" איתה. כלל פעם.. אני מנסה להיות ביחסים טובים איתה, אבל פשוט לא הולך לי

NoWords

New member
דוד ../images/Emo124.gif

לדעתי, הכול עניין של זמן. אז עכשיו הוא מעצבן אותך, חכה עוד כמה שנים אתם תהיו בקשר טוב. זה ככה אצל כולם, ותבין את אח שלך, אומנם הוא מציק אבל הוא עדיין ילד קטן, אז זה חלק מהכיף שלו להציק לך. אני לא מצדיקה את מעשיו, אבל אין לך מה לרדת עליו שהוא שמן כי זה גם פוגע... תעמיד אותך במצבו ותראה כמה שזה לא נעים. אני מציעה שתיגש להורים שלך, תספר להם שאח שלך נכנס לך למחשב בלי רשות שלך וזה מעצבן אותך... ונראה מה הם יעשו עם זה. לא הבנתי בהודעה שלך מה יש לך נגד אמא ואבא שלך... אין להם צד בריבים בינך לבין אח שלך.. אם ההורים שלך אומרים שאתה בוגר ותמיד מאשימים אותך, תעמוד על שלך ותסביר להם טוב טוב עד שהם יקלטו שאח שלך הוא הגורם הבעייתי בכל הסיפור הזה, אתה לא מתערב לו בחיים...לכן מגיע לך שגם הוא לא יתערב בחייך. ובכלל, אני חושבת שאתה ואח שלך צריכים להיות במערכת יחסים סבירה בלי יותר מדי ריבים (אי אפשר בכלל בלי ריבים כי עדיין, אתם אחים, וכל האחים רבים) אבל אל תרד לרמה הילדותית שלו. כל פעם למשל שהוא יורד עלייך או מעצבן אותך, תתעלםםםםם!!!! תאמין לי, שהוא יפסיק.. או לפחות ירד בכמות ההצקות שלו...
תעדכן אותנו אם יש שינוי. גם אני מסתדרת מצוין עם אחים שלי!
למרות שהם גדולים (20,24) אבל עדיין הם קצת חושבים את עצמם לפעמים ומנסים להטיף לי על איך שאני מדברת להורים שלי או כאלה.... מה שטוב בהם, שהם כמעט לא בבית
אחד גר בדירה והשני הרבה בצבא אבל גם ככה אין ריבים

DIRRTY

New member
נעמולה רולZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

ההורים שלי מעצבנים גם ככה
בקשר לאחי יש לו כבר מחשב משלו (לכל זוכרי פרשת נעה -אחי הקטן)

למעלה