לוח

EyeSeeYou

New member
חלזונית יקרה ../images/Emo60.gif

"עוד זה הולך וזה בא" - רק נפרדתי לשלום מקסאנדו והנה מגיעה שכנה חדשה כשביתה
על גבה
. כועדת קבלת הפנים (והפרידה כך מסתבר) הרשי לי לברך אותך עם בואך לפורום הפתיחות הזורמת שלנו
. הנה הקפה של הבוקר
הנה הפרח
והנה החיבוק
כמקובל, ולאחר שהצטיידת בפריטים אלה את מוזמנת לגשת למפקדים לירוי ומאי לשאול אולם לפשר שמו של הפורום. "מה שלא הורג מחשל"? תמיד תהיתי אם יש אנשים שבאמת מאמינים במשפט הזה או שעצם אמירת המשפט יש בה משהו מנחם. לפעמים עדיף למות לא? שתפי אותנו בבעיותייך שבלולונה וננסה לעזור
, וכעת פרסומות ומיד אחר כך השיר
Violently Happy
של ביורק ומאזין
נוסף. מייד נשוב, הישארו עמנו.....

אז בבקשה-

חומר רקע- בת 21, עם עבר של זוגיות/חברות של שנה וחודשיים, הסתיימה לפני חודש, לפני חצי שנה בהם 2 קשרים שלא הייתי מגדירה כרציניים, לפני (גיל 18) חברות של שנה, ומגיל 16 חברו של שנה ושמונה חודשים. חשוב לציין שאני באה מבי מסורתי, כיום אני חילוניה לכל דבר. ועכשיו לבעיה- הייתכן שאני הבחורה היחידה ביקום שלנו שלא חושבת שהיא יכולה למצוא הנאה במושג "סקס", הייתכן שבכל שפעם שאני אתקדם עוד צעד קדימה, פתאום מחשבותיי ישתלטו עלי ואני אפסיק את בן זוגי מבלי יכולת בכלל להסביר ולהבין למה. מהקשר האחרון שלי יצאתי ממש פגועה, חודש אחרי ולטענתו איני מוכנה לקשר נפשי או גופני, אני חייבת להסביר שבקשרים הקודמים שלי לא היה ממש סקס, בעצם לא היה, ובקשר האחרון שלי ניכר מאמץ רב מצידי להתגבר על הבעיה הלא ברורה שלי, רק שתמיד בן זוגי הצליח להפיל אותי (הפעם הראשונה הייתה מאוד טראומטית בשבילי, במקום שאני ארגיש ששכבתי עם מישהו שאני אוהבת, הרגשתי שהוא זיין אותי וכלל לא שם לב שאני בכיתי, הוא תמיד היה מעיר אותי בלילה ע"י זה שהיד שלו הייתה מלטפת לי את הגוף , בטענה שהוא לא שולט בזה...). היום (כן, כ"כ מהר) אני יוצאת עם בחור מדהים בחיצוניות ובפנימיות שלו, ולא רוצה להרוס את המערכת בגלל שריטה עמוקה שיש לי בפנים. אני נמשכת אליו מאוד והקצב יחסית מהיר מאוד למה שהיה עד כה... מה קורה איתי? לא רוצה לקום שוב באמצע ולהפסיק הכל מבלי יכולת להסביר למה, לא רוצה לבוא אליו ופתאום לא להתקרב כלל, לא רוצה לפגוע בו, רוצה להבין אם זו בעיה שאנ ייכולה לטפל בה בעזרת בן זוגי או שעלי לפנות לגורם אחר?

Liroy25

New member
שבלולית,

די הלכתי לאיבוד בדברים שלך, אבל עושה רושם שישנה כאן בעיה מסוימת ועמוקה למדי. הייתי מציע לך לשוחח עם הבחור, אם הוא באמת אכפתי ומתחשב הוא יבין ידע לפעול בהתאם. במקביל נסי גם טיפול פסיכולוגי, כי לפי איך שזה נראה, את צריכה מישהו מקצועי לשוחח איתו!

למעלה