כולם לפה!!!!

• פותח הנושא stars
  • פורסם בתאריך

stars

New member
../images/Emo26.gifכולם לפה!!!!../images/Emo36.gif

אז ככה, מכיון שהפורום הזה ממש ממש יבש החלטתי להחיות אותו קצת!!! כל אחד חייב להציג את עצמו בשירשור להודעה זו. ואני אתחיל: אני משוגעת על תיאטרון, אוהבת לקרוא מחזות ולומדת תיאטרון מכיתה ו´ במרכז לאומנויות ע"ש שטיינברג. שנה שעברה ניסיתי להתקבל לתלמה ילין ועברתי את הבחינה הראשונה של המונולוגים, אבל לא עברתי את השלב השני- הסדנא. מכיון שלא התקבלתי נרשמתי למגמת תיאטרון בתיכון שז"ר בבת ים שגם קרוב יותר לביתי (אני מראשל"צ. השנה אני מנסה שוב להתקבל לתלמה ילין ואני עושה מונולוג קומי מ"חפץ" וטראגי כנראה מ"נפש יהודי" אני די לחוצה כי הבחינה שלי ב21 ולא התחלתי לעשות חזרות!!! כמו כן, אני ממש לא יודעת איזה שיר לשיר, חברה שלי הציעה לי לעשות שיר מתוך מחזמר, אבל אני ממש לא מכירה מחזות זמר. אוף בכלל מעצבן אותי שבשנה הזאת קראתי המון מחזות ולמדתי המון על תיאטרון, אם הייתי יודעת שנה שעברה את מה שאני יודעת עכשיו סביר להניח שהייתי מתקבלת אבל מכיון שהסיכוי קלוש להתקבל לכיתה י´ אני לא חושבת שרני יתקבל. חבל, תיאטרון זה החיים שלי ואני זקוקה לבית ספר ברמה גבוהה כמו תלמה ילין. חבל. ועכשיו תורכם... stars*

כחה ההרסני של הפקה

נשאבתי לתוך ההפקה של גן ריקי יגיד מי שיגיד שזה לא מקרי הפקה שנמשכת שנה שחקנית אחת שפרשה לטיפול פסיכולוגי שחקנית אחת שעברה תאונת דרכים שחקן אחד שנשכב לחודש ארוך עם גב תפוס ( אני,,,
) הסדנא כמעבדה ליחסי אנוש,,,,,,,,,,,,,,, ומתוך כל זה נתתי לכל מיני דברים בחיי להפרם להם ולהתפורר גם ניהול הפורום הזה שכחתי שכח מוצאים בעשיה ולא בויתור עליה אז אני מצטרף של STARS מצטרף לשירשור משוחרר מהצורך לכתוב על עצמי כי זה כתוב כבר פה ובדף המנהל אז תודה על היוזמה למי שיזם ונעשה מהפורום במה ולך STAR את עושה חזרות לבד ? יש מי שמביים אותך ? מי נותן לך "פיד בק" ? ספרי קצת על תהליך החזרות שאת רוצה לעבור לקראת ה 21 ,,,,,

CheRy LipS

New member
טוב, אני כבר יחסית הצגתי את עצמי ..

אבל למי שלא מכיר אותי הנה אני: שם:ליאת. גיל: 13.5 (קטנה אבל לא מתנהגת ככה) כלא: רמת גן. יעד: למה ילין, מגמת תיאטרון. הבחינה האומנותית ב18 בפבואר, כולם להחזיק אצבעות חזק חזק. תיאטרון בשבילי זה: משמעות החיים. תגובות יתקבלו בשמחה.... ליאתוש

CheRy LipS

New member
אגב...

לכל מי שלא הבין, היעד שלי הוא לא "למה ילין" אלא "תלמה ילין"... ואני בטוחה שהבנתם אבל אולי יש פה מפגרים.....

רוממה

New member
אגב...

אני מאמינה גדולה בטעויות הקלדה ומשמעויותהן, אז מציעה לך לבדוק עם עצמך את פשר הטעות
(טעות מדליקה) ואני לא מפה, אני סתם חברה של אורי.

בשביל זה יש חברים

תפסיק לשתות יפסקו טעיות ההקלדה וחוץ מזה מה זה מפה או לא מפה כלומר החלוקה הזאת לפורומים והצורך להזדהות ושאת תיוג של שיכות נראה לי לא לעניין כי כלום שיכים למין האנושי נכון במין האנושי יש זרמים ונהרות ויובילים חורים שחורים אני אוהב לא לתייג ואם שכחתי רוממה אז גם תודה בעניין הטעיות. מהמקום שאת שאני גם משם
מתנוססות טיעות קלולסיליות רבות שלי שהובלי למצבים מענינים וכן זה לא מקירי, רק שלא תמיד יש את המפתח למיקירות,,,,,,

actress

New member
עכשיו תורי ואורי חזרת סופית?../images/Emo6.gif

טוב שמי מיכל ואני בת 20 במרץ אני אהיה בת 21 ואני מזל דגים ולמה אני מציינת את זה כי מזל דגים הם אומנים ואני יכולה להעיד על עצמי שזה בהחלט נכון אני לומדת משחק בחוג/סדנא כבר 15 שנה ואנחנו מעלים הופעות בכל סוף שנה והופענו בכל מיני מקומות פעמיים בבימרתף "הבימה" ואני אסרוק תמונות מכל מיני הופעות ואשים פה וכמו כן הייתי במגמת תאטרון בתיכון עם מורה מעולה שהיא גם שחקנית ואני עד היום שומרת על קשר טוב עם הביה"ס והולכת להצגות יום רביעי הקרוב יש הצגה אז אני אכתוב עליה פה. (קאמרי) בכל מקרה בשבילי תאטרון זה ההההה לייף וההההה חיים אני נושמת את זה וחיה עם זה ואני מחפשת גם עבודה בכל מה שקשור למשחק והעולם הזה...

benlilit

New member
למה ילין

למה ילין הוא ללא ספק בית ספר טוב יותר מאשר תלמה ילין, הוא יותר פתוח לניסיונות ושאלות חשובות, כמו, למה, מדוע ואיך. לדעתי עדיף לך לנסות אותו. למה לא? :) בן לילית

CheRy LipS

New member
אז שכחתי להקליד את ה"ת"....

