כנסו דחוףףף

../images/Emo26.gifכנסו דחוףףף

מרתון שירי שייגעטצ:
אוו והעולם הזה מסריח מניו יורק ועד רפיח איפה שלא תסתובב תמיד תמצא לך אויב אלו הם חבלי מולדת ואני רוצה לרדת אם שחורים או לבנים נמות כולנו חילונים......
או כי יש לי אבא עורך דין יש לי אמא מורה טלוויזיה בחדר מס הכנסה אנלא עשיתי צבאאאא אבל יש לי הכל ואם אני רעב אז יש לי מה לאכול כי יש לי אבא פרופסור אמא מנכ"ל מדברים פה על מיתון אנלא מרגיש אותו ביכלל וגם העוני ניראהה מרחק שנות אור נקנה אותם בזול ואז נמכור .. ביוקר נמכוררררר
אז נכון שלא עשיתי צבא ונכון שלא שילמתי מיסים ונכון שחוץ מלהתלונן לא עשיתי שום דבר בחיים אבל הדלקתי נרות ואכלתי מצות ואשתי לבושה בשמלות ארוכותתת אז אני יהודיי ... אויאויאויאוי יהודיייי
תוסיפו חופשי חברים

pure_as_fire

New member
הנה שלי

אווו העולם הזה מסריח עבדו עליי בכיתה ח' עכשיו בא לי לתקוע בעין עט

אחד מתאים לפורום(קצת)

לך לבצפר לך לצבא תזהר שלא למות תשמור על המדינה וכנסי לפורום 1092/שייגעצ

1 משלי.. כנסו ../images/Emo26.gif

או והעולם הזה כל כך מסריח לך תתקע וגם תבריח אם אתה אוהב מכות לך לזולא להינות ...... אלו הם סמים ורפש ואתה עמוק בנפש אם ס22 או מתרחצים נמות כולנו פה סתומים (חוץ ממני חח).. (לא כזה מצחיק אבל נזרום...) כמה בדיחות:
אף 1 לא מת בתול החיים דופקים את כולם
למה מדונה באה לארץ ? תרדו התשובה למטה חילים טובים עוד קצת כדי להראות ל ג'ודי ניר מוזס שלום שאפשר להצליח גם בלי שם משפחה 1 אפילו ושאלה אחרונה:
למה אם כולכם שונאים את הטכני אתם נשארים שם לאזעזאל ?!? אתם יכולים לצאת מתי שבא לכם אז למה אתם יושבים פה ומתלוננים ? כאילו אנלא מבינה אתם יכולים למצוא דברים טובים תודו שיש קטעים שכיף שם עם החברה והכל...

pure_as_fire

New member
את חיה בסרט רציני

למה אנחנו לא עוזבים? מי שכיתה ט' ותחילת י' יכול לעזוב מי שאחרי זה צריך לשלם 5000 קנס, שום מקום אחר כמעט לא יקבל אותו כי הבגרויות לא תואמות. כול מה שאת חושבת על הטכני זה ברובו שקר, תקלטי את זה כבר

pure_as_fire

New member
וואלה אין לי מושג מה את חושבת

במיוחד כשאת רושמת את זה ואני קורא את זה אולי, את באמת מתאימה לטכני.

shimonev

New member
וואי אני קורא את ההודעות שלך...

