כנסו!

../images/Emo26.gif כנסו!

אוקי...אז ככה....לפני חודש היה לי טסט ראשון ונכשלתי....רק לפני שבוע ידעתי על מה הטסטר הכשיל אותי.... נכשלתי על דבר אחד...כל כך מפגר שרק ממנו חששתי במהלך כל הטסט... מקומות צרים.....כל פעם שאני נוסעת במקומות צרים אני נוטה להיצמד מידי לימין וזה מה שהכשיל אותי...הטסטר לא נגע אף פעם בהגה או בברקס...הלך לי ממש טוב בטסט...אבל כשנסענו במקום צר...מאוד צר נצמדתי לימין והטסטר העיר...ככה זה חזר על עצמו שלוש פעמים...רק הערות על ההצמדות..... בקרוב יהיה לי עוד טסט...ואני לא יודעת איך להתמודד עם ההצמדות שלי לרכבים מימיני....מה אני יכולה לעשות כדי לדעת איך לאמוד נכון את המיקום שלי כביש ולא להיצמד לרכבים????????? טיפים יתקבלו בברכה!!!!!!

aviGODFATHER

New member
במקומות צרים -

פשוט נצמדים לשמאל - הרי בצד הזה השליטה שלך הרבה יותר גבוהה.

almogas

New member
לי יש 3 שיטות שאני משתמש בהם

ותסמכי עלי.. בתור אחד שלומד בירושלים.. ש80 אחוז מהשיעורים שלו היו בשכונות של ירושלים הצפופות.. שזה אומר דו סטרי שבלחץ עובר אוטו אחד.. אז ככה.. דבר ראשון.. להיצמד כמה שיותר לשמאל כי זה צד שיש לך בו יותר שליטה.. אז תצמדי לשמאל כמה שיותר כי זה יבטיח שאת רחוקה הכי הרבה שאפשר מימין.. אבל בלי הגזמה כמובן.. דבר שני.. את יכולה להסתכל במראת צד ימין.. ואז דרכה תדעי כמה את רחוקה מהמכונית.. דבר שלישי שהכי עוזר.. זה להסתכל כמה שיותר רחוק.. ואז תראי איך את ביחס לכביש.. בהצלחה

אני סומכת עליך....

כי אני גרה בעצמי בירושלים.... בגלל זה כל הבעיה שלי...ירושלים היא עיר כל כך צרה שזה משגע אותי....אני לא יודעת איך לאמוד נכון את הרכב על הכביש...להסתכל רחוק אני מפחדת....זה נראה לי שככה אני עוד שניה נכנסת ברכב הקרוב אלי....להסתכל במראה גם כן מפחיד אותי כי אם אני אסתכל במראה אני מפחדת להתנגש ברכב שלפני....ולנסוע לאט...למרות שאני עושה אתה זה עדיין יש לי נטיה להיצמד לימין ככה שזה לא עוזר.. מה אני עוד יכולה לעשות????אני כבר מיאושת מזה!!!!!!!!!!!!

almogas

New member
הוספה

כי לי בהתחלה המורה היה נוגע לי כל הזמן בהגה.. ועכשיו אני עובר במקומות שהוא חושב שאפשר לעבור.. צריך לנסוע לאט.. הילוך שני בהתחלה.. או במקומות מסויימים גם הילוך ראשון.. להסתכל לרחוק אבל לשים לב שאין מכוניות בולטות.. במרות אפשר לזרוק מבט קטן כדי לראות כמה את רחוקה מהמכוניות בצד ולסדר את עצמך בהתאם.. דרך אגב אם לא אכפת לך.. מי המורה?

מקום צר?

לסוע ממש ממש לאט, להסתכל על המרחק משני הצדדים, כל הזמן להיות עם הידיים על ההגה כי לפעמים יש מכוניות שבולטות טיפה יותר, אז כל הזמן לעקוב אחרי שני הצדדים ולעשות תיקונים קטנים בהגה

נכשלתי ב-2 טסטים על החרא הזה

אימון ועוד אימון ועוד אימון. אם יש דבר אחד שאי אפשר ללמד, לא באינטרנט ולא בשיעורי נהיגה, זה אומדן! ואני לא ממליץ להיצמד לשמאל אלא ל-"לשמור על הימין" תמיד בכל מצב! זה לא אומר להתנשק צרפתית עם הרכבים החונים, אלא לשמור מהם שמספיק בשביל לא לפגוע בהם ועדיין להישאר בימין. כמה שיותר תימרונים עם ההגה. תכל'ס נהיגה זה לא מדע מדוייק.

עדי1989

New member
מראות

הכי טוב להסתכל במראות הצדדיות ואז את רואה כמה את רחוקה/קרובה לדברים....... ואמממ לא יודעת מה עוד.......:) ד"א אני חדשה פה...=] ואני לומדת נהיגה גם מן הסתם.. חח ותיאוריה כבר עברתי:)

למעלה