כנסו

bat15

New member
../images/Emo26.gifכנסו../images/Emo36.gif

אנשים... בבקשה אם אתם יכולים להגיד כמה פרקי תהילים עבור: רפאל יוסף שמואל בן שרה שיחי'
. אבא של חברה שלי... וזה מפחיד.. הוא בטיפול נמרץ וה' יעזור!!! תודה רבה לכולכם ותזכו למצוות!!

sarav55

New member
רפואה שלימה

ברמ"ח אבריו ושס"ה גידיו אל נא רפא נא לו יהי רצון שיחזור בריא לביתו וישמח עם ילדיו אמן

אלישיר

New member
בלי נדר, מחר אזכיר אותו בכותל.

בעזי"ת בלי נדר, מחר אזכיר אותו בכותל על תיקון כללי. בבקשה תני לזכותו פרוטה לצדקה, מחר בסביבות שבע וחצי בבוקר. תודה. לגבי המסר, מצטער שעוד לא עניתי. בקצרה,מדובר על שלשה סוגי טרולים מסוג מיוחד, שבאו 'להטביל יהודים לנצרות', ולכל אחד מאפיין אחר: א' המלך הערום. -זה שתוך כדי שמדבר על צניעות כאילו הוא חרדי, רואים בכרטיס הביקור שלו שהוא מכניס את ראשו אל תוך אסלה חמימה וריחנית וחופף. ב' זמרי שמבקש שכר כפנחס. -אותו אחד, בלי שרואים את הסימנים של הצואה כל כך בקלות. ג' דואג האדומי שבא לתת עצות אחיתופל. -גרוע מהראשונים, תלמיד חכם שבלע לרוויה מי ביוב, ובא לגהק לנו אותם אל הפרצוף. את הבעיות שהם גורמים ציינתי שם. אבל למה שלא תקראי שוב? סתם ככה התפללתי לבורא עולם הטוב והמטיב שיתן לי הודעה חכמה מליצית חיננית ומונסחת היטב? הוא זה הכל. איך הולך השיר: "האדרת והאמונה האדרת והאמונה לחי עולמים..."!

אלישיר היקר, שמעת על הסיפור מהגמרא

אני חושבת, המספר על כהן שכינה את חלקו בקורבן "זנב לטאה"?. דבריך נכונים, מענינים וראויים להכתב, וחבל לפגום בהם ע"י שפה לא יפה ולא נקיה, זה מפריע, לי בכ"א, לקרוא אותם ולהתעניין בהם. ואני חושבת שממש חבל!

אלישיר היקר, שמעת על הסיפור מהגמרא

אני חושבת, המספר על כהן שכינה את חלקו בקורבן "זנב לטאה"?. דבריך נכונים, מענינים וראויים להכתב, וחבל לפגום בהם ע"י שפה לא יפה ולא נקיה, זה מפריע, לי בכ"א, לקרוא אותם ולהתעניין בהם. ואני חושבת שממש חבל!

מייקי 770

New member
ל"ע, ברוך דיין האמת

יה"ר שתיכף ומייד יתקיים היעוד דהקיצו ורננו שוכני עפר, והוא בתוכם. אגב, הוא מאנ"ש?

bat15

New member
כן... ../images/Emo7.gif

הייתה לו ל"ע את המחלה... במשך כשלושה שנים... בזמן האחרון היה ניכר השתפרות במצבו... עד לסוף המר...
אנשושים.... צריך משיח!!! מי קורא לו???

למעלה