כנסו לפה

Rain-girl

New member
../images/Emo26.gifכנסו לפה../images/Emo36.gif

אנשים, סתם למקרה שמתחליטים על מפגש <לא לא אני לא רומזת כלום
> איפה הייתם מעדיפים להפגש
במימדיון, בסופרלנד, בלונה פארק או ש...

swirrrly

New member
הממ אתם יודעים

אתמול כשהציעו מפגש ברוווווררר שהייתי נגד זה.. אבל, אם נגיד נפגש אז רק נהפוך ליותר מגובשים, הלא כן?
למרות שבינתיים מפגש נראה לי מוזר, ואני יודעת שאני משתתפת בפורומים, רק בשביל להכיר אנשים בקלות, ללא הצורך להפגש איתם...
אבל אם כבר אז ב......... סופרלנד.

Rain-girl

New member
חחחח

על הבית של סלילה נוותר אבל אשקלונה זה 2 דקות וחצי מהבית שלי, ככה שאני לא אתנגד

סופרלנד!!!

ואם כבר מפגש אז רק בדצמבר כי אז אני באה לבקר בארץ! יש יש יש!!! ישראל רולז!

Rain-girl

New member
קפיץ´לה ../images/Emo105.gif

ואישית אני מעדיפה או מימדיון או סופרלנד

ל א ק י

New member
עם המפגש בעזריאלי באמת תשכחו ממני..

עם מישהו בכלל רוצה שאני יגיע למפגש..
למה לא לעשות את המפגש בקריון? הרבה גרים ליד... ולשם ההורים שלי כנראה יסכימו שאני יסע..... ליתר דיוק אבא שלי יסיע אותי... בחיים לא יתנו לי לסוע לבד...

swirrrly

New member
לאקווווווווווווווווששששששש

אני רוצה שתבואי אני רוצה!!

היי חכו רגע ../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif

סליחה על האנוכיות אבל בבקשה בבקשה אל תעשו את המפגש בשום פארק מים כי אסור לי... ואני חושבת שאני במעמד מספיק כדי לבקש את זה.... אישית אני מעדיפה או סופרלנד (כן כן לא הייתי שם) ולא בפארק תל אביב כי הוא די חריאתי ואפשר גם בעזריאלי....

עזריאלי אין לי בעיה

אבל נראה לי שחלק לא יסכימו כי עזריאלי היא מטרה של מחבלים

אנשים../images/Emo70.gif

פליז תעשו את זה בסופרלנד בדצמבר מתי שאני באה לבקר...אני עדיין לא יודעת את התאריך בדיוק אבל אני יגיד לכם מתי שאני ידע....פליז

כנסו כולם דחוף ../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif

מאחר ובריט לא תהיה כאן בזמן הקרוב אז לדעתי: נעשה את המפגש בזמן שהיא בארץ בין השאר כי: א. לדעת אלה שחושבים שאנחנו לא מגובשים אולי נתגבש יותר ב. נוכל לעשות הכנות מאסיביות יותר ולתכנן דברים לעומק ג. אהם נמם הרבה יותר כיף לעשות את המפגש בחורף. למה
ככה

Rain-girl

New member
אוקיי אז נגיד שעושים

את המפגש בחורף אז האפשרות של הסופרלנד מתבטלת כי לא נראה לי שלימשהו מתחשק לעלות לגלגל הענק כשיורד גשם...

למעלה