יאללה, מכות!

..........הקשיבו הקשיבו.........

החלטתי על פרישה מהפורום מהפורום... נעמתם לי מאד (חוץ מהקרציות והסוטים שהטרידו במסרים)... באמת שהיה לי נחמד , מלאתם לי את זמני הפנוי ובעיקר נסיעות מייגעות באוטובוסים... אבל זהו, אני טסה לתקופה לא קצרה וגם שסתם ככה הגיע הזמן לומר שלום ולהתרצן קצת בחיים.. יכול להיות שפה ושם אני אקפוץ למסרים אבל עקרונית אני חותמת את הפרק הוירטואלי בחיי... היו שלום, ובאמת, אני מאחלת לכולכם/ן שתמצאו את זיווגכם/ן בקלות, במהירות ובשמחה... צ`או.... אוהבת, חסידה tקtית.

לוני43

New member
לתשומת לב בארבע כנפות של שבוע זה

בעמוד התמונות יש תמונה הטעון גניזה

שמערל9

New member
אולי ../images/Emo211.gif וגם קצת ../images/Emo135.gif

"דאגה בלב איש ישחנה"... א. חשבי מה כל הדברים שמעציבים אותך... ב. קחי כל דבר לחוד, וחשבי האם באמת האסון כה גדול ?? כלומר, ב"ה את בריאה, נושמת, כותבת בפורום וגם... אה.... בעצם, מה צריך יותר מזה ??? כל השאר שטויות... חח ג. קחי לעצמך 2 דקות להתרכז בחתימה שלך (הסבא מנובהרדוק)... המסר עמוק ממה שאת חושבת. ד. שימי איזו מוזיקה חסידית טובה באידיש
ותתחילי לרקוד בבית עם עצמך כמו משוגעת. אם את עושה זאת סימן לאחד משני דברים: 1. את עושה מה שכתבתי. 2. את באמת משוגעת.

kiss 18

New member
אוייש, מה את צועקת??

חחח סתם סתם... אז התעוררת בסוף, אה? בטח קליט הפריע לך... חכה חכה... אחח מתוקה אחת! אז, שיהיה לך באמת המון בהצלחה איפה שרק תיהיי.. ורק חיים מאושרים ושמחים!
זכירי- ה' איתך תמיד!

kiss 18

New member
בשימחה ../images/Emo24.gif

מה שתירצי, מתי שתירצי... דברי איתי.

קליט

New member
רגע ! מה עם תמונה קבוצתית ?? . . .

אני מאחל לך המון ברכה והצלחה !! ושתלכי מחיל אל חיל ! ושתבני בית נאמן אוהב תומך ורך ! ונשמח אם תבקרי לעיתים ! אך טוב וחסד !

מיידלע19

New member
אנלא מאמינה!

דבר ראשון תודה ענקית על היחס! דבר שני העלית חיוך על שפתי! דבר אחרון אני כל היום עם שירים... לא יכולה בלי זה, גם עכשיו... לרקוד? לא נראלי חחח יההה זהו נראה לי עוד קצת ואני חוזרת לעצמי... אתה מקסים!

למה רק אחד?

שני הדברים תלויים זה בזה בחבלים עבותים: עושה מה שאמרת, משמע היא משוגעת

למעלה