חשוב!

סלינוש

New member
../images/Emo26.gifחשוב!../images/Emo36.gif

שלום... יש לי שתי בקשות, שאלות, תהיות... החשובה שביניהן: אני מתה מתה מ-ת-ה להשיג את הכתובת של אביב, למישהו יש אותה? אני כל כך צריכה אותה. השניה, אני מחפשת את השיר "חבר" למישהו יש ? אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...

מממ אין לי איי קי סיו...

אבל יש לי אימייל אם זה עוזר...אפשר להעביר באימייל?

stam girl

New member
../images/Emo54.gifפגיעה בפרטיות

אני מבינה שאת רוצה לראות את אביב ולדבר איתו או משהו כזה. אבל לבקש את הכתובת כדי ללכת עליו הביתה (=אם זה באמת מה שתכננת..) זה ממש פגיעה בפרטיות שלו. אביב הוא גם בנאדם, ואני בטוחה שהוא לא רוצה לראות מעריצים נלהבים ליד הדלת שלו..עד כמה שהוא אוהב את הקהל שלו..יש גבול לדברים כאלו.. אני לא מנסה לפגוע בך אלה רק להביע דעה..

סלינוש

New member
אני רק רוצה...

לכתוב לו, ולהגיד לו, על גבי דפים, כמה הוא משמעותי לי. זה הכל...

stam girl

New member
---נשמע טוב-----

אם זה מה שאת רוצה לעשות...אז..תעשי את זה..דווקא נשמע לי ממש יפה וחשוב..הוא באמת בנאדם משמעותי..גם לי...אז..ד"ש לאביב

מותק...

>בחינת בגרות תקשורת 2002< כאשר מדובר באישיות הרואית >סלבריטי< החוקים של הגנה על הפרטיות משתנים... אביב ->כרגע עליו מדברים אבל זה נכון לכל סלבריטאי< בגרע שהוא בחר להיות אשיות כזו הוא ידע וזה בהסכמתו שזה מה שיהיה... ככה שהיא לא פוגעת בשום פרטיות בלא הסכמתתו של אותו אמן

pinibn

New member
עזוב/עזבי חוק..

למה להדבק אליו אם אתה יודע שהוא לא רוצה?? מה יצא לך מזה?? חתימה?? לכ/י להופעה שלא תבקש/י שם... אגב בן או בת??

גם אני צריך

אבל אן לי אימייל תגידו קן בפורום השתיקה שלי זו הצרחה הכי גדולה שבי השתיקה שלי זה הכאב הכי כואב אצלי וכשהשקט יפול כמו חול קולי לאיש לא יגיה אני רציתי לבכות אבל פחדתי שזה יפריע

למעלה