חשוב

../images/Emo26.gif חשוב ../images/Emo36.gif

תראו אנשים אני מבינה את הלחץ של הכסף, זמן, חיים ומה שרק עולה על דעתכם. ואולי זה ישמע ציני והכי מגעיל עכשיו, אז סליחה מראש
אתם קבעתם תאריך ואת המקום פה בפורום, אז שאפחד לא יתלונן עכשיו. השבת תתקיים בתאריך והמקום שנקבעו, מי שרוצה לבוא מוזמן בזרועות פתוחות מי שלא מסתדר לא צריך. מבחינתי עדיף 30 איש על 100 איש. תפסיקו כבר להיות קטנוניים ולבכות ולתרץ כל דבר. לא מסתדר לכם אל תבואו, אבל וואלה לפחות תנסו, כי השבתות האלה כן חסרות , כי זה אחד הדברים שמגבשים את השכב"ג בתנועה ומי שזוכר שלפני כמה שנים היה כל שבועיים שבת בוגרים. קיצור רוצים תבואו לא רוצים אל תבואו אבל אל תבואו בגישה אנטית
וזהו, פה המגילה הסתיימה

מה על מה אני מדברת?!

תראו הבנתי שחלק חושבים שנפגעתי וכאלה, אז לא. פשוט זה מאכזב אותי לראות שאין ממש רצינות, וכן אני יודעת שזה עמוס ודחוס, תאמינו לי שאני יודעת מזה לחץ. קיצור לסיכום כללי בלי לדון בזה יותר מדי, השבת תתקים בתאריך שנקבע 24-25.2 מי שיוכל לבוא נקבל אותו בידיים פתוחות ומי שלא לא נורא תיהיה שבת אחרת. ההרשמה היא עד יום חמישי הבא ה-17.2 כדי שנוכל להתארגן בהתאם. עלות משוארת 35 ש"ח אבך כנראה זה ירד בגלל מספר המשתתפים. ערב טוב וסופשבוע מקסים.

t i t u s h

New member
אורו'ש

איך את יכולה לטעות בתאריך המושלם הזה.. 16.2 זה יום חמישי 17.2 זה יום שישי.. אז עדיף תיידעו אותנו עד יום חמישי

למעלה