יש לי שאלה

אילת123

New member
../images/Emo26.gif יש לי שאלה

שלום. אני חדשה כאן בפורום, אני מאוד אוהבת גרפולוגיה וזה תמיד עניין אותי, יש לי קצת ידע בעניין, אני רוצה לוודא שהוא באמת נכון: האות מ' בכתב עגול - כשהקו הימני של האות יותר גבוה מהקו השמאלי סימן שהאדם הכותב הוא אגואיסט? האות נ' בכתב עגול - כשהחלק התחתון של האות יורד מתחת לשורה זה סימן של פתיחות? ושאלה אחרונה - מה זה אומר כשהכתיבה גולשת לשולי הדף? תענו לי בבקשה!!

ושניהם באותו כתב, זה אגואיסט שמגלה

פתיחות ? זה לא כזה פשטני ולא ניתן להתבסס על הגדרות תאורטיות כגון: "כתב עגול" שוקע/מטפס וכד'. נדרש נסיון רב לזהוי תופעות, ומשמעותן בכתב ספציפי תלויה בקבוצת סימנים מאפיינים שמשלימים, אולי סותרים, לגבי הסימן הנבדק. כתיבה שגולשת משולי שמאל זה מסוג התופעות שמבחינה טכנית וויזאלית קל להתרשם מהם. מה זה אומר, גם כאן יש לא מעט אפשרויות. אובדן בקורת עצמית בהקשרי דברנות ורלוונטיות, שמירת סייג וכללים, לקויי סדר, אולי חוסר טאקט וצורך לפרוק מטענים נפשיים רגשיים בלי להתחשב ולגלות רגישות ותבונה לנסיבות הזמן והמקום ? אולי אי השלמה עם מגבלות וצורך להוכיח משהו ? שהוא אמיץ ? מעיז ? משוחרר ? לא ביישן או חרד ? זה מכבר גלש כאן מנתח בשם ז'אן שראה ביחסי הגבהים באות מ' אינדיקציות בהקשרי זוגיות.

למעלה