אז מה?? למה אתם עושים מהשגיאה שלי צחוק? כאילו שלכם אין טעויות..... מחכה להסבר... ליאת

LoLo16

New member
שלום!

היי! רק עכשיו מצאתי את הפורום הזה... אני זוהר, אני בת 15 ולמדתי כבר כמה שנים משחק ושירה. היעד שלי הוא תלמה ילין אבל אני לא בנוייה למשטר שלהם... אני אסתפק במגמת תיאטרון או מוזיקה... החלום שלי הוא הוליווד, אבל עד אז, אני כאן....

המשטר בתלמה ילין זה

משחק ליד המשטר בהווליוד
נסי קודם את תאטרון חולון,,,,,,,,,,,, או תמונע או,,,,, לא חשוב העיקר לשחק ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

benlilit

New member
לא צוחקים עליך

למה ילין המלין על תלמה ילין למה, למה, למה? ככה. סתם קצת נונסנס, תלמה ילין בית ספר נהדר (ככה לפחות שמעתי) אבל אני עדיין חושב ש-למה ילין יותר טוב מתלמה :) בן לילית:)

unita

New member
גם לי יש בחינות לתלמה ב-18!

באיזה שעה את?? אוקיי אז אני אציג את עצמי... קוראים לי אורית אני בת 15 מר"ג אני מנסה להתקבל לכיתה י´.... למרות שניראה לי שאמי החכמה רשמה אותי לט´...(אוף) בינתיים אני לומדת במגמת תאטרון באהל שם (וגם אני חולה על תאטרון!!!!) טוב זהו, ביי *~unita~*

stars

New member
גם אני עולה לי´, יש לי בחינות ב21,

אוף זה אעצוב... אין לי בכלל סיכוי להתקבל, מתקבלים 6 תלמידים לכל מגמה

stars

New member
אוף לא היתי פה שבוע...

אני במגמת תיאטרון בשז"ר וחברותצ שלי יעזרו לי להתכונן, בנוסף כנראה שאני יפגש כמה פעמים עם אחד שלומד בי"א בתלמה ילין

כן, אני

בנושל... אני בן 22 חוץ מזה אני לומד מולטימדיה, מנגן גיטרה, מצלם, ועובד למחייתי ולמען הטיול הצפוי לחו"ל. הקשר שלי לאומנויות הבמה כרגע נמצא בעיקר בעבר, למדתי תיאטרון שלוש שנים בתקופת התיכון, והייתי שנה אחת בצוות טכני (סאונד, תאורה וכו´). אני מאד רוצה ללמוד תיאטרון, אבל בינתיים יש דברים שאני רוצה יותר, אז התיאטרון ממתין בסבלנות. יונתן

אגב

הנה הבאתי לפה חזרה את המנהל, או מנהלאבא, והכל אודות ל actress שהפצירה בי לקרוא לו, וההפצרה הזו הגיע בעקבות הודעה של sihaya . זהו, חוצמזה, נחמד לראות פה הרבה אנשים חדשים. ברוכים הבאים

בונבונת

New member
היי אנשושים...

אני בת 18.5 ובשנתיים הקרובות אני אהיה רכוש צה"ל כך שאני לא ממש קשורה...אבל רציתי גם! טוב אז רקדתי מחול מודרני ובלט קלאסי 10 שנים,התקבלתי למגמת תיאטרון בעירוני א´ (שזה אחלה בי"ס) אבל החלטתי ללכת למגמת קולנוע ותקשורת בבן גוריון וממש נהנתי! אפילו יש לי ציון סופי בבגרויות 100!!!אז עכשיו היעוד שלי זה בימוי וצילום סרטים,וצילום בכלל (ודיאו+סטילס שחור-לבן וצבעוני).אני רוצה לעשות סרט עם ידיד טוב שלי וכבר ישבנו על תסריט ויש לנו אתרי צילום וציוד והכל אבל אנחנו צריכים שחקנים!!! אז עם בא לכם...אנחנו מאיזור המרכז!

מלמולה

New member
אוקיי אז זה ככה

היי אני מלי תלמידת תיכון מקיף יהוד ובמגמת תיאטרון יש לי משהו נגד חנוך לווין ואני מתה על ההצגה התקציר של מחזות שיקספיר זה קומדיה שראינו בלונדון ככז זה אצלנו בתיכון בכיתה יב כל המגמה טסה ללונדון היה ממש מגניב שם. ההצגה הישראלית הכי טובה שראיתי הייתה סוג´וד שאם אני לא טועה הייתה ההצגה הטובה הראשונה שראיתי זה היה לפני שנה. הגעתי למסקנה שכל המורים לתיאטרון מחורפנים וזקוקים לטיפול דחוף של פסיכיאטר וחוץ מזה אני מתה על המקצוע הזה יש פה משהו שמתכנן להצטרף לבית צבי או ללכת לתיאטרון צבאי?

למעלה