לוח

Big Al

New member
../images/Emo127.gifמאיצ´י כל הכבוד

איזה יופי של פורום כל כך יפה וכל כך מעיניין. אם מותר לי לומר זה שאני נרדמת הרבה יותר מוקדם מבעלי שנותר לפעמים לבד ולא נשער לו הרבה חוץ מלהביא ביד... חה חה חה.

לרזות ולהשאר בריאים... ../images/Emo176.gif ../images/Emo21.gif

טובה קראוזה היא דיאטנית קלינית מוסמכת ואם לשניים. טובה מייעצת בנושאי תזונה ודיאטה למטופלים במסגרת פרטית, מרצה לקהלים שונים ובמסגרות מקצועיות, מנחה סדנאות הרזייה ומתמחה בנושא התזונה בהריון ולאחר הלידה. טובה כותבת בנושאי תזונה ודיאטה במוספי הבריאות בעיתונות היומית ובכתב העת "שורר" של המרכז הישראלי לחינוך ללידה, מרואיינת למגזינים "לאישה", "הורים וילדים" ועוד, וכן ברדיו ובטלוויזיה (בתוכניות "חיים וטעים" ו- "קפה טלעד"). מזה שנתיים כותבת גם באתר האינטרנט "אמנות הלידה" leida.co.il ומנהלת את נושא התזונה בפורום האתר. מאמריה ברשת מופיעים גם באתרים "טבעלייף", YNET ובמקומות נוספים. היום היא מתארחת בשעה 21:00 בפורום "להיות הורים" ועונה לשאלות הגולשים. כולם מוזמנים!

EyeSeeYou

New member
../images/Emo35.gifשאלה../images/Emo35.gif ../images/Emo32.gif

האם מישהו פה עבד בתחום הדיילות ו/או ביטחון (קרקע/אוויר) בחברת תעופה כלשהי בארץ? אנא פנו במסר אישי.. בתודה מראש

EyeSeeYou

New member
../images/Emo49.gifשר הומו ראשון בניו זילנד../images/Emo70.gif

כריס קארטר צפוי להתמנות של ההומוסקסואל המוצהר הראשון בניו זילנד. ככל הנראה יקבל קארטר את תפקיד שר ההגנה. ככה זה כשגרים בניו זילנד, אין מלחמות ואפשר להשאיר את תיק ההגנה בידיו של הומו.....
תארו לכם שבארץ.....בעצם עזבו אל תתארו..הזוווווווועעעעעעעהההההההה, האימההההההההההה הכתבה בנושא

foufoune

New member
אהם...

אני לא יודעת אם זה נחשב- אבל בניו זילנד יש כבר עיר שעומדת בראשה קוקסינלית.- אני לא זוכרת את שם העיר- אך היא נמצאת בדרום האי הצפוני- ואותה ראש העיר מכהנת בתפקיד כבר 3 או 4 שנים...אז בכלל אם כבר מדברים על ניו זילנד...ואגב- היא מומלצת.

לא מדויק...

היא טרנסג´נדרית משבט המאורים ( "הילידים" של ניו זילנד) והיא חברת פרלמנט. בקרוב אצלנו .

assafcohen1

New member
bye guys, enjoy here

i am leaving tomorrow to san francisco, meening i will not have a computer for the next 4-5 months, and i will be working 12 hours a day. meening- i will visit here not more than once a week. take care, make love, enjoy life. assaf

Yaniv-DC

New member
כדאי לכם מאוד מאוד

להכנס לכאן. יש כאן תמונה ומשהו בתמונה הזו לא בסדר. אחת לארבעים שניות ישנו רמז, אני אישית פתרתי ברמז השלישי. בהצלחה!

סוד 22

New member
מעוניינת

בהתכתבות סוערת על מין עם נשים בלבד במסרים למעוניינות הנאה מובטחת

Yaniv-DC

New member
זה רק אני

או שזה ממש מזכיר את המודעות במדור ההיסטורי המופלא "בראש שלי" במגזין האינטליגנטי ומעורר המחשבה "לאשה"?

EyeSeeYou

New member
למי שכן הולך לתיאטרון הערב../images/Emo91.gif

ומגיע ליפו דרך הטיילת בתל אביב או אזור אלנבי... שימו לב לכך שהערב מתקיים באזור הדולפינריום אירוע "עיר הבירה" ולפיכך
האזור יהיה ככל הנראה סגור לתנועה ו/או פקוק מאוד
"סעו בדרכים חלופיות"
תהנו...

../images/Emo59.gifילד פצצתי../images/Emo59.gif

בעודיע מתסכל על התמונות "המזעזעות" התורניות של שמביאים לנו כלי התקשורות הישראלים נתפסת עיני בתמונה של הילד היפה הזה.. (ואם הוא לא היה עושה משהו מוזר עם השפתיים שלו הוא היה הרבה יותר יפה) מה דעתכם

EyeSeeYou

New member
דווקא מוצא חן בעיני מה שהוא עושה

עם השפתיים שלו ובכייף הייתי גומר לו בפה ומיד אחרי זה "גומר עליו" באופן כללי..

gariner

New member
../images/Emo34.gif לתושבי אזור אשדוד-אשקלון

שלום רב, לפני כחודשיים נפתחה באשקלון קבוצת צעירים להומואים/לסביות/בי/טראנס. הקבוצה נפגשת אחת לשבועיים ומתקיימות בה פעילויות, הרצאות, פגישות וכו´. הקבוצה אמנם עדיין בשלבי גיבוש אך אנו מונים כבר קרוב לחמישים חברים. כרגע זוהי הקבוצה היחידה הפעילה באזור אשדוד-אשקלון-ק.גת-שדרות והסביבה. כולם מוזמנים! התקשרו ללא חשש לאריאל - 056952927 או ללירון - 050880240

חדשה פה...

אז נעים מאוד לכווולם.. שמי שבלולונה ואני בת 21. אני מניחה שהסיבה שהצצתי לפה היא דווקא בגלל הבעיה שיש לי עם שם הפורום. אני אחת שלא מסוגלת להדביק פלסתר על היד אבל מאז ומתמיד רציתי להיות רופאה "מה שלא הורג אותך מכשל..." פשוט לא יודעת עד כמה הפתיחות פה זורמת, יש לי בעיה (הינה אני מודה בה), השאלה היא האם יש פה אנשים שימצאו לתת מענה רציני?!

למעלה