שכל אחד יכתוב שלושה שירים שהוא פשוט נמס כשהוא שומע אותם... (כן, אני יודעת שהבחירה קשה....כי בעצם כמעט כולם כאלה.... אבל תשתדלו חזק יותר!!!) שלי- home the mirror misunderstood שרשרו...
dream theater: misunderstood (ה prechorus השני...פשוט ......) speak to me hell´s kitchen אני חורג!!!!!" porcupine tree: buying new soul alice in chains: rotten apple (מצטער......)
רק בגלל שהם יותר "רגועים" מהאחרים... ולא "כאלה" מסובכים... The Silent Man Surrounded The Spirit Carries On ואני מת מת מת על הסולו של דה ספיריטקריז און... זה סולו מלא רגש *אביחי**אביחי* (בדיחה פרטית, המבין יבין)
הממ.. Wait For Sleep (פסנתר...נו) Erotomania (כאילו שלא ידעתם) האחרון.. אני מתלבטת בין Peruvian Skies (כי זה שיר הזוי כזה...) ו- The Dance Of Eternity (יש שם קטע כזה של ג´אז..לא יודעת מה זה, אבל אני חולה על זה)
(אני אלך לפי דיסקים) Another Day Metropolis pt.1 Learning To Live 6:00 Caught In A Web Innocence Faded Erotomania A Change Of Seasons (במיוחד החלק השלישי של כל ההשתגעות והחמישי של הרגש...) New Millenium You Not Me Peruvian Skies Hollow Years Hell´s Kitchen Just Let Me Breathe Trial Of Tears Fatal Tragedy Beyond This Life Home Dance Of Eternity One Last Time Friday Afternoon The Glass Prison השיר השני.. Blind Faith אם אינני טועה Misunderstood Six Degrees Of Inner Turbulence וזה רק ההכי אהובים שבכל שעה ובכל דקרה אני מוכן לשמוע אותם...