ובא לי פשוט לבכות
את כל כך מזכיר אותי ואת חברי pure_as_fire כאשר הינו צעירים יותר והלכנו להתקבל לטכני.
גם אנחנו התמכרנו לסיפורים האלו שהטכני זה גן-עדן, שהכל פה מושלם(הרי זה בית-ספר צבאי). המדים, הבגרות המעולה "שנקבל" המעבדות המשוכללות(כן בטח..) כל הקטע הצבאי של הטכני. כל זה באמת ובתמים מדליק אצל אותם(וגם לנו) את הרצון ואת החשק ללמוד בטכני. כאשר באו אלינו שוחרים שהיום אז בגילי ואמרו לנו תברחו זה גהנום פה ולא שווה ללמוד פה. כמה הטכני דופק אותך וכו'(פשוט אין לי כוח לפרט יותר מידי כי אז אני יתחיל לבכות שוב, נפרט בהזדמנות). הנה רואים התחלתי שוב פעם לבכות
. ואנחנו ברוב טיפשותנו דחינו את אותם שוחרים על הסף. גם כן באותם סיבות כמו שלך. "אם רע להם למה הם לא עוזבים?" "הם סתם רוצים להפחיד אותי" "לא יכול להיות הרי אמרו לי שזה מקום טוב" ואחרי שעברתי את כיתה ט' בהתחלה עם כזה פרצוץ
וטיפה לקראת סוף כיתה ט' המבט שלי היה כבר כזה
אבל אחרי שהתקבלתי למגמה שאני רוצה והתחלתי את השנייה השנייה שלי בטכני כבר בכיתה י' הפרצוף שלי היה שוב פעם כזה
אחרי שפג התאריך שעוזבים בו באופן חופשי(הסכום שחברי pure_as_fire פירט עליו כבר קודם) הפרצוף שלי נראה כבר כך
ומהר מאוד הוא הפך לזה
ולזה
והיום אני כבר אחרי שכבר כמעט שלוש שנים איך שקלטתי לאן הגעתי אני עדיין ככה
(אין פשוט סמיילי שיכול לתאר את זה) כדי לך לדעת המטרה של הטכני היא "להכשיר כוח אדם טכני איכותי לחיל-האוויר" (ציטוט ממטרות בח"א 21 שנמצא בכל כיתה בטכני)המדריך תחילת שנה נכנס לכיתה(י"ב) ואומר לנו שהמטרה של הטכני זה שלא תיצאו עם בגרות אלה שתהיו חיילים טובים. תראי לי עוד בית ספר בארץ שמכריח את התלמידים שלו לא ללמוד אלה במקום זה לנקות? או אוסר על תלמידיו אחרי יום לימודים ארוך של 11 שעות ברצף ללכת הביתה לפי איך שאת מדבר אני חושב שתתקבלי לטכני בלי בעיות שנה ראשונה תראי שכיף לך אבל באמצע כיתה י' את תבני בדיוק על מה שאני מדבר אז
במוסד הלימודי החדש שלך ונתראה עוד שנתיים ונראה איך שתבכי לי אז. ותנסי לשכנע איזה שוחר לעתיד לא להגיע לטכני. ברוכה הבאה לטכני

רוני242

New member
../images/Emo9.gifאוקיי אז ככה.. תקשיב...

אני ילדה בשיעמום.. אני לא חושבת שזה גן עדן אני לא חושבת שזה גיהנום... אני יודעת שמנקים שם שבוע בסדר יש חלק שחושבים שזה לא כיף אבל מה לא כיף לכם להפסיד לימודים או שאתם גם לומדים וגם מנקים ? כי אצלי בכיתה כל הזדמנות שיש לנקות ולהספיד לימודים קופצים עליה אני יודעת שחלק חושבים שכיף שם וחלק חושבים שלא בישביל זה יש את כיתה ט' אז אם אני יתקבל מקסימום אני אלך לכיתה ט' ואם אני יראה שלא מתאים לי אני אחזור על הקטע שמשלמים בשביל לעזוב לא ידעתי אבל תגידו שגם כיף לכם כל הקטע של הנסיעות חינם ? אוקיי והמדים הם לא יפים אז לובשים אותם רק בבה"ס אחרי בה"ס לא לובשים מסיימים ביום חמישי ושישי לא לומדים אפילו שזה עד שעות ארוכות ובטח שעושים שם בגרויות והקטע של הצבא ושל המטוסים וזה זה לא כלכך מה שהלהיב אותי כמו שאמרת..

shimonev

New member
את יודעת מה

תעשי מה בראש שלך
אני פשוט מנסה לשפוך לך אור אחר על הטכני. אז בהצלחה בטכני
.

אז ככה..

תודה..
בסדר אולי אני ילך לשם אני יראה שלא מתאים לי ואני יעזוב בינתים אני לפחות ינסה אולי לי זה יותר יתאים מאשר לך ואולי לא אני כבר יראה נ.ב איזה כיתה אתה?

who is this

New member
מה שהוא התכוון בניקיונות,

זה לא להרים כסיאות או לאסוף ליכלוכים, אלא שבוע שלם להיות שפוט של הרס"ר. שבוע שלם ללכת אחריו כמו כלב טוב, להרים כל פיסת נייר שהוא מצביע, לצבוע הילטונים וכיתות, לגרף עשבים, לכסח דשא, להיות במטבח עם כל הג,יפה שם עד עשר בערב, אז כן מפסידים לימודים, אבל תאמיני לי, שאחרי יום אחד כזה, את תחנני לשבת אפילו יום שלם בכיתה וללמוד...

אוקיי אבל אני לא ניסיתי עדיין../images/Emo26.gif

אחותי בטכני וביכלל לא משלמים 5000 בשביל לעזוב אפשר לעזוב כל רגע שרוצים.. אבל עזבו קודם אני יראה שהתקבלתי אחריזה נדבר...

למעלה